- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.061
şimdi bitti. tesekkur ederim. 1.5 saat demek 325kcal yakmisimVayy be desene ütü canmışKolay gelsin
evet canım ya mahvoldum. dayak yedim sanki. her yanim ağrıyorbiliyorum o videoyu güzel birazda zor
Kızlar hepinizi seviyorum çok iyisiniz
İyiki tanıdım sizleri iyiki buldum burayı
Hepiniz harikasıniz ayrı ayrı teşekkür ederim hayırlı geceler ..
inşallah hayırlı haftalar geçiririz bu haftayı sağlıkla hedefe birlikte ulaşmak nasip olur inşallah
ALLAH şifa versin canim. cok gecmis olsunkızlar bende yatıyorum yarın öğlene gelirim dr gidicem herkese hayırlı geceler kulaklarım bile tıkandı boğazlarım desen feci
Üniversite hayatıma borçluyum canım ben de malesef ekmek arası donerlereay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptın
Osmanlıca yasasaymisim çok tutulurmusum da bu devirde ise yaramıyoray evet buna katılıyorum uzun olunca zayıf olmak lazım çok iri kadın hoş durmuyor..
Ay kız valla yemekten sonra hiçbir şey yemedim taa sabah 7.30da bir elma yedim canım istemedi hiçgünaydınnnnn..
nasıl geçti nöbetin neler yedin bakalım dökül
Yaa yerim ama ben sizibiz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.
Hemen dibindeyim valla pusuda bekliyorumboğaz agrisi için elma sirkeli su ile boğaz gargarasi yapın diyorlar. ben denemedim ama iyi gelebilir. sirke şifadır sonuçta. +yok +yok. dikkat edelim lütfen.Cikilatacanavari peşinde
Ayy deliriyorum valla senin şu kilona gözüm dönüyor seni pişirip yiyecem sonundaSelam kızlar nasılsınız ben sabah 9 .30 da tartildim ve 52.4 geldim muhteşem gidiyorummm inşallah birlikte sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur
Ay yarabbi heycana bak sen hele çok güzel ya böyle anlatınca ben bile heycanlandm buralardaEtmez miyim Ebrusum? Hep aklımda acaba nasıl bi sey olacak diye :)
Az kaldı baya ama biraz daha dursun iceride insallah :) şöyle 38 haftayı bi göreyim o zaman içim rahat edecek, "tamam simdi gelebilirsin Umutcum" dicemondan once hep bi korku erken doğarsa diye :) Allah bilir tabi ki ama iste küçük henüz diye kıyamıyorum. Sağlıkla gelsin yeter ki :)
Kolay gelsin canım hadi bakalım çıtır bir gelin olacaksın insallah..Yemin ederim tüm gün girememek ceza gibi birşey oldum okuyacam derken acaba geçmişi okumak kaç kalori harcatıyor bugün tüm aldığım ceyizlerimi düzenleyip defterime liste olarak yazdım unutuyorum ben ya ne aldığımısonra gidip eksik olan birkaç şey aldım akşam da kayınvalideciğime gittim anca müsait olabildim :) Ee uyanık olan findiklarim nabiosunuz
Ayy geçmiş olsun incecik ortseydinKolay gelsin canım hadi bakalım çıtır bir gelin olacaksın insallah..
Bende kızımın yanında oturmusum.. Azcık atesi var terlemis uzerini degistirdim.ic camasirlariyla birakip uzerini orttum..
Ödemdir canım uyumadığın için hormonların iyi çalışmadı içindir stresten geçer merak etme kızın nasıl oldu duşmedimi ateşi yavrumun ..Gunaydın kızlar..
Bende simdi tartildim bugun 400gr fazlayım halbuki dun gune 200gr eksi ile baslamistim.
Ama sabaha kadar toplasam belki 1 saat uyumusumdur.Bilmem etkisi olurmu kiloya..
Günaydın canım benim inşallah sağlıkla hedefine ulasacaksin ve burda piliç çevirme yapacağızÜniversite hayatıma borçluyum canım ben de malesef ekmek arası donerlere
Osmanlıca yasasaymisim çok tutulurmusum da bu devirde ise yaramıyor
Ay kız valla yemekten sonra hiçbir şey yemedim taa sabah 7.30da bir elma yedim canım istemedi hiç
Yaa yerim ama ben sizi
Hemen dibindeyim valla pusuda bekliyorum
Ayy deliriyorum valla senin şu kilona gözüm dönüyor seni pişirip yiyecem sonunda
Ay yarabbi heycana bak sen hele çok güzel ya böyle anlatınca ben bile heycanlandm buralarda
Günaydın sanada kaptanım sen nasıl oldun keyfin nasıl..günaydın
nilgün muhteşemsin cnm bu sefer inş bitecek bu kg sorunu
HarikasinGünaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..oğlene gelirim dr gideceğim diyeti bozmak yok..öpüldünüz herkese bol bol eksiler..
Eki Görüntüle 1970369
Cuma 78.4 olan kilom bu sabah itibari ile 77.8 dir:)
Supersin ortimm..Günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..oğlene gelirim dr gideceğim diyeti bozmak yok..öpüldünüz herkese bol bol eksiler..
Eki Görüntüle 1970369
Cuma 78.4 olan kilom bu sabah itibari ile 77.8 dir:)
Daha iyi canım simdi..Ödemdir canım uyumadığın için hormonların iyi çalışmadı içindir stresten geçer merak etme kızın nasıl oldu duşmedimi ateşi yavrumun ..
sen de oldukça kalori harcamışsın bu gün. Zaten geçmişi okumak bir çok kalori hesaplayamadı uzmanlarYemin ederim tüm gün girememek ceza gibi birşey oldum okuyacam derken acaba geçmişi okumak kaç kalori harcatıyor bugün tüm aldığım ceyizlerimi düzenleyip defterime liste olarak yazdım unutuyorum ben ya ne aldığımısonra gidip eksik olan birkaç şey aldım akşam da kayınvalideciğime gittim anca müsait olabildim :) Ee uyanık olan findiklarim nabiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?