Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

guzel menu afiyet olsun. :)

günaydınlaar :)

özlemcim lesliede de adım sayıyo mu senin tel? çok iyi valla, müzikle bende denesem, kadın beni bayıyo yaaa
Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..
45 dakika daha yapabilirdim yani..

günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum

cok haklısın isteyince yapiliyor. bende zahide yetiş izleyip geçmişi okuyorum. ama gecmis bitince leslie yapip dustan sonra doktora gideceğim

doktor iyi seyler soyler insALLAH:)

Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..
45 dakika daha yapabilirdim yani..

maşallah canım :)

hadi bakalım kaptanım, iyi haberlerle gel.
ben leslie ye gider.

kız sen evde misin?

Bende haftaya salı diyetisyene gideceğim, ilaç kullanmaya devam etmezsem tabi... kan testi işte hormon t3 t4 falan yaptırıp gideyim diyorum. Bundan önce bir kere gitmiştim ama kadın hiçbir şey istemeden bir liste çıkarıp tutuştumuştu elime. inşallah buda böyle olmaz. Sen herhangi bir test yaptırdın mı canım?

sağol tatlım ortim sen olunca

olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileşkapışcazzz
Dört gözle bekliyorum tatlım kapışmayı :))) Kendi kendime nazar mı değdirdim naaptım ya. Annem gidince rejime başladım yine. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…