- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.241
afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah+öğlen 13.00 (Dr.a gitmiştim, ancak bu saate kaldı yemek isi)
1 kase yumurtalı, bol yeşillikli patates salatası
1 kase tavuk haşlama
Ara
1 Yeşilcay
2 kuru kayısı
2 ceviz
Akşam 18.00
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. haşlanmış tavuk
Salata
2 ayran
Ara
1 yesilcay
Su 2 litre
Spor 40 dakika kaplumbağa hızında yürüyüş (eczanede ilacın gelmesini beklemek yerine yavaş da olsa yürüdüm )
tabiki hayır. hemde bu saate. yemedin degil mi? burnundan getirtme o pastayı
Ayy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak söz
kız ne yaptın ettin yedin di mi
o minnacık 1 dilim pasta kac kaloriydi? gece gece nasil yakacaksin?kaptan 1 çatal dedi senMenü
Sabah ben uyanana kadar öğlen oldu
Az sucuklu 1 yumurta
1 yesil zeytin
2kk beyaz peynir
Yarım dlm tbe
Ara
2 şekersiz çay
4-5 susamlı çubuk
Aksam
Çok küçük bir parça firinda tavuk derisiz
Minnacık 1 dilim meyveli pasta
5bin adim
2.5 litre su
Yakisir bebeyim
Gördüm ben de ablacim ama hastaydi ondan giremedi sanirim.numarasi da yok.kaptanimda var midir bilemedimkızlarfattofit85 den haber var mı? 1.lik sırrını paylaşması gerekiyordu yazı yazmışlar sır nerde diye konuya
en kısa sürede inşALLAH: )Yenı gelen spor hocası her pazartesı tartacakmış bızı cuma olcmesını teklıf ettım olmaz haftasonu abartmayın dıye pazartesı olccem dedı yanı yemedııgercı ıyı oldu pazar aksamına dıkkat edecegım boylelıkle tarttı ılk hedefımız 69 dedı ne kadar surede ulascaz bakalım dedı
huzura mı erdin. 1 minnak dilim pasta icin bu kadar laf yedin. yetmedi birde eski tadi da yok. değdi diyorsun yaniAyy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak sözama itiraf etmeliyim ki müthiş huzura erdim ama şu da var ki eskisi kadar büyük zevk de vermedi olmasa da olur yani
benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikteBirisi doktora gitmisti kimdi o?? Doktor diyetine kh ekle biraz demis??
Baya kilo verince ondan mi sapittik acaba biz? Misal bu bunye bu kiloyu en son liseye basladiginda görmüştü..
Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacakbenim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte
inşALLAH iyi olur. ben çünkü en son kilomu arada 1 goruyorum. hep artıdayım: (Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacak
Ya ama bida yemem öyle mutlu olmadım pastanın çok da güzel birşey olmadığını gördüm bu yönden mutluyum daha yemem artıkhuzura mı erdin. 1 minnak dilim pasta icin bu kadar laf yedin. yetmedi birde eski tadi da yok. değdi diyorsun yani
Bakın ne buldummmmEki Görüntüle 1840552
Evet kızlar 3 kademeli step tahtamda geldi:)
Ama çok yorgunum bugün yarına inşallah
Ahaha bi tık öncesini koyayim mi ben deBakın ne buldummmm
sağol tatlım ortim sen oluncaOksurugu var canım ama biseylerle oyalaninca hafifliyor.
Hergun guzel menuler paylasiyorsun ortim..
olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileşÇok geç kaldım di mihala iyileşemedim, yarın yine kontrole gideceğim, antibiyotik falan işe yaramadı
anneciğim pazartesi kilomu 82,8 yapmış olsa da geçen haftaki kilomdan eksiyle gelmek istiyorum.
menün güzel canım .. yoganın sıkılaştırdığını biliyorum canım ama başka bilgim yok canım..Hemen menümü de paylaşayım.
Sabah:
09:30 yarım tost (yarısını da kızım yedi)
tabi kesmedi
10:30 4 yk yoğurda 1 yk yulaf kepeği + içine 10 -15 ad kuru üzüm
Ara:
Sütlü filtre kahve
Bitki çayı
10 ad. badem
yarım muz
Öğle:
2 orta boy dolma (az pirinçli)
Ara:
sütlü filtre kahve
bitki çayı
Akşam - 18:30 :
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 ince dilim kontrafile
3 yk zeytinyağlı yer elması
1/2 bardak ayran
Gece:
Ihlamur
maden suyu
Su: 1,5 lt kadar
Spor: Rahatsızlığım yüzünden maalesef yok ama hoplayıp zıplamadan, vücudumu yormadan yapabileceğim tek şey yoga geldi aklıma. başlangıç seviyesinde deneyeceğim. Spordan sayılır mı kızlar?
ay ne güzel menüüüüüüMenü
Sabah ben uyanana kadar öğlen oldu
Az sucuklu 1 yumurta
1 yesil zeytin
2kk beyaz peynir
Yarım dlm tbe
Ara
2 şekersiz çay
4-5 susamlı çubuk
Aksam
Çok küçük bir parça firinda tavuk derisiz
Minnacık 1 dilim meyveli pasta
5bin adim
2.5 litre su
konuş canım bende regliyim ama nasıl havada uçuşuyo eksilerhep bir bahane hep bir bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?