Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hatmi çiçeği iyi geliyor bu kış fena hastalandık ailece yapmadığımız denemediğimiz kalmadı en son hatmi ile kurtulduk.
bir bardak sütü kaynatıyorsun altını kapıyorsun 5 , 6 adet hatmi çiçeğini içine atıp üstü örtülü 5 dakika dinlendiriyorsun süzüp içiyorsun,sütle içemeyen için suyla da aynı işlem yapılıyor ama sütle daha etkili

bugünkü menüm:

sabah(08:00)

haşlanmış 1 yumurta

beyaz peynir

kaşar peynir

1 ince zeytin

1 çeri domates

1 dilim t.b ekmeği

Açık çay

öğle(13:00)

1 tabak etli türlü

Yarım dilim t.b ekmeği

1 hurma tarçın serptim

akşam(18:30)

250milimlik kefir

Ara

1 kupa türk kahvesi

Akşam (20:00)

1 kase yoğurt

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:60dakika yürüyüş

***5. Takım 508. Etap***

toplight (71,4/)
servey (74,7/)
matilda34 (66,9/)
TopaLsoLucaNn (76,2/)
gulsayszey (95,4/)
0zlem (76/)
inatettimolacak (63,8/)
fattofit85 (79,7/)

5. Takım Ortalama: %

fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
Cikilatacanavari (88/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
BuRCuCuKkK (57,6/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52
lydznp (89,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
maJun (74,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 03.03.2017, başlangıç kilosu: 74,9 hedef kilosu: 60
Mihrimah_89 (79,4/) mutedeyyin isimli üye nick degistirdi, 315. etapta izne ayrılan üye
moni (108,5/) 465. etapta izne ayrılan üye
aytozuvegece (77/) yeni üye başlangıç tarihi: 07.03.2017, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
yagmuraydin (62,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 09.03.2017, başlangıç kilosu: 62,3 hedef kilosu: 54

wendigo (63,7/)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (71,9/)

ebrusonmez (55,8/)
Birumut55 (52,9/)
nilsub

toplight kaptanım liste bu sekilde, yeni üyelerin durumunu yarın konusuruz

moralini bozma canım bende liste dışı yarışacağım olsun tam bilmiyorum şuan durumu malum biraz ara verdim yeni geldim ama moral bozmak yok amacımız bellli listede olmasakta olur..
bence amac önemli. nerede nasil olduğu değil. listede olur, liste disi olur.

form caylardan iç kaptanım. birde ALLAH sifa versin. benim 3 hafta oldu o hastalığı atlatalı. zencefil bal limon ile macun yaptım ılık su ile tükettim. sicak su balın özelliğini bozuyor. tekrardan geçmiş olsun.

Cektir valla hic korkma sonra before after yapmak icin lazim olacak oyle dusun benim de boydan hic resmim yokmus en kilolu oldugum dönemlerden diyete basladigimda cekmeye basladim savasip yenicez canin oyle dusun cek bol bol resim
T TopaLsoLucaNn fark belli oluyo daha citir gunlerini gorucez ins canim :)
nilsub okudugumuz icin gecmisi yakaliyoruz zaten menuleri canim
Cikilatacanavari canim yemekhanenizin aylik menusu belli degil mi? Bizim okulun ki belli mesela simdi bikac cesit ana yemek cikiyo sorun yaşamıyorum ama eskiden o gun ana yemek bana uymuyosa evden aliyodum yanima orda da çorba salata aliyodum doyuyodum guzelce. Arada bir de olsa diyetine uygun olmayan seyler cikiyo menulerinde boyle cozebilirsin belki diye hatirlatayim dedim
toplight gecmis olsun kaptancim.. bogazlar oyle kotu olunca bala toz zencefil karabiber katip karistiriyorum macun gibi oluyo bikac damla da limon.. onu yiyosun bi sure su icme ama boğazın yansin birazcik iyi geliyo bana. Aklinda bulunsun sana da sifa olur belki
servey kizz hala ac misin

Yazmis kizlar da zaten,birileri laf ediyo diye yenmesini anlayamadım ben hala. Ya da benim cevrem pek karismiyo.. yemicem deyince kimse israr etmiyi edene de geri bas diyom kaciyo herkes :)
Menunu sporunu sevsinler senin
Canim gun kurusu da olsa digeri de olsa 8 tane cok bence kayisi icin. Onlarda sekerli sonucta evet daha saglikli diye tercih ediyoruz ama porsiyonunu kontrollu tutmalisin bence
Minik kalorili bi gun olmus sartlar pek uygun değildi sanirim.yarin daha saglikli daha doyurucu bi gun gecirirsin umarim :)
Bugünkü menum
Sabah yumurta salatalık domates
Akşam bir tabak mercimek çorbası bir bardak ayran üç acı biber turşu şeklinde
Şu 3 litreyi geçti
E sen yememisin tatlim :) enerjin dusmemistir insallab

Anladim canim gecmis olsun.. alisir bikac gune annen de diyetine. Benimki de basta oyleydi sonra yemedigimi gorunce eve balli kaymakli yagli yemekler pisirince bana ayri biseyler uyduruyodu.. ya da sadece salata yememe laf etmiyodu,
Sen istikrarini bozma annecigin uysun sana

Kizlarr menumu yazayim
Sabah 07.30
1 bardak limonlu maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Domates yesillik
Ara 10.00
2 kasik yogurt
1 orta kahve

Ogle 12.30
1 kepce corba
3 izgara kofte
Yogurt salata

Ara 16.00
Bir kucuk elma

Aksam.19.00
1 kase corba
1 tavuk butu
1 dilim firin patates
6 tane yaprak sarma

40 dk yuruyus. Su anca 2 lt olmustur.
Bogaz agrisi su da icirtmiyo
Kayinvalidemgildeyim tatli yemem icin
Israr ediyo. Acayip direniyorum.
Persembe aksami bunu yapamam

menü su spor güzel
diren tatlım hele bu saatte asla yememelisin üstelik yarın cuma ve sabah tartı varken

Gun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.'' felsefem haline getirdim bir haftadır

''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.'' felsefem haline getirdim bir haftadır
Evet ben de tadiilni biliyorum
Daha once yedim diye kendimi teskin ediyorum

Canım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyor

Evde vat aslinda cevizdir kuru uzumdur yanimda tasisam iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…