Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah candycim asıl meyve alternatifleri lazım bana çünkü seçiciyim çoğu meyveyi yiyemiyorum

karpuz kavun ayva muz vs vs

günaydın kızlar
candycim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çikolatım ve mersam siz de beraber başlayın diyete hem biz size nasıl geçti neler yedik içtik bilgilendiririz daha kolay olur bence
dün sıfır kaçamakla tamamladım diyetimi ama şöyle bişey var onu da yazıyım da ben bişey olmaz o kadarcıktan ama yazıyorum yine de
akşam doruk siyah üzüm ve leblebi yiyordu beraber onlardan yemek yaptık güya tavada pişirdik ettik zorla ağzıma 1 üzüm 1 leblebi soktu yiyormuş gibi yaptım sinirlendi ağzımda parçalandığını görmeden rahat etmedi
sonracığıma gece oğluş süt istedi bizim bi sütten zehirlenme hadisemiz vardı ya sütünü hep tadarak veriyorum artık 2 yudum da süt içtim o kadar bunlar sayılmaz herhalde
ve ben sabah tartıldım 1000 gram eksiğim :lepi:

saat kaç oldu ben ddaha kahvaltımı yapamadım gelenden gidenden daha da işlerim var halletmem gereken onları hallediyim salatamı yapıyım ben de hemen

aa benim

diğer adresim giz3m

ben candyi sevdiğim için geldim

ama sizleride sevdim

bol sıhbetli bir gün geçirdik arkadaşlarla

hepiniziopuyorumnanaktan

heeeeeee simdi anladim.. merhaba canim benim.. bir günde iki yeni nicki pek almaz benim kafam.. söyle epey bir zamn gecmeli.. hosgeldin sende bizim diyeti yapiyorsun anlasilan ve memnunsun insallah bizdede faydasi olur.a.s.

ewet cnm candyyede demiştim memnun olduğumu iki haftada geri almadan toplam 5 kilo verdim fazla verip h.sonu geri almaktansa az ve geri almadan vermek hoşuma gitti

candy gecmis olsun canim fazla yüklendim hastalandin degilmi kiyamam.:sinifsinif: ben sevdigime satasirim aldirma sen. valla gece rahatsiz oldum kusura bakma benim icim rahat degil yazayimda bende rhat edeyim..
sen iyiles haftaya yine baslarsin.. allah iyilik saglik versin canim..a.s.

mersacigim dikkat et ozaman canim yapamazsan kendini iyi hissetmezsen birakirsin.. bende 5000 adim yapip geldim ama daha kahvlti etmedim.. hemenhasliyayim karnibahar brokoli biber.. limonlar yerim

o dedigin kcamaklarin lafi bile edilmez tombisim ..
masallahhhhhhh bir kilo bir günde gitti ha.. iste gencligin mucizesi.. takimdaki genc arkadaslar bunu dikkate alacaktir eminim..
cok sevindim tombisim.alkisalkisalkis

kallisim yarin gidiyorsun ha?.. hayirli git ve gel canim saglikla huzurla insallah...
o surupta ben culinara diye bir dükkandan almistim.. ama bazi discount marketler var arada kanada haftasi yapiyorlar ve kanadaya ait bazi mamuller cok ucuza satiliyor. belki öyle bir zamana gelir esinin gelmeside..
gelecegi kesinlesince daha etraflica konusuruz bende bakinayim baska nerelerde var o surup.. gerci her yerde varda sormak gerek
kallisim sende gellllllllllllllll.
hangi sehire gidecegini biliyormusun?

işte bu tombilim ya.. işte bu kadar basit alkisalkisalkis çok çok kutluyorum seni.. o kadarcıktan bişey olmaz ama sakın kendin için süt falan içme patates sebze ve meyve gününde.. protein günlerinde yağsız olanlardan içebilirsin..

çok sevindim yaaa :sm_cool:

reyhan ablacım lütfen kendini sıkma çok rahat konuş benimle.. ben kendimi sana çok yakın hissediyorum ve gerçekten diğer türlüsü bana gelmez.. zalimi de bilir.. ben takımın bu samimiyetine hastayım zaten.. böyle olmazsa ben de rahat edemem.. çok sanal kalırız.. ben diğer topiğimden sırf her kelimemi açıklama gereği duymaya başladığım için cümlelerimi kırpmak zorunda kaldığım için soğudum.. rahat olmak istiyorum.. yaniii..

