- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.661
maşallahMeşum eksik olmus ayranlari yazmamisim 2 sürahi kadar
canım hatmi çiçeği iyi geliyor bu kış fena hastalandık ailece yapmadığımız denemediğimiz kalmadı en son hatmi ile kurtulduk.kızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum
cnm yarınki listeye bir bakalım sen mezun olalı 6 ay olmuşmuydu
masallah. cok hoş olmuşsun. darisi basima. ben 80li sayılara yeni geldim. inşALLAH 70leride görürüm: )Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
bence amac önemli. nerede nasil olduğu değil. listede olur, liste disi olur.moralini bozma canım bende liste dışı yarışacağım olsun tam bilmiyorum şuan durumu malum biraz ara verdim yeni geldim ama moral bozmak yok amacımız bellli listede olmasakta olur..
form caylardan iç kaptanım. birde ALLAH sifa versin. benim 3 hafta oldu o hastalığı atlatalı. zencefil bal limon ile macun yaptım ılık su ile tükettim. sicak su balın özelliğini bozuyor. tekrardan geçmiş olsun.kızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum
Cektir valla hic korkma sonra before after yapmak icin lazim olacak oyle dusunharikasın canım fark bariz ortada
fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum malum sebepten dolayıdün uzun zamandır görmediğim akrabalarımla fotoğraf çektirdik onlarda kilolu olmalarına rağmen resimde dev gibi duruyorum
bir daha üzülmek istemiyorum
Bizle de paylasir misin ya öyle videolara ihtiyacim varhadi kızlar 50 dk keyifli bir zumba buldum onu yapmaya gidiyorum bitirince yazarım..
Yazmis kizlar da zaten,birileri laf ediyo diye yenmesini anlayamadım ben hala. Ya da benim cevrem pek karismiyo.. yemicem deyince kimse israr etmiyi edene de geri bas diyom kaciyo herkes :)İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah :7 de
Haşlama yumurta
4/5 zeytin
Birdilim çavdar ekmeği
İncir reçeli iki banim
Saat: 10 da
15 tane kadar fındık
Öylen:1 de
Şehriye çorbası
Yoğurt
Patlıcan kızartması
Saat 4 de 10 tane fındık
Neskafe ikisi bir arada
Saat :7 de
Tarhana çorbası
Tavuklu pilav yarım tabak
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım saat 6 da kayısili form çayı içtim
Menunu sporunu sevsinler seninevet kızlarmorordek inatettimolacak
sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay
ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk
ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo
akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar yemeği 1 kase cacık
su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
Canim gun kurusu da olsa digeri de olsa 8 tane cok bence kayisi icin. Onlarda sekerli sonucta evet daha saglikli diye tercih ediyoruz ama porsiyonunu kontrollu tutmalisin bence9da kucuk elma
10da açlık otu
7-8 tane kuru kayisi
Öğlen
2yumurtadan kaşarlı omlet
Yarım dilim tb
3zetin
Aksam
4 orta parça karnabahar kızartması
1 kase cacık (kızartma olmasaydı makarna vardı diğer seçenek malesef o yüzden en azından sebze vitaminini alayım dedim)
İhlamur içerim meyve yerim bide kahvem olmadan olmaz
1lt şu spor yok
Minik kalorili bi gun olmus sartlar pek uygun değildi sanirim.yarin daha saglikli daha doyurucu bi gun gecirirsin umarim :)Bugünkü menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi
Ara
Kayısılı form çayı
Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)
Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve
Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata
Ara
1 sade t. Kahvesi
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş
E sen yememisin tatlim :) enerjin dusmemistir insallabBugünkü menum
Sabah yumurta salatalık domates
Akşam bir tabak mercimek çorbası bir bardak ayran üç acı biber turşu şeklinde
Şu 3 litreyi geçti
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
haşlanmış 1 yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
1 ince zeytin
1 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Açık çay
öğle(13:00)
1 tabak etli türlü
Yarım dilim t.b ekmeği
1 hurma tarçın serptim
akşam(18:30)
250milimlik kefir
Ara
1 kupa türk kahvesi
Akşam (20:00)
1 kase yoğurt
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:60dakika yürüyüş
Anladim canim gecmis olsun.. alisir bikac gune annen de diyetine. Benimki de basta oyleydi sonra yemedigimi gorunce eve balli kaymakli yagli yemekler pisirince bana ayri biseyler uyduruyodu.. ya da sadece salata yememe laf etmiyodu,inatettimolacak kuzucum evdeydim bugün zaten ama o kadar hastaydım ki kendime bir şey hazırlayacak gücüm yoktu hala yatıyorum annem de onları hazırlamış hemen atıştırip kalktim sonra da kızdım anneme diyetime mani oluyorsun diye
menü su spor güzelKizlarr menumu yazayim
Sabah 07.30
1 bardak limonlu maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Domates yesillik
Ara 10.00
2 kasik yogurt
1 orta kahve
Ogle 12.30
1 kepce corba
3 izgara kofte
Yogurt salata
Ara 16.00
Bir kucuk elma
Aksam.19.00
1 kase corba
1 tavuk butu
1 dilim firin patates
6 tane yaprak sarma
40 dk yuruyus. Su anca 2 lt olmustur.
Bogaz agrisi su da icirtmiyo
Kayinvalidemgildeyim tatli yemem icin
Israr ediyo. Acayip direniyorum.
Persembe aksami bunu yapamam
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.'' felsefem haline getirdim bir haftadırGun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu
Canım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyorGun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu
Ay yaa sagol canim boyle desteklermenü su spor güzel
diren tatlım hele bu saatte asla yememelisinüstelik yarın cuma ve sabah tartı varken
Evet ben de tadiilni biliyorum''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.'' felsefem haline getirdim bir haftadır
Canım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?