- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.021
Ben bile heycanlandım ördeğim. Bekleyiş nasıl? Merak ediyormusun bebişini, yüzünü,kokusunuDogrudur oyle olmasa kimse 2.yi yapmazdı sanırım
Afiyet olsun.Bol bol kalori yaksın.Ortimnilsub az once ara ogun olarak 1 yk chia kullandim 4 yk kasigi yogurt icine hosuma gitti..
Ama paketin icindeki goruntusu kuş yemine benziyor.
Etmez miyim Ebrusum? Hep aklımda acaba nasıl bi sey olacak diye :)Ben bile heycanlandım ördeğim. Bekleyiş nasıl? Merak ediyormusun bebişini, yüzünü,kokusunu
Vaktiyle gelsin yavrucak. Tam gelişimini tamamlasın içerde :))Etmez miyim Ebrusum? Hep aklımda acaba nasıl bi sey olacak diye :)
Az kaldı baya ama biraz daha dursun iceride insallah :) şöyle 38 haftayı bi göreyim o zaman içim rahat edecek, "tamam simdi gelebilirsin Umutcum" dicemondan once hep bi korku erken doğarsa diye :) Allah bilir tabi ki ama iste küçük henüz diye kıyamıyorum. Sağlıkla gelsin yeter ki :)
Allah'ım saglıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canım..Etmez miyim Ebrusum? Hep aklımda acaba nasıl bi sey olacak diye :)
Az kaldı baya ama biraz daha dursun iceride insallah :) şöyle 38 haftayı bi göreyim o zaman içim rahat edecek, "tamam simdi gelebilirsin Umutcum" dicemondan once hep bi korku erken doğarsa diye :) Allah bilir tabi ki ama iste küçük henüz diye kıyamıyorum. Sağlıkla gelsin yeter ki :)
Ondan durmuştur kilo vermen demekki vucud yeteri kadar kalori alamayınca kitlendi..duzenli beslen bakalım cumaya ne olucakKızlar siz ortalama kac kalori ile besleniyorsunuz?
2 gundur telefonun kendi uygulamasına yiyeceklerimi ekliyorum. Zorlaya zorlaya 1000 kaloriyi buluyor.
Ben bunun yarısını bile almiyordum demekki gectigimiz gunlerde!!
Birde bunun uzerine cok spor yapıyordum!!
canım merak etme incecik olcaz..Buzdolabının üzerindeki 50 kiloluk fotografıma baktım simdi..
Insallah canım :)Vaktiyle gelsin yavrucak. Tam gelişimini tamamlasın içerde :))
Amin insallah :)Allah'ım saglıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canım..
Zaman hic gecmeyecekmis gibi geliyor insana ama bir bakmissin dogmus bir bakmissin okul zamani gelmis..
52.8 di dündeCuma günü kilonuz kaçtı?
Kilo verme yolunda emin adımlarla ilerliyorsun ortim.Kızlar menüm..
Sabah 1çk çörek otu yağı elma sirkeli su
Kahvaltı 1haş.yumurta 1kk peynir 1kase brokoli çorbası 1dilim tbe
Ara sade Türk kahvesi 1gun kurusu kayısı 1kuru incir
Öğlen 1kase brokoli çorbası
Ara yarım ekşi elma 1kivi 1tarçınlı hurma
Akşam 2yumurtadan lorlu omlet birkaç çatal domates ve zeytin 1bardak ayran
Spor 40dk yürüyüş
Su 2lt ılık su
3kupa yeşil çay
Yatmadanda papatya çayı içerim
benimde 800-900 kalori ortalama geligordu. ara ara 1000. ama 1200 kcal altında alindigi zaman kilo verilse bile kaslar gidiyormuş. bunu bir spor hocasi söylemişti.Kızlar siz ortalama kac kalori ile besleniyorsunuz?
2 gundur telefonun kendi uygulamasına yiyeceklerimi ekliyorum. Zorlaya zorlaya 1000 kaloriyi buluyor.
Ben bunun yarısını bile almiyordum demekki gectigimiz gunlerde!!
Birde bunun uzerine cok spor yapıyordum!!
afiyet olsun canımKızlar menüm..
Sabah 1çk çörek otu yağı elma sirkeli su
Kahvaltı 1haş.yumurta 1kk peynir 1kase brokoli çorbası 1dilim tbe
Ara sade Türk kahvesi 1gun kurusu kayısı 1kuru incir
Öğlen 1kase brokoli çorbası
Ara yarım ekşi elma 1kivi 1tarçınlı hurma
Akşam 2yumurtadan lorlu omlet birkaç çatal domates ve zeytin 1bardak ayran
Spor 40dk yürüyüş
Su 2lt ılık su
3kupa yeşil çay
Yatmadanda papatya çayı içerim
menün guzel görünüyor. 60kcal 1 elma eklenebilir demek ki neredeyse biz diyet yazacagiz ya hale bakMenüm;
1 ck corek otu yagi,400ml elma sirkeli su
10:00
2,5 wasa
2 dilim sucuk ve 1 yumurta
3 yk zeytinli cökelek salatası ve çay
13:00
4 yer fıstıgı,4 kuru uzum,cok az kabak cekirdegi
15:00
4 yk yogurt+1 yk chia
Yarım yesil elma
18:00
2,5 kase tavuklu corba
2 wasa
2 yk hindiba salatası
20:30'da
200ml tarcınlı,zencefilli süt
1 yesil elma yerim
Uygulamaya göre ortalama 1146 kalori ediyor..
2 L su
600ml yesil cay
200ml karisik cay (adacayi,sogan,elma,rezene,limon)
2 t.kahvesi
Spor; 7500 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?