Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen komsularla toplandık öğle yemegı yemedıgım halde cok az ıkram aldım aksamda bakla yoğurt yedım dolma yapmıştım oğluma elımı surmedımm

etim canım yenisinide yani aynı model indirimlisinide sipariş ettim başka şeyler aldım eşim ne yapcan alma dedi bende nasıl olsa bu parayı gözden çıkardık alcam dedim bi kaç şey aldım
Ahahaha, fırsatları sonuna kadar kullanırım diyorsun geçmişi okuyunca gördüm iade edip tekrar aldığını. Paranın aynı gün iade edilmesi süper olmuş genelde bu tip işlemler birkaç gün alırdı demek sistem değişmiş. Hadi hayırlı olsun tekrardan eliptiğin canım.

havuzu kullanmaya basladin yani. onemli olan baslamakti abla. sen de basladigina göre gerisi gelir insALLAH :)

süpersin.

evet canım benim kartıma 2 iş günü içerisinde iade olucakmış onumu beklicem eşimin kartından aldım
sağol tatlım ortilerimde öyle..
sen bunlara bakma nilsub ım hep kıskançlıktan
dimi orticiğim kıskanıyolaaaaaaa

Kalkınca
Bitki çayı

kahvaltı
1 kase yarım yağlı sütle nesfit

Ara
Türk kahvesi
1 hurma
5 çiğ badem
5 kuru üzüm

Öğle
5 ad etsiz çiğköfte
Bol yeşillik

Akşam
1 inçe dilim antrikot
2 yk beokoli püresi
1 bardak ayran
2 yk zeytinyağlı yer elması
Çeyrek kase chia puding (içinde 1 çay kaşığı bal ve 5-6 dilim muz vardı)

2 lt su
İnşallah çocuklar uyuyunca yoga yapacağım
Gerçi 3 makine çamaşır ütü bekliyor onları yapsam daha çok kalori harcarım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…