Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu

Aburcubura asla hayır diyemeyen biriydim. Şimdi çantamda ve isyerinde dolabımda mutlaka sağlıklı atıştırmalık birşeyler bulundurmaya başladım. Canım çok isterse meyve, kurumeyve, kuruyemis, tarçınlı süt falan gibi birşeylerle bastiriyorum içimdeki istekleri...

Gun icinde iradenizi
Canim ben hep en kotu oldugum zamani düşünüyorum kendime aynada bile artik bakmaya tahammulum yoktu. Gunluk enerjim yerindeydi gülüp egleniyodum ama aniden yansimami gorunce ya da bi yerde aynaya denk gelincr icim karariyodu sanki.. ondan sonra karar vermistim kilo vermeye.
O mutsuz kendimi sevmedigim gunleri geri istemiyorum daha yolum var sonra tadina bakabilirm diyorum ben hala kendime..
Bi de tartida coook guzel sonuclar gorunce o gun nasil kipir kipir geciyo onlari getiriyorum gozumun önüne derkeeeen kalan pirana arkadaslar silip supurmus oluyo zaten o cislarii
Bugun borekle baklava vardi mesela yanimdakilere verdim onlar yedi ben agzima surmedim.. Misafirlerimiz vardi onlara da muffin yaptim az once yine koymadım agzima..
En guclu biziz unutma,biz istedikten sonra baskasi önemli degil artik

Canım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyor
He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyurur
Sabah sirt cantamla issiz adaya duseyim 1hafta takilirim o derece.. kahvaltim tam tesekkullu yanimda.ara ogun meyvem kuru yemislerim suyum hatta ofiste olmasina rağmen cantamda yedek bitki caylarim bile var

Hahaha sesli guldum yaa. Sabah ben de cantami dolduruyorum kocam soyle bi bakiyo sen boyle mi zayiflican dercesine. Gostermeden koyuyorum artik

hoşgeldiinn, Allah tamamına erdirsin canım, burda istediğin motivasyonu bulacağına inanıyorum.

Akşam yoğurtla marul yedım sadeceee

Ama verdıgımı hıssedıyorum ıyı gıdıyorum yanı
Bel cevrem darkedıyor, hem hergun spor yapıyorum hem de aksam 6-7 den snr haftaıcı yemıyorum
Haftasonları ve gunduzlerı OFF modundayım
Mesela yarın sabah kahvaltıya gıdecegımmm odul olsunnn

Bende de eliptik var canım, voit markası çok memnunum. EC-370
Almadan önce niyetim seleli olan modellerden almaktı ama bayisiyle görüşünce bu aletin orijinali selesizdir diyince bizde öyle aldık. Ama yorulunca oturup pedal çevirememek iyi mi kötü mü emin değilim :)

Vayy süper bir dönüş olmuş. Ekmeği bıraktın mı yememişsin hiç. Menü süper spor yakıyor.
Bu arada bekleme beni kilo almaya niyetim yok.Gerçi hamilelikte mecbur

Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
Süper süper süper, durmak yok yola devam
Valla 89 resminde babanne gibi duruyorsun, yanlış anlama bu benim içinde geçerli, feci çıkıyorum fotolarda, gıdı göbek fena fena. bekleyin bende bir resim paylaşacam 10 kilomu tamamlayınca

Çok geçmiş olsun

Gun icinde iradenizi
ben paket ürün tüketmiyorum diyorum. tatlılar geldiginde de ayni sekilde karşılık verip uzak duruyorum. 1-2 kere soruyorlardi. artık sormuyorlar bile. hatta iclerinde vicdan yaptilar gizli yiyorlar

Menümü de yazayım.Akşam biraz dolu dolu ama yarına tartıyı merak ettim.
Kahvaltı:
1 yeşil elma
Öğle:
2 haş yumurta
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase kırmızı pancar çorbası ( ilk kez yaptım pekde iyi değildi)
1.5 kase erişte çorbası
1 kase yoğurtlu haş. makarna üzerine kıymalı domatesli sos
Yaa akşam hiçprotein olmamış ya.Azıcık kıyma var ama o sayılır mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…