Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supermis. Peki haftada ortalama kaç kilo veriyorsun canım?

Çok güzel moral verdin canım Sağol . Bu güne kadar çok şey fazlasıyla yedim bol bol kilo aldım ve mutsuzum şu an . zayıflığın tadını biliyorum mükemmel bi şey . Ne giyen yakışıyor ve daha özgüvenli oluyorsun . Ve daha önce başardım yine basarabilirim. Pazartesiye bomba gibi başlıcam inşallah

Tarif isterim

güzelim sen menüyü unutmuşsun galiba sadece ara öğünler ve kacamak var burada

hadi o zaman . bekliyoruz

sen çabuk döncen aramıza

En azından kaçamakları telafi eder spor, hava ısınsın hergün 30 dk yürümeyi planlıyorum.
ay bizi bu bu soğuklar mahvetti zaten
Ay kazanayım sen o zaman gör beni bikinili fotolarimla delirticem minnak findigimi
ay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptın
İyi geceler tatlı rüyalar canim uyku bol bol kalori yapar inşallah
hahah düzenli uyku zayıflatır ama sen nöbette kalori yapacaksınne kaa kötüyüm

canım hakkında hayırlısını bulurlar inşallah

yapmıyorum işte. izliyorum sadece
aynı bennn
süpersin tatlım kocaman bir günaydında sana gelsin GÜNAYDIN HAYIRLI PAZAR SABAHIN OLSUN İNŞALLAH

52 dk eliptik 290 kcl azmış senin eliptiğinin markanı ne canım..59 dk şöyle 400-450 kcl yansa iyiydi
Ayy nereden estiyse temizliğe başladım akşam akşam, deli miyim ne?? Bitmesi bu saati buldu.
Banyo wc duşakabin pırıl pırıl oldu. Bande yatayım artık..
eline sağlık bizde derlerki temizliğin saati olmaz iyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…