Son düzenleme:
o dedigin kcamaklarin lafi bile edilmez tombisim ..
masallahhhhhhh bir kilo bir günde gitti ha.. iste gencligin mucizesi.. takimdaki genc arkadaslar bunu dikkate alacaktir eminim..
cok sevindim tombisim.alkisalkisalkis

vereliniortak teşekkür ederim reyhan ablacım ama sadece geçen cuma yazdığım kiloya düşebildim neyse daha 4 gün var adet olacam diye şişlik vardı herhalde bu hafta 77 olurum inşallah daha fazlasını da istiyorum ama 77 bile çok güzel şimdilik ve belki de şimdi erken daha söylemek için ama ben haftaya da devam ederim gibi geliyor inşallah hafta sonu almazsam sen tartıldın mı ablacım ne durumdasın

teşekkür ederim candycim devamı da böyle gider inşallah her gün 1 kilo eksildiğimi düşünsene ne güzel olur naptın sen ekmek dışında nasıl gidiyor 2.günün

tombilim başladım bu gün sabah 1 patates yedim ama büyüktü.siz neler yediniz nasıl tatlandırdınız anlatında bende yapiyim.yediklerinde yemek olsa ondan hiç bişey olmaz.baksan 1 kilo eksik çıkmışsın bile.

mersacigim dikkat et ozaman canim yapamazsan kendini iyi hissetmezsen birakirsin.. bende 5000 adim yapip geldim ama daha kahvlti etmedim.. hemenhasliyayim karnibahar brokoli biber.. limonlar yerim

bakalım öğleye kadar deniycem ablam kötü olmazsam devam ederim.şimdilik gayet iyiyim.hep haşlamamı yediniz.içine azıcık yeşillik koysak olmazmııııı.ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra yine uğramaya çalışacam.hoşçakalın.

mersacım haşlama yedik hep yani ben öyle yedim nar ekşisinin kalorisi falan fazla diye biliyorum ama tam emin olamadım ben limon sıktım üstüne bolca ve ne kadar baharat varsa koydum üstüne başka yeşillik falan doğramadım benim de soğan doğrayasım vardı ama yok dedim orjinali neyse o olsun dedim bolca su içtim 2 kupa falan açık çay içtim 2 kupa da form çay içtim böyle yaptım ben

teşekkür ederim candycim devamı da böyle gider inşallah her gün 1 kilo eksildiğimi düşünsene ne güzel olur naptın sen ekmek dışında nasıl gidiyor 2.günün

mide bulantım var tombilicim çıkıp salata yicem öğlen ama yanında ekmekte yicem sancılarım artmaya başladı tekrar.. ilaç içicem.. kepek ekmeği alıcam yanına bakalım..

çok şişkinim bugün.. dün bu kadar şiş değildim.. hiçbişey istemiyor canım.. yoğunum bugün biraz da.. şimdi form çayımı içiyorum.. yiyemeyeceğimi bldiğim için salatalık falan almadım yanıma.. eve gidince de yatarım büyük ihtimal.. yarın iyi olursam -ki öyle umuyorum- et gününde tekrar dönücem aranıza.. yarın sadece tavuk eti yicem.. aralarda iş yerinde aıştırmak için de piliç jambon alıcam.. cumadan sonra da iki gün tekrar patates ve sebze günü yapıp pazartesi tekrar başlicam zaten cuma bitiyo reglim işkencesi de yarın biter..kaydirigubbakcemile3

hem haftasonunu da dizginlemiş olurum..

tesekkür ederim candycigim bende sende bu samimiyeti gördügüm icin demek kaptirdim kendimi.. hani cok uzun zamandir tanimiyorum belki ters tepki verirsin diye üzüldüm.. sagol rahatlattin beni.. gercekten en büyük takim 5, takim..Şeniz

nar ekşisinin kalorisi yüksek diye biliyorum ben de.. hatta geçen hafta salata yediğim restorantta nar ekşili geldiği için değiştirtmiştim aklinialirimsmile

Şeniz

ben yine kaçar.. akşama doğru yine yazarım..

size kolay geleee

ben cuma sabahi tartilacagim tombisim..ama benden öyle kilo kilo gitmez. onun icin lütfen yaslanmadan ideal kilonuza inin ve bir daha almayin. nacizane tavsiyem..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…