- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.041
Supersin..menüm
sabah
beyaz peynir
2 dilim ekmek çavdar
domates salatalık
2 zeytin
öğlen
tavuk döner ev yapımı
1 dilim ekmek
aksam
balık fırın
kıvırcık salata roka
2 fincan beyaz cay
1 sade türk kahvesi
2 lt su
birazdan zerdecalli yoğurt yiyeceğim
spor
leslie 1 mil ilave olarak ben dambıl kullandim yag yakıcı etkisi olsun diye
ardindan ebru şallı il3 3k pilates 1 saat. yarin beni cok anicaksiniz dedi ma ben şimdiden anmaya başladım
sorma sabah kabaca bel kalca göğüs ölçtüm. 1 hafta once almıştım ölçüyü 2 şer cm incelme var. ama tarti hic oyle dememiştiSupersin..
is temposunun uzerine sporda yapıyorsun tatlım fazlasıyla hakettin bu incelmeyi..sorma sabah kabaca bel kalca göğüs ölçtüm. 1 hafta once almıştım ölçüyü 2 şer cm incelme var. ama tarti hic oyle dememişti
Biliyorum . Bende de odul günü varTatlım bizde ödül günü değil ödül öğünü var.
afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm;
1 ck corek otu yagi,400ml elma sirkeli su
10:00
2,5 wasa
2 dilim sucuk ve 1 yumurta
3 yk zeytinli cökelek salatası ve çay
13:00
4 yer fıstıgı,4 kuru uzum,cok az kabak cekirdegi
15:00
4 yk yogurt+1 yk chia
Yarım yesil elma
18:00
2,5 kase tavuklu corba
2 wasa
2 yk hindiba salatası
20:30'da
200ml tarcınlı,zencefilli süt
1 yesil elma yerim
Uygulamaya göre ortalama 1146 kalori ediyor..
2 L su
600ml yesil cay
200ml karisik cay (adacayi,sogan,elma,rezene,limon)
2 t.kahvesi
Spor; 7500 adım
sağol canım ya daha kısıtlamıyorum da saat 8 gibi 2 kivi yedim biraz rahatsızım yarın doktora gidicem çok fena tıkandım 1 kivi 46 kcl 2 kivi 100 kcl yapar menüme ek haberiniz ola..Kilo verme yolunda emin adımlarla ilerliyorsun ortim.
Sende kendini cok sıkmamaya calıs ki ilerleyen asamalarda kilo vermen durursa kendini biraz daha kısıtlarsın canım..
bende yarın incir uyutması yapıcam tarif veririmKizlar yaa su chiali puding
Diyorlar ya ondan deneyen var mi
Goruntusu cok hosuma gitti canim cekti valla
diyet dediğim işte ne şekilde olursa olsun zayiflamaya çalışmak. Sende biseylerden kisarak ya da keserek kilo vermeye calisiyosun mesela . Neyse ben bir gün ödül günü yapıyorum benim için sıkıntı olmuyor . Herkes bildiği gibi yapr sadece fikrimi söyledim işte ben deben diyet gibi yapmıyorum ki. benim uzun zamandir beslenme şeklim ayni aslinda. diyetisyenin dedigine göre ilk enerji kaynağını kestigim icin durmuş. simdi bakalim ilk enerjiyi vereceğiz. bakalim ne kadar gidecek
cok sağol tatlımis temposunun uzerine sporda yapıyorsun tatlım fazlasıyla hakettin bu incelmeyi..
Geçmiş olsun canım benim Rabbim sifani versin inşallah gece pekmez öksürüğü keser bir kaşık öldürürken ye inşallah rhat uyursunBugünkü menüm
Sabah 09.30
1 bardak süt
1 kk peynir
1 muz
Ara
1 yesilcay
Öğlen 13.45
2 ızgara kofte
1 yeşil elma
Ara
1 sade t.kahvesi
Akşam 16.45
1 kase mercimek çorbası
1.5 dilim t.b. ekmegi
Ara
1 yesilcay
Su 2 litre
Spor yok
Grip geçmiyor bir türlü. 2 gecedir oksurukten hiç uyuyamadım. Zombi gibi dolanıyorum evin içinde geceleri. Yarın Dr.a gideceğim.
geçmiş olsun canım. ALLAH sifa versi . aksam yemeğinde mercimek corbasi da ekmekte tahil grubu canim. keske yanina bir salata yada yoğurt gibi birşey ekleseydin. diger öğünlerde ekmek yok. sabah bence olmali. cunku ilk enerji kaynağımız karbonhidrat. ama guzel. bir sebze meyva ekle ama. nacizane tavsiyemBugünkü menüm
Sabah 09.30
1 bardak süt
1 kk peynir
1 muz
Ara
1 yesilcay
Öğlen 13.45
2 ızgara kofte
1 yeşil elma
Ara
1 sade t.kahvesi
Akşam 16.45
1 kase mercimek çorbası
1.5 dilim t.b. ekmegi
Ara
1 yesilcay
Su 2 litre
Spor yok
Grip geçmiyor bir türlü. 2 gecedir oksurukten hiç uyuyamadım. Zombi gibi dolanıyorum evin içinde geceleri. Yarın Dr.a gideceğim.
Vücüt bu yüzden korumaya geçmiş olmalı.Kızlar siz ortalama kac kalori ile besleniyorsunuz?
2 gundur telefonun kendi uygulamasına yiyeceklerimi ekliyorum. Zorlaya zorlaya 1000 kaloriyi buluyor.
Ben bunun yarısını bile almiyordum demekki gectigimiz gunlerde!!
Birde bunun uzerine cok spor yapıyordum!!
Vayy be desene ütü canmışkızlar ben şimdi ütü yapıp sonra yatacagim. 1 saat oturtarak ütü yapmak 250kcal miş. ütü sevmeyenlere bilgi olsun.
herkese iyi geceler
biliyorum o videoyu güzel birazda zormenüm
sabah
beyaz peynir
2 dilim ekmek çavdar
domates salatalık
2 zeytin
öğlen
tavuk döner ev yapımı
1 dilim ekmek
aksam
balık fırın
kıvırcık salata roka
2 fincan beyaz cay
1 sade türk kahvesi
2 lt su
birazdan zerdecalli yoğurt yiyeceğim
spor
leslie 1 mil ilave olarak ben dambıl kullandim yag yakıcı etkisi olsun diye
ardindan ebru şallı il3 3k pilates 1 saat. yarin beni cok anicaksiniz dedi ma ben şimdiden anmaya başladım
Vaay 100 gr eksidesin demek Ebrusum tebrik ederim :)Bu sabah 55.7'ydim bu arada
Gecmis olsun organigimkızlar bende yatıyorum yarın öğlene gelirim dr gidicem herkese hayırlı geceler kulaklarım bile tıkandı boğazlarım desen feci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?