- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.521
candy günaydın geçmiş olsun.
zalimi sende hoş geldin.
aa benim
diğer adresim giz3m
ben candyi sevdiğim için geldim
ama sizleride sevdim
bol sıhbetli bir gün geçirdik arkadaşlarla
hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
candycim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çikolatım ve mersam siz de beraber başlayın diyete hem biz size nasıl geçti neler yedik içtik bilgilendiririz daha kolay olur bence
dün sıfır kaçamakla tamamladım diyetimi ama şöyle bişey var onu da yazıyım da ben bişey olmaz o kadarcıktan ama yazıyorum yine de
akşam doruk siyah üzüm ve leblebi yiyordu beraber onlardan yemek yaptık güya tavada pişirdik ettik zorla ağzıma 1 üzüm 1 leblebi soktu yiyormuş gibi yaptım sinirlendi ağzımda parçalandığını görmeden rahat etmedi
sonracığıma gece oğluş süt istedi bizim bi sütten zehirlenme hadisemiz vardı ya sütünü hep tadarak veriyorum artık 2 yudum da süt içtim o kadar bunlar sayılmaz herhalde
ve ben sabah tartıldım 1000 gram eksiğim :lepi:
candy gecmis olsun canim fazla yüklendim hastalandin degilmi kiyamam.:sinifsinif: ben sevdigime satasirim aldirma sen. valla gece rahatsiz oldum kusura bakma benim icim rahat degil yazayimda bende rhat edeyim..
sen iyiles haftaya yine baslarsin.. allah iyilik saglik versin canim..a.s.
o dedigin kcamaklarin lafi bile edilmez tombisim ..
masallahhhhhhh bir kilo bir günde gitti ha.. iste gencligin mucizesi.. takimdaki genc arkadaslar bunu dikkate alacaktir eminim..
cok sevindim tombisim.alkisalkisalkis
günaydın kızlar
candycim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çikolatım ve mersam siz de beraber başlayın diyete hem biz size nasıl geçti neler yedik içtik bilgilendiririz daha kolay olur bence
dün sıfır kaçamakla tamamladım diyetimi ama şöyle bişey var onu da yazıyım da ben bişey olmaz o kadarcıktan ama yazıyorum yine de
akşam doruk siyah üzüm ve leblebi yiyordu beraber onlardan yemek yaptık güya tavada pişirdik ettik zorla ağzıma 1 üzüm 1 leblebi soktu yiyormuş gibi yaptım sinirlendi ağzımda parçalandığını görmeden rahat etmedi
sonracığıma gece oğluş süt istedi bizim bi sütten zehirlenme hadisemiz vardı ya sütünü hep tadarak veriyorum artık 2 yudum da süt içtim o kadar bunlar sayılmaz herhalde
ve ben sabah tartıldım 1000 gram eksiğim :lepi:
mersacigim dikkat et ozaman canim yapamazsan kendini iyi hissetmezsen birakirsin.. bende 5000 adim yapip geldim ama daha kahvlti etmedim.. hemenhasliyayim karnibahar brokoli biber.. limonlar yerim
teşekkür ederim candycim devamı da böyle gider inşallah her gün 1 kilo eksildiğimi düşünsene ne güzel olur naptın sen ekmek dışında nasıl gidiyor 2.günün
reyhan ablacım lütfen kendini sıkma çok rahat konuş benimle.. ben kendimi sana çok yakın hissediyorum ve gerçekten diğer türlüsü bana gelmez.. zalimi de bilir.. ben takımın bu samimiyetine hastayım zaten.. böyle olmazsa ben de rahat edemem.. çok sanal kalırız.. ben diğer topiğimden sırf her kelimemi açıklama gereği duymaya başladığım için cümlelerimi kırpmak zorunda kaldığım için soğudum.. rahat olmak istiyorum.. yaniii..
mersacım haşlama yedik hep yani ben öyle yedim nar ekşisinin kalorisi falan fazla diye biliyorum ama tam emin olamadım ben limon sıktım üstüne bolca ve ne kadar baharat varsa koydum üstüne başka yeşillik falan doğramadım benim de soğan doğrayasım vardı ama yok dedim orjinali neyse o olsun dedim bolca su içtim 2 kupa falan açık çay içtim 2 kupa da form çay içtim böyle yaptım ben
tesekkür ederim candycigim bende sende bu samimiyeti gördügüm icin demek kaptirdim kendimi.. hani cok uzun zamandir tanimiyorum belki ters tepki verirsin diye üzüldüm.. sagol rahatlattin beni.. gercekten en büyük takim 5, takim..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?