Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arada oluyo öyle canım ya . Birgün vücudu sasirt tüm gün ne istersen ye vücut diyet psikolojisinden çıksın
ben diyet gibi yapmıyorum ki. benim uzun zamandir beslenme şeklim ayni aslinda. diyetisyenin dedigine göre ilk enerji kaynağını kestigim icin durmuş. simdi bakalim ilk enerjiyi vereceğiz. bakalim ne kadar gidecek

kızlar tekrardan herkese GÜNN AYYY DIIIN diyorum ve kaçıyorum. birazdan minnak prensesim kalkar. (diğerleri kalkmak icin onu bekliyor) kahvaltı hazırlayayım. sonra görüşürüz

günaydın. pazar pazar masallah enerjine
hafifi bir gribal enfeksiyonum var yürüyüşten gelince brokoli çorbası yaptım bugun bol bol sıvı çorba c vitmini alayımda ilerlemesin..
biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.
ben hep diyorum pandalar gibi yuvarlanıyorum diye
cok teşekkür ederim Nilgün'cüğüm SANA DA KOCAMAM GÜNAYDINLAR OLSUN BOL BOL EKSILER OLSUN INŞALLAH
amin canım sanad abol eksiler bu hafta

Gunaydin kizlarrr
Bakiyorum da herkes enerji dolu bugun masallah
günaydın pazar falan diyip kaçamak yapmayın
kızlar tekrardan herkese GÜNN AYYY DIIIN diyorum ve kaçıyorum. birazdan minnak prensesim kalkar. (diğerleri kalkmak icin onu bekliyor) kahvaltı hazırlayayım. sonra görüşürüz
kolay gelsin san afiyet olsun..

cnm yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin
günaydın. pazar pazar masallah enerjine
cnm dikkat et kendine akşamki msj ı alıntılayamadım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alacağız

Hahaah yesinler icraatini, Hep peryodik olarak artmış kilon.

Zor bir gün olacak sanırım, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…