- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.861
Destekçi yamanrica ederim. firsat verme bu fırsatçıCikilatacanavari na seni kandirmasina da. sana güveniyorum
en sonunda sen dalganı geçersin merak etme
ne yapsın baktı eski arkadaşları güvenmiyo ben destekliyim bari dedi sağolsunDestekçi yaman
ben kondüsyon bisikleti ile interval yapıyorum 20 yada 30dk. 5dk normal 1dk hızlı. sonra pilates. bugun zumba leslie karisik yaptigim icin intervali 1 normal 1 hizli 5dk yaptim sonra pilates. interval antreman daha cok yag yaktırıyor diye yapiyorum.Bu arada ben spor olarak dans ve pilates yapıyorum çok etkili. Siz hangi sporları yapıyorsunuz?
anam spora bak okurken yoruluyorumben kondüsyon bisikleti ile interval yapıyorum 20 yada 30dk. 5dk normal 1dk hızlı. sonra pilates. bugun zumba leslie karisik yaptigim icin intervali 1 normal 1 hizli 5dk yaptim sonra pilates. interval antreman daha cok yag yaktırıyor diye yapiyorum.
Demek bildiğimiz bişey var demi!!!ne yapsın baktı eski arkadaşları güvenmiyo ben destekliyim bari dedi sağolsun
Ayy geriden geriden geldim yineanam spora bak okurken yoruluyorum
ben kaçırmışım demek dusen taşıAaaa benim destekçilerim nerede ya
Taşım düştü zaten ağrısı yok cnm grip de geçti son oksuruklerim kaldı teşekkür ederim sorduğun için
o bildiğinizi bi ben bilmiyorum vallaDemek bildiğimiz bişey var demi!!!
Kaçırdığın taş olsun.ben kaçırmışım demek dusen taşı
tekrardan geçmiş olsun canim
Potansiyelimiz var işte yalan mı??o bildiğinizi bi ben bilmiyorum valla
cok geçmiş olsun canim. hal böyle ise seni ozellikle desteklemek lazım.amin canım 3-4 sene oluyo trafik kazası geçirdik canım ondan kaldı çok şiddetli ağrılarım oluyo sırtımla beraber dr kilo vericeksin dedi ama bunada şükür
keşke bakalım 74,1 ile ayrılmıştım izne hadi 6 lı rakamları bi görsemPotansiyelimiz var işte yalan mı??
Ama ben senden beterim.Onu da hiç demiyom.
Şaka bir yana bu sefer olacak organiğim. Yaza fit olacaksın. Ama az kaldı. Hep bu haftaki gibi gitse keşke kilolar.
hahha şuan sana tezahurat yapıyorum haberin olsuncok geçmiş olsun canim. hal böyle ise seni ozellikle desteklemek lazım.
zatenCikilatacanavari nin boyunda uzun. biraz balıketi gelin olsun ne yapalım sen ez geç
Mart sonu hedefin ne tatlım. Nisan sonuna kadar ulaşırsın diye tahmin ediyorum.keşke bakalım 74,1 ile ayrılmıştım izne hadi bakalım 6 rakamları bi görsem
Sen bu destekle 55'e gidersin.hahha şuan sana tezahurat yapıyorum haberin olsundesteklerin için
mart sonu 76 larda olurum inşallah .. ama nisanda 6 kilo biraz fazla nisan sonu 71 lerde mi olurum bilemedimki şimdi vucudumun tepkisine bağlıMart sonu hedefin ne tatlım. Nisan sonuna kadar ulaşırsın diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?