- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.921
Supermis. Peki haftada ortalama kaç kilo veriyorsun canım?ben kondüsyon bisikleti ile interval yapıyorum 20 yada 30dk. 5dk normal 1dk hızlı. sonra pilates. bugun zumba leslie karisik yaptigim icin intervali 1 normal 1 hizli 5dk yaptim sonra pilates. interval antreman daha cok yag yaktırıyor diye yapiyorum.
Çok güzel moral verdin canım Sağol . Bu güne kadar çok şey fazlasıyla yedim bol bol kilo aldım ve mutsuzum şu an . zayıflığın tadını biliyorum mükemmel bi şey . Ne giyen yakışıyor ve daha özgüvenli oluyorsun . Ve daha önce başardım yine basarabilirim. Pazartesiye bomba gibi başlıcam inşallaho yüzden yavaş yavaş azaltacaksin.(p.tesiye kadar) ya da birden birakacaksin. ama once kendine inanacaksın. birde bunu kendin icin yapacaksin. bu gune kadar yedin. ne kazandin? ne kaybettin? hic zayıf oldun mu? zayifligin tadını biliyormusun? ama o gece yedigin herseyin tadini biliyorsun. karar vereceksin. kimseyi dinlemeyeceksin. israr ederler ye diye. ama sen o yediklerinden mutsuz olduğunda yaninda o ısrar edenler olmayacak. p.tesiye kadar toparlan ve güçlü olarak basla. herkes bunu başarabiliyorsa sende başarabilirsin.
Aa öyle mi siz de mi kaçamak yapiyonuz sizi gidibizdede cuma günü bir öğün kaçamak yapıyoruz ama senin meton hızlıymış gününe kendin karar verirsin
Tarif isterimSelam kızlar artık menü yazmanın Zaman'ı geldi galiba
Sabah
1 dilim kepek ekmek
Bir yumurta
5 zeytin
Bir parça peynir
Bir çay kaşığı da bal yedim
Ara
1.5 yemek kaşığı bir çay bardağı badem sütüyle yaptığım chai pudinge bir küçük armut kattım yedim
Ara
Bir fincan Yeşilçay
Bir avuç leblebi bir tane kuru hurma
Akşam
Üç kaşık kadar bulgur pilavı
Üç kaşık kabak yemeği
Salata bira yedim
52 dk eliptik yaptım şimdi 290 kalori harcadım 2 lt su içtim az önce bir de mandalina yedim spor sonrası başım döndü biraz tansiyonum düşük bu ara şimdi duş alıp yeşil çayımı içeceğim
Birde sabah yeşil smoothi içtim sabah kalkınca bir bardak da cevizli su içtim her sabah içeceğim bunları bu smoothi gece yatmadan içmek de çok yağ yaktırıyormuş bu ara smoothi içeceğim bol bol öğün yerine de yapabilirim isteyen olursa tariflerini de yazarım içtiklerinin hepiniz öpüyorum ve iyi ki varsınız
ne yapayım bende boy fakiriyim. kıskandım. boyununa posuna maşallah sübhanallah diyelimde nazara gelme canimAaaa çok ayip çok obezdim ben yeni yeni balik etli olmaya basladm
Seni o emojiler gibi çıldırtacağım fındık hatun
güzelim sen menüyü unutmuşsun galiba sadece ara öğünler ve kacamak var buradaYa ben menümü yazacaktım.
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 dolu k. yulaf ezmesi
1 küçük portakal
Öğle:
2si1 arada
Ara:
1 ufak domates
1 ceviz
Akşam:
1 kase yumurta salatası
Çeyrek dil tb
Kaçamak: 2 kurabiyeBir de durabilseydim nede iyi olurdu.
Spor yok, 2 bardak yeşil çay ve 2 brdk su var.
aman dikkat et hasta olmaiyi geceler kızlar
hastalara şifa diliyorum hepimize geçmiş olsun bende bugün yorgun ve keyifsiz hissediyorum
sagol canım. inşALLAHAman aksatma tatlım, ne gerekiyorsa yap. İnşallah ilerlemez
hadi o zaman . bekliyoruzÇok güzel moral verdin canım Sağol . Bu güne kadar çok şey fazlasıyla yedim bol bol kilo aldım ve mutsuzum şu an . zayıflığın tadını biliyorum mükemmel bi şey . Ne giyen yakışıyor ve daha özgüvenli oluyorsun . Ve daha önce başardım yine basarabilirim. Pazartesiye bomba gibi başlıcam inşallah
bu son haftaya kdar 1 ile 1.600 arasi gitti. ama bu hafta sapittim. ya tartida bir sikinti var yada bende. bilemedimSupermis. Peki haftada ortalama kaç kilo veriyorsun canım?
eline sağlık: )Ayy nereden estiyse temizliğe başladım akşam akşam, deli miyim ne?? Bitmesi bu saati buldu.
