- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.961
Arada oluyo öyle canım ya . Birgün vücudu sasirt tüm gün ne istersen ye vücut diyet psikolojisinden çıksınbu son haftaya kdar 1 ile 1.600 arasi gitti. ama bu hafta sapittim. ya tartida bir sikinti var yada bende. bilemedim
ben diyet gibi yapmıyorum ki. benim uzun zamandir beslenme şeklim ayni aslinda. diyetisyenin dedigine göre ilk enerji kaynağını kestigim icin durmuş. simdi bakalim ilk enerjiyi vereceğiz. bakalim ne kadar gidecekArada oluyo öyle canım ya . Birgün vücudu sasirt tüm gün ne istersen ye vücut diyet psikolojisinden çıksın
hafifi bir gribal enfeksiyonum var yürüyüşten gelince brokoli çorbası yaptım bugun bol bol sıvı çorba c vitmini alayımda ilerlemesin..günaydın. pazar pazar masallah enerjine
ben hep diyorum pandalar gibi yuvarlanıyorum diyebiz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.
amin canım sanad abol eksiler bu haftacok teşekkür ederim Nilgün'cüğümSANA DA KOCAMAM GÜNAYDINLAR OLSUN BOL BOL EKSILER OLSUN INŞALLAH
günaydın pazar falan diyip kaçamak yapmayınGunaydin kizlarrr
Bakiyorum da herkes enerji dolu bugun masallah
kolay gelsin san afiyet olsun..kızlar tekrardan herkese GÜNN AYYY DIIINdiyorum ve kaçıyorum. birazdan minnak prensesim kalkar. (diğerleri kalkmak icin onu bekliyor) kahvaltı hazırlayayım. sonra görüşürüz
cnm yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsingünaydınmusmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah
bugün çoook misafirimiz geleceknamazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım kahvaltımı da yaptım az size bakıp işlere girişeceğim sonra diğer yemeklerimi hazırlarım eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım ayy inşallah yetiştiririm
cnm dikkat et kendine akşamki msj ı alıntılayamadım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alacağızgünaydın. pazar pazar masallah enerjine
Evet ya çok çok acıktığım bir gündügüzelim sen menüyü unutmuşsun galiba sadece ara öğünler ve kacamak var burada
Az kalmış kaptanım ha gayret...dün gece 12 ye doğru yattım sabah 5,30 da ayaktaydım uyumaya çalıştım olmadı kalktım kahvaltıyı hazırladım sabah tartıldım 71 dim gene göremedim 70 i yaww inş bu hafta göreceğim azimliyim
Hahaah yesinler icraatini, Hep peryodik olarak artmış kilon.ay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptın
Eee öğlen sadece nescafe içtiğin içindir..Evet ya çok çok acıktığım bir gündü
Hahaah sorma hep sıpalarım yüzünden olmuş yoksa benim suçum yok...Hahaah yesinler icraatini, Hep peryodik olarak artmış kilon.
Ortim gorumcem kahvaltiya geldi simdi topladim oturdum..@Ozlem nerdesin ortim sen
Afiyet olsun canım..ben daha toplamadım çay içiyorum..:)Gunaydin kizlar...
Ortim gorumcem kahvaltiya geldi simdi topladim oturdum..
Sanada afiyet olsun canim ohhh neguzel.. Bizde kahve icicez birazdan..Afiyet olsun canım..ben daha toplamadım çay içiyorum..:)
Sağol canım birazda halsizim grip giyim ..ay tembelim bugün ama misss çorbada içtim kahvaltıda..sabah brokoli çorbası yaptım içtim..Sanada afiyet olsun canim ohhh neguzel.. Bizde kahve icicez birazdan..
Ohh ohh hiç bozulmasın keyfin.Bugün keyfim daha iyi gibi :) Kahvaltı icin babamızı bekliyoruz
Zor bir gün olacak sanırım, kolay gelsin.günaydınmusmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah
bugün çoook misafirimiz geleceknamazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım kahvaltımı da yaptım az size bakıp işlere girişeceğim sonra diğer yemeklerimi hazırlarım eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım ayy inşallah yetiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?