Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım
o minnacık 1 dilim pasta kac kaloriydi? gece gece nasil yakacaksin?kaptan 1 çatal dedi sen nilsub a uyup kevgirle yemissin

mis afiyet olsun..
Bakın ne buldummmm
işin yok galiba bunları arayıp bulduğuna göre
Ahaha bi tık öncesini koyayim mi ben de
Dokelim mi tum gecmisini ortaya ifsa edelim mi seni ex orti nilsub
kimden ne saklıcam dökün ulennnn

Öperim gozlerinden organigim benim nilsub
Valla @servey veysosum baslatti ben de ona uydum sayin hakim
hahah bu kadar varmı ya bunlar kolinin içine dolurduydum
canım dost acı söyler hesabı olsun..
sabah kıymalı böreği yedin çayına şeker atmıcaksın datlum bizim en büyük düşmanımız şekerrr...
ara latte dediğin çok şekerli bir kahve dimi cıkk oda olmamış...
akşamda yine şekerli çay şekerin azı çoğu olmaz canım bırakmaya çalış lütfen

45 dk Leslie 5 K an itibariye bitmistir.Kulaklık taktım hareketli müzik esliginde yaptım bir baktım bitmis.. Telefon uzerimdeydi..Asagidaki gibi adım sayisi..
Yürüyüs yapamiyorum spor aletim yok diye bahaneler yokk bayanlar aksam uyumadan once bile yapilabilir..Zorda degil..

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-21-08-19-04.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 23
günaydın ...helal ortimeeeee
özlemciğim kızın nasıl oldu tatlım rahatladımı biraz öksürüğü
Daha iyi canim sagolasin.. En azindan bu gece rahat uyudu Arada bir oksurdu..
herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşAllah.. bende yürüyüşten geldim geçmişide okudum kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum kızlar.. gelirim birazdan..
Supersin afiyet olsun.. Kahvalti sirasi bende simdi..

günaydınlaar :)

özlemcim lesliede de adım sayıyo mu senin tel? çok iyi valla, müzikle bende denesem, kadın beni bayıyo yaaa

Canim cok tatli bi şey istedi Latte ondan içtim canım başka bişey yememek için . Farkındayım biraz fazla oldu şeker ama artık , bugün azaltayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…