Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uyku modunu atmışsın üstünden bakıyorum...

he caım söyle bakalım bu kadar yalakalığı boş yere yapmıyorsundur ne istediğini söyle açık açıkkaydirigubbakcemile3

desteğiniz yeter kaptanım ya.. ne güzel hep beraber yapıyoruz diyeti.. diğer topikte diyetten bahsedince iyi niyetleriyle tai onlar da kötü demiyorum da herkes yapma falan dedi üzüldüm yalnız kaldım buraya yazdım hemen hep beraber denemeye karar verdik :dance: çok hoşuma gitti bu benim olumunekankayizsmile

bi arkadaşım tepki almasın diye farklı nickle yapıyo diyeti o derece onu duyunca dedim ya

öyle işte..

form çayımı içtim işe gelince şimdi de patates püremi tırtıklıyorum.. püre haline getirince kolay oluyo iş yerinde yemesi..

tartıyı bu akşam da denicem tartmazsa beni alıcam yeni bitane artık kilom kaç çıksa razı olucam yapacak bişey yok.. :1no2: ne de olsa o tartıyla başlamış olurum kaç kilo verdiğimi bilirim.. boshayallersmile

sevimliliğimle yırttım yani haftasonu fırçasından :dance:

telafi edicez mayısın 21 ine kadar (cumaya geliyo) aklinialirimsmile

günaydinlarrrrrrrrrr..
neselendirdin beni candycigim sabah sabah. cumaya kadar insallah 101 olursun bak duanida aldin .artik isini allah hayira getirsin....
kallisim heeeeee ben öglenciyim bugün ve nedense moralim iyi ise basliyorum diye galiba. zaten her baslangic her yenilik mutlu eder beni.. diyetede basliyoruz yani daha ne olsun. ben patatesleri daha yeni koydum haslamaya.. gitmeden iki kücük yerim. isede yagsiz ve az tuzlu kücük bir salata yaparim dedim.. aksamada öyle yerim herhalde yada sebze bulyon ile ufak kesilmis patateslerden corbami yapsak.. icine taze sogan dereotu falanda konur.. sicak yemek yiyince insan doyuyorda.. yada baska fikri olanlar yazarsa tek cesitli menümüz zenginlesebilir. zoraki degilde keyifli bir diyet olur .hepbirlikte oluncada degmeyin keyfime..kaydirigubbakcemile5

candycim evet beraber yapmak motive ediyor geçen yaz başı çikolatımla onun diyetine başlamıştık sonra kim hatırlamıyorum ama bir kaç kişi daha fazlalaştık ve o hafta rekor bir kio verdik ama nasıl rekor her takım 0.0 ile 0.99 arasında rakamlarda iken sadece bizim takımımız 3.0 gibi bir yüzdeye ulaşmıştı aşırı motive edici yani... bunu bir sonuçlandıralım değişik bir şey daha deneriz madem bir haftada öyle yaparız..

ben yarın yola çıkacağım kesin olmasa dahi şimdiden yolda bile yanıma ne alsamda arabada giderken yesem diye düşünmeye başladım fabrikanın şöförü götürecek ve kesin eşimle mola verip yemeğe gidecekler ben kitabımı alayım birazda salatalık doğrayayım yanınada marul filan koyayım bir kap içerisinde öyle kitap okurken tırt tırt yerim dururum diyorum ...

aksamdaa saat 20.00 ye kadar calisacagim gülüm. geldikten sonra sadece besi biryerde cayi icmeyi planliyordum ama cok acikirsam corba yaparim kalan patatesten

ablacım günaydın... akşam için fikir şey olabilir ben taze patatesleri kabuklarıyla yıkayıp dörde bölüyorum ve baharatlı bir tuzum var sizinde kullandığınız vardır o tür şeyler illaki üzerine o tuzdan serpip fırınlıyordum çok güzel oluyordu isteyen deneyebilir benim tuzum kalmamış ama alırım akşama dek

