- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.681
Gun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu
Kizlarr menumu yazayim
Sabah 07.30
1 bardak limonlu maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Domates yesillik
Ara 10.00
2 kasik yogurt
1 orta kahve
Ogle 12.30
1 kepce corba
3 izgara kofte
Yogurt salata
Ara 16.00
Bir kucuk elma
Aksam.19.00
1 kase corba
1 tavuk butu
1 dilim firin patates
6 tane yaprak sarma
40 dk yuruyus. Su anca 2 lt olmustur.
Bogaz agrisi su da icirtmiyo
Kayinvalidemgildeyim tatli yemem icin
Israr ediyo. Acayip direniyorum.
Persembe aksami bunu yapamam
Canim ben hep en kotu oldugum zamani düşünüyorum kendime aynada bile artik bakmaya tahammulum yoktu. Gunluk enerjim yerindeydi gülüp egleniyodum ama aniden yansimami gorunce ya da bi yerde aynaya denk gelincr icim karariyodu sanki.. ondan sonra karar vermistim kilo vermeye.Gun icinde iradenizi
He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyururCanım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyor
Aayy teşekkür ederim, fırçayı yiyince hizaya geldimay kıskandım yeni arkadaşların hepsi birbirinden iddaalı...menün çok güzel
He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyurur
Sabah sirt cantamla issiz adaya duseyim 1hafta takilirim o derece.. kahvaltim tam tesekkullu yanimda.ara ogun meyvem kuru yemislerim suyum hatta ofiste olmasina rağmen cantamda yedek bitki caylarim bile var
merhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz
Akşam yoğurtla marul yedım sadeceeeCektir valla hic korkma sonra before after yapmak icin lazim olacak oyle dusunbenim de boydan hic resmim yokmus en kilolu oldugum dönemlerden diyete basladigimda cekmeye basladim savasip yenicez canin oyle dusun cek bol bol resim
@TopaLsoLucaNn fark belli oluyo daha citir gunlerini gorucez ins canim :)
@nilsub okudugumuz icin gecmisi yakaliyoruz zaten menuleri canim
@Cikilatacanavari canim yemekhanenizin aylik menusu belli degil mi? Bizim okulun ki belli mesela simdi bikac cesit ana yemek cikiyo sorun yaşamıyorum ama eskiden o gun ana yemek bana uymuyosa evden aliyodum yanima orda da çorba salata aliyodum doyuyodum guzelce. Arada bir de olsa diyetine uygun olmayan seyler cikiyo menulerinde boyle cozebilirsin belki diye hatirlatayim dedim
@toplight gecmis olsun kaptancim.. bogazlar oyle kotu olunca bala toz zencefil karabiber katip karistiriyorum macun gibi oluyo bikac damla da limon.. onu yiyosun bi sure su icme ama boğazın yansin birazcik iyi geliyo bana. Aklinda bulunsun sana da sifa olur belki
servey kizz hala ac misin
He nılguncum 55 heeeeeeahanda geldi
aferin çekirge
iddalı derken 55 gibi mi?
300gr degıl de 500 grahanda geldi
aferin çekirge
iddalı derken 55 gibi mi?
Benle dalga mı gecıyon sen bakayımmmmmHe nılguncum 55 heeeeee
teşekkür ederim ablacığım ben bakayım.canım kiloyu korumak kilo vermekten daha zor,2 kez kilo verip koruyamadım yine bu haldeyim
püsküütümün açmış olduğu topik var uzun süredir aktif değil ama oranın sana faydası olacağını düşünüyorumbelkide yeni mezunlar siz canlandırırsınız tekrar, bizde ilerde geliriz artık korumaya
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zu-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/
valla kaptanım bugun menü yazıcam diye 10 kat dikkat ettim artık böyle inşallah..ay eşimde akşam yine karar verdinmi eliptiklere bende fiyatları farklı bakalım beraber dedim tamam dedi birde eliptik aldım mı ohhh
Vayy süper bir dönüş olmuş. Ekmeği bıraktın mı yememişsin hiç. Menü süper spor yakıyor.evet kızlar @morordekinatettimolacak
sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay
ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk
ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo
akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar yemeği 1 kase cacık
su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
Süper süper süper, durmak yok yola devamIçimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
kızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum
ben paket ürün tüketmiyorum diyorum. tatlılar geldiginde de ayni sekilde karşılık verip uzak duruyorum. 1-2 kere soruyorlardi. artık sormuyorlar bile. hatta iclerinde vicdan yaptilar gizli yiyorlarGun icinde iradenizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?