Banyo wc duşakabin pırıl pırıl oldu. Bande yatayım artık..
Ama uzun boylu olup kilolu olunca daha iri yarı gözüküyorne yapayım bende boy fakiriyim. kıskandım. boyununa posuna maşallah sübhanallah diyelimde nazara gelme canim
sen çabuk döncen aramızaYa ben menümü yazacaktım.
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 dolu k. yulaf ezmesi
1 küçük portakal
Öğle:
2si1 arada
Ara:
1 ufak domates
1 ceviz
Akşam:
1 kase yumurta salatası
Çeyrek dil tb
Kaçamak: 2 kurabiyeBir de durabilseydim nede iyi olurdu.
Spor yok, 2 bardak yeşil çay ve 2 brdk su var.
ay bizi bu bu soğuklar mahvetti zatenEn azından kaçamakları telafi eder spor, hava ısınsın hergün 30 dk yürümeyi planlıyorum.
ay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptınAy kazanayım sen o zaman gör beni bikinili fotolarimla delirticem minnak findigimi
hahah düzenli uyku zayıflatır ama sen nöbette kalori yapacaksınİyi geceler tatlı rüyalar canimuyku bol bol kalori yapar inşallah
canım hakkında hayırlısını bulurlar inşallahtam teşhis koyamadilar. glokom ama goz tansiyonum yok. sadece sinirler incelmis. gözde bir cukur olurmuş %2 olması gereken cukur %6 gibi büyümüş. sinirlere baski yapıyormus. o sinirlere birsey olursa kör olurum.
simdi doktorlar ilacli takip mi yapalım, ilacsiz takip mi diye ona karar vermeye çalışıyorlar.
aynı bennnyapmıyorum işte. izliyorum sadece
süpersin tatlım kocaman bir günaydında sana gelsin GÜNAYDIN HAYIRLI PAZAR SABAHIN OLSUN İNŞALLAHo zaman sana da gelsin tatlım.
kaçamak yok. vazgecmek, koyvermek yok. arada modun düşebilir 1 gun boyunca zamanin var o dustugun yerden kalkmak icin. sonra her yenigün yeni bir başlangıç diye devam edecegiz. bize bizden baska kimse yardim edemez. once kendimiz. sen kilodan dolayı belin ağrıdığı zaman bunu birtek sen yasiyorsun. senin yasadigin aciyi kimse bilemez. ben kızımı kucagima alıp 2 kat merdiveni cikamadigim zaman ya da 50 mt lik yokuşu çıkmaya calisirken mola verip de o arkadaki organda nefes alan benim. bunun sıkıntısını baskasi bilemez. o zaman o moralim düşmeye hakki yok. aaa... kizdim şimdi kendi kendime
52 dk eliptik 290 kcl azmış senin eliptiğinin markanı ne canım..59 dk şöyle 400-450 kcl yansa iyiydiSelam kızlar artık menü yazmanın Zaman'ı geldi galiba
Sabah
1 dilim kepek ekmek
Bir yumurta
5 zeytin
Bir parça peynir
Bir çay kaşığı da bal yedim
Ara
1.5 yemek kaşığı bir çay bardağı badem sütüyle yaptığım chai pudinge bir küçük armut kattım yedim
Ara
Bir fincan Yeşilçay
Bir avuç leblebi bir tane kuru hurma
Akşam
Üç kaşık kadar bulgur pilavı
Üç kaşık kabak yemeği
Salata bira yedim
52 dk eliptik yaptım şimdi 290 kalori harcadım 2 lt su içtim az önce bir de mandalina yedim spor sonrası başım döndü biraz tansiyonum düşük bu ara şimdi duş alıp yeşil çayımı içeceğim
Birde sabah yeşil smoothi içtim sabah kalkınca bir bardak da cevizli su içtim her sabah içeceğim bunları bu smoothi gece yatmadan içmek de çok yağ yaktırıyormuş bu ara smoothi içeceğim bol bol öğün yerine de yapabilirim isteyen olursa tariflerini de yazarım içtiklerinin hepiniz öpüyorum ve iyi ki varsınız
eline sağlık bizde derlerki temizliğin saati olmaz iyi yapmışsın.Ayy nereden estiyse temizliğe başladım akşam akşam, deli miyim ne?? Bitmesi bu saati buldu.
Banyo wc duşakabin pırıl pırıl oldu. Bande yatayım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?