ya benim halogen bir firinim var. bütün patatesi 20 dakikada pisiriyor. iyi akil kallisim bari firin bir ise yarar ya. adam homurdanip duruyor zaten her naneyi doldurdun eve birsey kullandiginda yok diye.sempatiksalakcinni

reyhan ablacım dere otu baharat kategorisine grebilir kanımca ama taze soğan sebze olduğu için ekleme onu.. sadece patates.. unla terbiye de etme.. çorbanı afiyetle iç.. bende yapayım öyle önce püre kıvamına gertiririm sonra su ekler koyu bi kıvamda bırakırım.. oohhh mis.. içine de baharatlarımı atarım içerim sıcak sıcak.. ablam nerden aklına geldi ya süper oldu bu olumunekankayizsmile

yarin ne günü kizlar? meyvemiydi? salata diyorsun kallisim yoksa sebzemiydi?

sebze günü ablacım.. yalnız unutmaman gereken bi kural var kahvaltıda hangi sebzeleri yersen onu yiyorsun gün boyu.. o yüzden menünü sabahtan hazırla akşam için planladığın sabzeyi de kahvaltı tabağına ekle a.s.

ben de geçen hafta fırın poşetinde yapmıştım ama hiç güzel olmadı pişmemişti zaten yedim ama çiğ çiğ açlık işte.. kaydirigubbakcemile3

ah candycigim ben corbayi cok severimde. mesela su lahana corbasi varya benim en keyifli diyetimdir o. onu eksili acili püre haline getirmeden kapuska gibi pisirip seve seve yerim.. ))
peki taze sogan kalsin limon sikariz bizde..
kallisim baharatli tuz dedigin vegetami canim?
ben hic kullanmiyorumda güzelse alayim

evet ablacım limonlu limonlu.. nasıl canım istedi öğlen eve gidip yapabilirim bile kaydirigubbakcemile3

bir de aklıma gelmişken söyliyim.. kahvelerimize de protein günleri dışında süt koyamıyoruz :çok üzgünüm:

ablam evet vegeta bak ben düşüdüm aklıma gelmedi :)) biz tüm ailece pek seviyoruz özellikle patateste böyle fırında.. sen kendine yaparken evdekilerede yap ablacım ona azıcık sıvıyağda kat ama..

ay candy yaaaa telaşlı telaşlı yarın ne yesem ne etsem diye düşünüyorum bakayım iyice planlıyınca sizede yazarım..

ayçam uyandı ben az kaçayım sonra gelirim kızlar okula çıkınca..

ben sebze gününde salatavari şeyler yiyorum.. bu sefer de domates salatalık marul taze soğan sarımsak evde varsa mantar yicem.. sabah söğüş yaparım yanıma geçen haftaki gibi salatalık alırım.. akşamda mantarın yanına salata yaparım.. sonra da acıkırsam salata tırtıklamaya devam ederim..

dayanırım valla dayanırım bişey olmaz bana hem daha havalar o kadar da ısınmadı zor da olmaz inşallah ama tahriş mahriş olursa bilemem öyle olursa eğer ben de sürerim giyerim 2 saat yürüyüşe çıkarım sonra da çıkarırım en olmadı. 2 sini sürersem etkileri zayıflar herhalde dimi kallisim üstüste biner haklısın yapıyım ilk önce lahana yağını da ondan sonra bakıyım duruma göre

ben bazen tüm sebzeleri az suda birazcik haslayip süzüyorum. üzerine az tuz birazda aci biber ve bol limonlu yiyorum kizimda bende cok severiz. cala kasik koca kase viz gelir..(az bezelye taze fasulye karnibahar brokoli kereviz kabak)

canım benim gözlerim doldu inan evi de temizledin ha valla helal olsun sana bu durumda bile bu kadar düşüncelisin allah bu güzel kalbinin karşılığını verecektir meraklanma sen

ben ben ben ben
dünden haşladım patateslerimi sabah tartıldım ama felaket göğüslerim şiş adet yakın inşallah ondandır limon sıktım baharat döktüm bol bol 2 sefer yedim bile hadi kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…