- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.341
merak etmeyin kallis çekmezse ben çeker koyarım :roflol:neyse sağlık olsun napalım bijomun bebişine yaptıklarımızı çekeriz :roflol:
demek sali günü gidiyorsun ablana kallisim ne kadar kalacaksin?
canım yaa ne yaptın acaba şu anda nasılsın ne durumdasın çok merak ediyorum seni:gitme:arkadaşlar ben bugünden itibaren nete girsem bile fazla yazışamayacağım,evime net bağlatmadan yoğunlukla burda olamam. bu haftadan sonra daha çok aranızda olacağım inşallah... ben yine günde bir kere girerim mutlaka..5 gıda diyetini de bu yoğunlukta daha iyi yapabileceğimi düşündüğümden ,pzts yazamasam da ben de başlıyorum yani biliniz... hepinizi öpüyorum,bana dua edin ..
saymazmıyız hiç ama ben kaç gün kendimi kaybettim gözüm bir şeyi görmedi valla kusura bakmayın ancak rahatladımzemuszemusyaaa benimkini kilodan saymıyomusunuz 300 gramda olsa vermişim..çikolatam senide tebrik ederim canım tombiliyide .
ay saolasın kallisim çatlak olmaz mı dorukumun ilk resim çalışmaları benim göbeğimde oluştu kaydirigubbakcemile3 şimdi benim sorum mesela lahanayı sürdüm üstüne de sürdüm kantaron yağını üstüne de giydim korsemi olur mu?
bak bozmak yok diyeti ben çok heyecanlıyım zor edecem pazartesiyi valla hep beraber yapacaz ya o yüzdden de heyecan ve motive var satma sakın bizi öyle bahane istemiyorum demiştin kendin karışmam bak kaydirigubbakcemile
bu gün çikolatımın zor günü aklım hep onda bu yüzden, inşallah çok fazla üzülmeden bugünü atlatır ..
canım yaa ne yaptın acaba şu anda nasılsın ne durumdasın çok merak ediyorum seni:gitme:
allah yardimcin olsun bülbülüm. gelecege ümitle ve iyiniyetle bak yeter. gelecek daha iyi olacak buna inan.Şeniz
bugün yediklerimi de yazıyım yarın pazar uğrayamıycam pazartesi de unutuyorum
sabah: 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates biber menemen gibi ama sıfır yağ 2-3 çatal zaten
ara: yürüdüm geldim 1 saat 15 dakika ve işe gelince de 1 elma yedim nasıl koktu burnuma yürürken millet brunch yapıyordu poaçalar simitler neler neler ama almadım
öğle: pazardan yeşillik almıştım içine peynir kattım koca kase bir de bunu çavdar sandviç ekmeğinin arasına koydum
ara: 2 gofret daha fazla dayanamadım valla
akşam(plan): çorba içmiycem hem gofret hem sandviç ekmeği karbonhidrat fazla olur diye düşünüyorum salata yerim ekmeksiz olarak sebze yemeği yerim ama bozmuycam söz veriyorum
yaaa benimkini kilodan saymıyomusunuz 300 gramda olsa vermişim..çikolatam senide tebrik ederim canım tombiliyide .
bu gün listeye başlayanlar el kaldırsın gelincede bilelim kimler ne yapıyor..
enim şu anda patateslerim pişiyor hafta sonu sapıttım bu yüzden acil toparlamalıyım durumu çok rahatsız oldum çünkü bunu yaptığım için..
reyhan abla sen öğlenciydin bu hafta değil mi, bu gün başlayınca nasıl yapmayı planladın gidene dek yiyecek iş yerinde yemeyecekmisin yoksa yanınamı alacaksın, kaç saat kalacaksın işte..
çikolatım bu gün sokaklarda yol su elektrik derdine gezecekmiş allah gayret kuvvet versin hiç sevmediğim olaylardan biri bu, bu gün aşırı yemesi zaten mümkün olmayacak tahminimce..
tombilim zaten sabırsızlanıyordu..
candycim zaten tecrübeli bu konuda o da başlamıştır bu gün..
mersamda yapacaktı ama yazmamış bir şey bakalım uygulayacakmı gelince söyler..
başka kimse varmı bundan yapan unuttuğum varsada kusura bakmasın..
canduycim tartı aletine çözüm bulamazsan ne kadar verdiğini nasıl anlayacaksın eğer yeni tartı almak zorunda kalırsan arada çok fark gözükebilir moralini bozma sakın..
ben başladım canım..
geceden haşladım patateslerimi sabah ezdim sardım folyolara iki tabak oldu sitlaç kapları varya aliminyum onlara koydum işte o ka.. birini öğlen yerim birini de aralarda.. akşama gidince de patates haşlarım yine geçen fırında yapmıştım hiç hoşuma gitmemişti.. bunu baharatlamadım yani nane sadece.. öyle yicem.. sabah kahvaltı niyetine aldım bir iki çatal
bijom sorma bende çok üzülüyorum kimse istemezdi böyle olsun ama normal durumlar bunlar yabancı iki insan, huyu suyu beklentileri uymayabiliyor bazen ortayı buluyoruz ama bazende bulunamayabiliyor her iki tarafında kendinden ödün vermesi gerekiyor ama her kişilik kendi kişiliğinden bir şeyleri feda edemez ki...günaydın herkese,
çikolatama çok üzülüyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?