- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.421
yarın yerim artık canım birazdan yatarım ama içim kazınıyor şuan kesin ilaçlardan çünkü reglimde geçti..ayva varsa yarim ayva ye. acayip tokluk veriyor. hem grip ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. cayinin icine 1 dilim de koyabilirsin.
benim diyet listemde yemekler 1 kaşık yağ ile yapılacak diyor sizinkindede yazıyormu kızlarayva varsa yarim ayva ye. acayip tokluk veriyor. hem grip ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. cayinin icine 1 dilim de koyabilirsin.
bulgur pilavi, ekmek ve kaymak? bunlari hepsini ayni ogun mu yedin?Menumu de yazayım
Sabah
Yesilcay
Tb ekmeği ile Kaşarlı tost
1 domates
5 zeytin
Çay
Ara
Üç diyet bisküvi
Şekersiz çay
Öğle
4 tavuk kanat
Yarım porsiyon bulgur pilavı
1 dilim tb ekmeği
Az kaymak
Marul
Ara
Yeşilçay
Aksam
1 porsiyon sulu köfte
Bir dilim tb ekmegi
Ara Yeşilçay
Spor pilates dans
Su üç litreye tamamlarim
ah ah keşke :)Vücut unutuyor zaman geçince işte spor çok güzel bişey hep yapılsa keske
benimde gözüme çok geldi canım .. ilk günlerden korkutmak istemedimbulgur pilavi, ekmek ve kaymak? bunlari hepsini ayni ogun mu yedin?
yarim porsiyon kac kasik yapiyor? 2 kasik bulgur 1dilim ekmek demek. kusura bakma lutfen ukalalik olsun diye sormadim. bilgi amacli soruyorum canım
aksine cok kilolulara veriyorlar 3. arayihahah benim akşam yemeğinden sonraki ara öğünü karaladı yemiyim diye çok mu kilolu gördü acaba beni
o menüyle daha az aç kalirsin gibime geliyor. en azindan hastalık döneminde. ilacda kullaniyorsun ya..yok uygulamıyorum şuan başlasam mı acaba
ALLAH sifa versin.yarın yerim artık canım birazdan yatarım ama içim kazınıyor şuan kesin ilaçlardan çünkü reglimde geçti..
evet 1kg sebzeye 1 yk. yada kisi basi 1 tk. etli yemeklere yag yokbenim diyet listemde yemekler 1 kaşık yağ ile yapılacak diyor sizinkindede yazıyormu kızlar
ben dayanamadım sordum. porsiyon hesabi yapamiyorum. bana yemekler hep 8 kaşık olarak verildi. merak ettim.bisim evde porsiyonlar bol kepçe olduğu icinbenimde gözüme çok geldi canım .. ilk günlerden korkutmak istemedim
iyi bari hahahha sevindimaksine cok kilolulara veriyorlar 3. arayi
yarın başlıyım bakalım..o menüyle daha az aç kalirsin gibime geliyor. en azindan hastalık döneminde. ilacda kullaniyorsun ya..
sağol canım..ALLAH sifa versin.
benimkide öyle işteevet 1kg sebzeye 1 yk. yada kisi basi 1 tk. etli yemeklere yag yok
benimkinde hep gram yazıyor sebze yemekleride 4 yk bende gittim mutfak tartısı aldım o yüzdenben dayanamadım sordum. porsiyon hesabi yapamiyorum. bana yemekler hep 8 kaşık olarak verildi. merak ettim.bisim evde porsiyonlar bol kepçe olduğu icin
alda gel bende oğluşumu yıkadım yatırdım ikisinidebende bir papatya yapıp bisiklete bineyim.
oh oh iyi yapmışsın havuz hamam sefan olsunhayırlı akşamlar kızlar
erken yatıcam yorgunum baya
bugün havuza indim havuz hamam yordu beni,sonra dışarıdaydım dönüşte markete uğra eve gel yemek hazırla ye derken pestilim çıktı
bugünkü menüm
sabah(11:00)
1 dilim su böreği(kalanı attım buzluğa yemem bi da)
1haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
2 ince zeytin
2 çeri domates
çay
Biraz antep fıstığı
1 baklava(oğlum antepe gitmişti gece geldi, oradan getirdiği için yedim ama kuruydu çok hoşuma gitti şerbeti hiç yok gibi)
akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
yarım tabak etli türlü
1 çeri domates
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası: yüzdüm bugün ve birazda yürüyüş
Aynen ordekımmm listen uzar giderrrrGünaydın herkesee
Hahah bunları bulmanız süper olmus,nilsub 'un ne kadar ayran gönüllü oldugunu ortaya sermissiniz resmen
Ben de şu "orti olalım" mesajlarını mı derlesem napsam?Ama o kadar coklar ki hangi birini bulayım
Bugun diyete başlamış bulunuyorum deyip sabah kahvaltıda yarım da olsa börek ve şekerli çay bence pek başlayamadıgını gostermis canım :) Sabah kahvaltılarını daha saglıklı seylerle yapmalısın. Yumurta, peynir mutlaka olmalı bence :)
Güzel haberlerle gel kaptanım insallah
Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk mu diyor prenses :) Hadi bakalım insallah bu sekilde şevkle devam eder :)
Tabı baska neyden olacak hem takılıyoruz hem onu gaza getırıyoruzzzzGencler ben nilgunumle ugrasmasam gun nasil gececek.. Hem ona da eglence olsun diye salca oluyom ben ona diminilsub bensiz sıkılıyosundur bebeyim
mis afiyet olsun..
işin yok galiba bunları arayıp bulduğuna göre
kimden ne saklıcam dökün ulennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?