- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.561
çikolatım mersacım neler yaptınız nasıl gidiyor patates gününüz anneninki nasıl gitti çikolat
günaydın kızlar
candycim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çikolatım ve mersam siz de beraber başlayın diyete hem biz size nasıl geçti neler yedik içtik bilgilendiririz daha kolay olur bence
dün sıfır kaçamakla tamamladım diyetimi ama şöyle bişey var onu da yazıyım da ben bişey olmaz o kadarcıktan ama yazıyorum yine de
akşam doruk siyah üzüm ve leblebi yiyordu beraber onlardan yemek yaptık güya tavada pişirdik ettik zorla ağzıma 1 üzüm 1 leblebi soktu yiyormuş gibi yaptım sinirlendi ağzımda parçalandığını görmeden rahat etmedi
sonracığıma gece oğluş süt istedi bizim bi sütten zehirlenme hadisemiz vardı ya sütünü hep tadarak veriyorum artık 2 yudum da süt içtim o kadar bunlar sayılmaz herhalde
ve ben sabah tartıldım 1000 gram eksiğim :lepi:
günaydın güzeller..
çikolatım anneye inanmamakbayanssulusmile ne ayıp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bak destek olmak için uğraşıyor ne güzel oda kilolumu...
kızlar şimdi haşlanmış büyük bir patatesi doğradım üzerine sumak kırmızı biber karabiber azıcık tuz biraz yeşil nane ve 1 damla nar ekşisi döktüm gayet güzel oldu sabah kahvaltım bakalım gerisi nasıl olacak.çikolatam sen ne yaptın yedinmi patatesini.
Matematikçiler nelerle uğraşıyor...
ÇOK ENTERESAN
Önce hesap makinenizi hazır edin
Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)
Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın
Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...
VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))
Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.
Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?
Patron Sekretere : Bir haftalığına iş için yurtdışına çıkacağız. Ona göre hazırlan. Sekreter kocasını arar :
Patronla bir haftalığına yurtdışına çıkacağız. Sen başının çaresine bakarsın.
Kocası sevgilisini arar :
Karım bir haftalığına yok. Bu haftayı beraber geçirelim.
Sevgili Özel ders verdiği minik çocuğu arar :
Bu hafta sana ders veremicem. Gelmene gerek yok.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Bu hafta dersim yok. Öğretmenim yok.Bu haftayı beraber geçirelim.
Dede (1.bölümdeki patron olur) sekreterini arar: Kaynakwh:
Bu haftayı torunumla geçireceğim. Gezimiz iptal oldu. Gidemicez. Kaynakwh:
Sekreter kocasını arar :
Gezimiz iptal oldu. Gidemicez.
Koca sevgilisini arar :
Bu hafta beraber olamıcaz. Karımın gezisi iptal oldu.
Sevgilisi ders verdiği minik çocuğu arar:
Bu hafta sana ders verebileceğim. İşlerim iptal oldu.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Öğretmenimin işleri iptal oldu. Bu hafta beraber olamıcaz. Çok üzgünüm.
Dede sekreterini arar :
Merak etme. Bu hafta yurt dışına çıkabileceğiz. Hazırlıklarını yap...
mersacım varya iyiki sizin sitede oturmuyorum ne kadar masraflısınız yaaa sürekli tadilattasınız ve bir şeyler alıyorsunuz :)))
kalistem her yıl böyle olur yaz sezonu başlamadan bütün işlerin bitmesi gerkiyor.tabiki bu işler parada istiyor alınan aidatdan yapılıyor masraflar.
bizim istanbulda aynen böyleydi hiç durmadan para isterlerdi sanki kirada gibi hisediyorduk her ay belli bir aidatı vardı sizdede vardır sanırım... şimdi çok rahatım bağımsız olmak gibisi yok öyle sitede oturmak bana göre değil buna karar verdim :)
selam canım ,
öncelikle diyetimi hiç bozmadım,gururla söylüyorum hihoyyyt bütün gün haşlanmış pataes yedim ama arada tuz ektim ben ,tuzsuz midemi bulandırdı...bol bol su içtim ve 1 saat de spor yaptım...
annem mi? kaydirigubbakcemile3 yapmadı ki...
bence bunlar kaçamak sayılmaz tombişim...takma yerimseniben
1 kg hee..süperr Şeniz
evet kallisim annem de kilolu ama hiç diyet uygulayamıyor canım... ve yapamadı zaten ,ama çok özeniyor bana..az önce akşam yemeği için zorladı beni,yemedim de...
süper geçti mersam hiç kaçamağım olmadı... şimdi de akşam patateslerim haşlanıyor. ben acıktıkça ağzıma attım ,çok aşırı yemedim zaten.patates tutuyor..benim en zor günüm meyve günüm olur sanırım ,çünkü meyve beni acıktırıyor
hmm kıyma tmmda maydanozlmaz:
maydonoz sebze grubuna giriyor cnm
ben sadece kaynar tavuk yicem
yiyemiyorum başka napiim
Matematikçiler nelerle uğraşıyor...
ÇOK ENTERESAN
Önce hesap makinenizi hazır edin
Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)
Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın
Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...
VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))
Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.
Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?
hımmmmmaklinialirimsmile süperstar bu benim kızların yaş döönemlerine göre takık oldukları bir ayakkabı boshayallersmile şu an ufakta sıra o tutturdu ama marka hevesi için yaşı ufak diye almamakta ısrar ediyorum alanı var almayanı var giydirenide çok kınıyorum.. canım benim aldıklarım altları sünger gibi olandan ne ayakkabısı olduğunu bilmiyorum ama hep ondan alırım yürürken hiç hissetmem...bu kez aradığım tabanıda kinetixte buldum fiyatıda süperdi rahatlığına bayıldım ama ben...bende alcam ayakkabı bak bu
hadi yaaakannehir haslanmis tavuk kokuyor bana baska careler ariyorum. tütsüde kurutulmus alabalik olurmu?
kallisim hayırlı yolculuklar sana...
ay canım benim sağolasın... havaları iyice düzltelim telaşeleride atlatalım sana misafir olurum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah.... tabiki sende bana her zaman....opuyorumnanaktan
öpüyorum herkesi henüz çantamı hazırlamadım çıkıp işime gücüme bakayım hoşkalın...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?