- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.001
kesinlikle haklısın sıpalar bu hale getirmiştirHahaah sorma hep sıpalarım yüzünden olmuş yoksa benim suçum yok...
1.59Senin boyun kaçtı canım?
yogurtlu mu yaptin?Sağol canım birazda halsizim grip giyim ..ay tembelim bugün ama misss çorbada içtim kahvaltıda..sabah brokoli çorbası yaptım içtim..
geçmiş olsun canım.Valla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım
boğaz agrisi için elma sirkeli su ile boğaz gargarasi yapın diyorlar. ben denemedim ama iyi gelebilir. sirke şifadır sonuçta. +yok +yok. dikkat edelim lütfen.günaydın sanada. .. sorma o kaçamaklar hepimizi bir hal etti
bugun dinlen madem bol bol sıvı al nane limon iç ıhlamur iç miden düzelsin..
sorma bende bütün gün yesem ertesi gün +2 çıkarım ayy çok fenayok anacım bir öğünde olsa kaçamak benim neyime
çarptı fena canım kahvemi içip uzanıcam ağzım burnum boğazlarım fena yanıyooo
bende bu sabah tartıldım 78.4 çıktım aynı yarına eksi olur inşallah
Hadi ya o kötü işteAsil mesele o Ebrusum.. dehset bir artidayim
daha iyiyim ama halsizlik bende de var bugün bahçeye gidip ordan havuza geçeceğiz koşturmacateşekkürler kaptan. sen nasıl oldun? biraz toparladin mı? dun cok moralsizdin.
tatlım o yorgunlukları işin birde diğer kısmı var ay bi kokla bi emzir dünyalar senin olur bebek emzirmek gibi güzel bir eylem yok bence bir kadın için tabi zorlukları ama sevgisi ağır basıyor merak etmeAy bu bana pek inandırıcı gelmedi, cocuk dogduktan sonra nasıl tüy gibi hafifleniyor kızgazıydı, emmesiydi ugras dur, sen demez misin hep asıl o zaman başlıyor diye :)
Lens kullanıyorum ama onunla alakası yok, retina gözün arka tarafındaki tabaka olduğu için.. Yuksek derece miyoplarda olurmus, bende de var maalesef. Yırtık oluşmaması için lazer yaptı doktor, şimdilik iyi, kontrol altında tutuyor.
Insallah hicbirimizin bozulmaz canım
yımırtahlı çiğ köhteler tırmaladı deseneAsil mesele o Ebrusum.. dehset bir artidayim
çarmış canım ya uzandım kalktım kulaklarım bile tıkanmışaman aman dikkat et. bu bahar havasi fena çarpıyor
evetttkesinlikle haklısın sıpalar bu hale getirmiştir
ay benimde 1,60
yok canım süt ile yaptım ..yogurtlu mu yaptin?
ne artısı nayırr nolamazzzzzzboğaz agrisi için elma sirkeli su ile boğaz gargarasi yapın diyorlar. ben denemedim ama iyi gelebilir. sirke şifadır sonuçta. +yok +yok. dikkat edelim lütfen.Cikilatacanavari peşinde
afiyet olsun canım ..Selam kizlar dunden beri ancak gelebildim
dunku menumu yazmamisim
Kahvalti
1 yumurta
1 dl k.ekmegi
10 zeytin
1 kasik menemen
Ogle
1 kase yogurt corbasi
2 kasik bulgur pilavi
Aksam
1 tabak turlu
Ayran aci biber
Dun 2.5 lt su
2 fincan yesilcay
Spor yok malesef cunku cok soguktu azicik kizimla muzik esliginde hoplayip zipladik
Bugun de kahvalti
yulaf lapasi
Sinavda gorevliydim erken basladim gune
Ogleyi de az once hafif bir kahvaltiyla tamamladim
2 has. Yumurta
1 bardak sut
Aksami da yine yazarim
simdi yesilcay esliginde gecmisi okuyayim
bu koşturmaya senin 55 olman lazım hayret bişey inankidaha iyiyim ama halsizlik bende de var bugün bahçeye gidip ordan havuza geçeceğiz koşturmaca
vayyy maşallah diyelimSelam kızlar nasılsınız ben sabah 9 .30 da tartildim ve 52.4 geldim muhteşem gidiyorummm inşallah birlikte sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur
Dogrudur oyle olmasa kimse 2.yi yapmazdı sanırımtatlım o yorgunlukları işin birde diğer kısmı var ay bi kokla bi emzir dünyalar senin olur bebek emzirmek gibi güzel bir eylem yok bence bir kadın için tabi zorlukları ama sevgisi ağır basıyor merak etme
cok guzel. insALLAH boyle devam ederSelam kızlar nasılsınız ben sabah 9 .30 da tartildim ve 52.4 geldim muhteşem gidiyorummm inşallah birlikte sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur
İnşallah canım benim birlikte hedefecok guzel. insALLAH boyle devam eder
İnşallah hep berabervayyy maşallah diyelimdarısı bana
Evet canım aynı kuş yemi gibi..:)Ortimnilsub az once ara ogun olarak 1 yk chia kullandim 4 yk kasigi yogurt icine hosuma gitti..
Ama paketin icindeki goruntusu kuş yemine benziyor.
Cuma günü kilonuz kaçtı?Selam kızlar nasılsınız ben sabah 9 .30 da tartildim ve 52.4 geldim muhteşem gidiyorummm inşallah birlikte sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?