- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.361
uyku modunu atmışsın üstünden bakıyorum...
he caım söyle bakalım bu kadar yalakalığı boş yere yapmıyorsundur ne istediğini söyle açık açıkkaydirigubbakcemile3
Ay ciddi ciddi yalaka moduna girmişsin sen:roflol::roflol: bu e tıss bizi sevdiğini her bi aleme ilan etmişsin, bis de seni sefiyoruzŞenizŞeniz
Not: dün her bi şeysi yediğinide yazacaktım ama bu gün pek sevimlisin yazmadım bu yüsden :roflol::roflol:
günaydinlarrrrrrrrrr..
neselendirdin beni candycigim sabah sabah. cumaya kadar insallah 101 olursun bak duanida aldin .artik isini allah hayira getirsin....
kallisim heeeeee ben öglenciyim bugün ve nedense moralim iyi ise basliyorum diye galiba. zaten her baslangic her yenilik mutlu eder beni.. diyetede basliyoruz yani daha ne olsun. ben patatesleri daha yeni koydum haslamaya.. gitmeden iki kücük yerim. isede yagsiz ve az tuzlu kücük bir salata yaparim dedim.. aksamada öyle yerim herhalde yada sebze bulyon ile ufak kesilmis patateslerden corbami yapsak.. icine taze sogan dereotu falanda konur.. sicak yemek yiyince insan doyuyorda.. yada baska fikri olanlar yazarsa tek cesitli menümüz zenginlesebilir. zoraki degilde keyifli bir diyet olur .hepbirlikte oluncada degmeyin keyfime..kaydirigubbakcemile5
yarin ne günü kizlar? meyvemiydi? salata diyorsun kallisim yoksa sebzemiydi?
ablacım günaydın... akşam için fikir şey olabilir ben taze patatesleri kabuklarıyla yıkayıp dörde bölüyorum ve baharatlı bir tuzum var sizinde kullandığınız vardır o tür şeyler illaki üzerine o tuzdan serpip fırınlıyordum çok güzel oluyordu isteyen deneyebilir benim tuzum kalmamış ama alırım akşama dek
ya canım ben sana yağ tavsiye ederken ne atladım şimdi okudukça aklım bastıkorse giyip yağıda sürünce tüm gün kalmayı becerebilecekmisin bunu bir kez dene cildin havasızlıktan tahriş filan olmasın birde gerçi ben yaptım bir şey olmadı ama cildi hassas olanlarda var okudum, az bir miktarla masaj yap sonra giy korseni bari vıcık vıcık olmasın.. birde önce birini dene hangisini istersen lülülülülülü ikisini birden üst üste kullanma eyvahedigeldismile lahanayı korseyle kullanırsan bir müddet sonrada kantarona başlarsın en mantıklısı bu ... kantoron yağı ile duş sonrası masaj yaparsın çok daha faydalı olur ...ay çok biliyomuşum gibi tavsiyelerde bulunuyorumkaydirigubbakcemile3 ama kendime mantıklı gelenleri yazdımopuyorumnanaktan
zor gündü gerçekten...
evi boşalttım,her yeri de temizledim. herşeyden az az bıraktım ona..
sabah işe gitmeden önce yanıma geldi,ağladı...sarıldı..beni sevdiğini ama ayrılmamız gerektiğini söyledi.çok kötüydü..unutamam o anı.. mafoldumben
evden çıkarken çok zorlandım...defalarca dönüp arkamı baktım.çok ağladım...şimdi annemin evindeyim,eşyaları taşımayı yeni bitirdik bu saatten sonra düzenlenemzdi...kalkıp evime(eşimin evine) gitme isteğim var,geçer birkaç güne biliyorum.ama şuan çok zor.Allah kimseye yaşatmasın... mafoldumben
[/B]
bu gün listeye başlayanlar el kaldırsın gelincede bilelim kimler ne yapıyor..
enim şu anda patateslerim pişiyor hafta sonu sapıttım bu yüzden acil toparlamalıyım durumu çok rahatsız oldum çünkü bunu yaptığım için..
reyhan abla sen öğlenciydin bu hafta değil mi, bu gün başlayınca nasıl yapmayı planladın gidene dek yiyecek iş yerinde yemeyecekmisin yoksa yanınamı alacaksın, kaç saat kalacaksın işte..
çikolatım bu gün sokaklarda yol su elektrik derdine gezecekmiş allah gayret kuvvet versin hiç sevmediğim olaylardan biri bu, bu gün aşırı yemesi zaten mümkün olmayacak tahminimce..
tombilim zaten sabırsızlanıyordu..
candycim zaten tecrübeli bu konuda o da başlamıştır bu gün..
mersamda yapacaktı ama yazmamış bir şey bakalım uygulayacakmı gelince söyler..
başka kimse varmı bundan yapan unuttuğum varsada kusura bakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?