- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.881
sorma daha önce nerdeymişSen bu destekle 55'e gidersin.
Dün cok yoruldum Ebrusum bugün kendimi eve kapatıp dinlendim baya. Uzerimde bi keyifsizlik var. Okudum yazılanları da ama hic yazasım bile gelmedi niyeyse. Boyle bi ilgincim bugünmorordek ne yapıyorsun anne ördek, Umut'umuz nasıl??
Seni çok yoruyorlar heralde, izine ayrılınca rahatlarsın inşallah.
Ayy geçen sefer bu yolları zorlanarak geçtin diye vucut sana bir kıyak çekse haftada 1-2 kilo versen ne güzel olur.mart sonu 76 larda olurum inşallah .. ama nisanda 6 kilo biraz fazla nisan sonu 71 lerde mi olurum bilemedimki şimdi vucudumun tepkisine bağlı
hahaha nerde o günlerAyy geçen sefer bu yolları zorlanarak geçtin diye vucut sana bir kıyak çekse haftada 1-2 kilo versen ne güzel olur.
Havalardan olabilir. Neyseki dinlenmişsin bugun. Yarın çok daha güzel bir gün olsun ördeğim.Dün cok yoruldum Ebrusum bugün kendimi eve kapatıp dinlendim baya. Uzerimde bi keyifsizlik var. Okudum yazılanları da ama hic yazasım bile gelmedi niyeyse. Boyle bi ilgincim bugün
Aman bu tempoyu hiç bozmada tıkanana kadar gitsin.hahaha nerde o günlerneyse bu hafta görücez artık
tıkanmaz inşallahAman bu tempoyu hiç bozmada tıkanana kadar gitsin.
Evet ya ihmal etmeyeyim, ipin ucu kaçmasın.tıkanmaz inşallahcanım yaaaa sende tartıl pazartesi görelim bakalım
Aaaa çok ayip çok obezdim ben yeni yeni balik etli olmaya basladmcok geçmiş olsun canim. hal böyle ise seni ozellikle desteklemek lazım.
zatenCikilatacanavari nin boyunda uzun. biraz balıketi gelin olsun ne yapalım sen ez geç
Seni o emojiler gibi çıldırtacağım fındık hatunhahha şuan sana tezahurat yapıyorum haberin olsundesteklerin için
Tisikkirler bebisim
İyi geceler canım.hadi kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar sabah bol eksiler
Hic fena değil keşke spor yapsan amaYa ben menümü yazacaktım.
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 dolu k. yulaf ezmesi
1 küçük portakal
Öğle:
2si1 arada
Ara:
1 ufak domates
1 ceviz
Akşam:
1 kase yumurta salatası
Çeyrek dil tb
Kaçamak: 2 kurabiyeBir de durabilseydim nede iyi olurdu.
Spor yok, 2 bardak yeşil çay ve 2 brdk su var.
Ayy ne tatlı atışıyorsunuzAaaa çok ayip çok obezdim ben yeni yeni balik etli olmaya basladm
Seni o emojiler gibi çıldırtacağım fındık hatun
En azından kaçamakları telafi eder spor, hava ısınsın hergün 30 dk yürümeyi planlıyorum.Hic fena değil keşke spor yapsan ama
Ay kazanayım sen o zaman gör beni bikinili fotolarimla delirticem minnak findigimiAyy ne tatlı atışıyorsunuz
görcizzzzzzAaaa çok ayip çok obezdim ben yeni yeni balik etli olmaya basladm
Seni o emojiler gibi çıldırtacağım fındık hatun
Evde de leslie yapabilirsin çok değil 1 mile bile kardır :)En azından kaçamakları telafi eder spor, hava ısınsın hergün 30 dk yürümeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?