Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun

tabiki hayır. hemde bu saate. yemedin degil mi? burnundan getirtme o pastayı

kız ne yaptın ettin yedin di mi
Ayy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak söz ama itiraf etmeliyim ki müthiş huzura erdim ama şu da var ki eskisi kadar büyük zevk de vermedi olmasa da olur yani

o minnacık 1 dilim pasta kac kaloriydi? gece gece nasil yakacaksin?kaptan 1 çatal dedi sen nilsub a uyup kevgirle yemissin

en kısa sürede inşALLAH: )

Ayy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak söz ama itiraf etmeliyim ki müthiş huzura erdim ama şu da var ki eskisi kadar büyük zevk de vermedi olmasa da olur yani
huzura mı erdin. 1 minnak dilim pasta icin bu kadar laf yedin. yetmedi birde eski tadi da yok. değdi diyorsun yani

menüm kızlar;
sabah
domates salatalık
beyaz peynir çörekotu maydanoz derotu naneli salata
1 dilim çavdar ekmegi

ara
sade turk kahvesi 2tn gun kurusu kayısı

oglen
et sote salata 2 tn mercimek koftesi yogurt

ara
chiali sut tarçınlı ayva

aksam
kiymali karnıbahar ekstra yag koyulmadi
salata 1 dilim cavdar ekmeği

su 2 lt
1 fincan beyaz cay
spor yok. dünden kalmayım yuruyemiyorum. ama biraz kol karin çalışacağım yatmadan

Birisi doktora gitmisti kimdi o?? Doktor diyetine kh ekle biraz demis??
Baya kilo verince ondan mi sapittik acaba biz? Misal bu bunye bu kiloyu en son liseye basladiginda görmüştü..
benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte

Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacak

Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacak
inşALLAH iyi olur. ben çünkü en son kilomu arada 1 goruyorum. hep artıdayım: (

Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )

Oksurugu var canım ama biseylerle oyalaninca hafifliyor.

Hergun guzel menuler paylasiyorsun ortim..
sağol tatlım ortim sen olunca
Çok geç kaldım di mi hala iyileşemedim, yarın yine kontrole gideceğim, antibiyotik falan işe yaramadı
anneciğim pazartesi kilomu 82,8 yapmış olsa da geçen haftaki kilomdan eksiyle gelmek istiyorum.
olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileşkapışcazzz

menün güzel canım .. yoganın sıkılaştırdığını biliyorum canım ama başka bilgim yok canım..
ay ne güzel menüüüüüü
hep bir bahane hep bir bahane
konuş canım bende regliyim ama nasıl havada uçuşuyo eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…