- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.441
afiyet olsun güzel olmuşBugünkü menüm
Sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
2 açık şekersiz çay
Ara
1 sade kahve
2 ceviz
Öğlen 12.00
2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim t.b ekmeği
1 kase salata
Ara
1 yeşil elma
1 s.b kefir
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase yesilmercimekli salata
Su 2 litre, 2 yesilcay
Spor 1 mil leslie
Özlem de mi ortınnnngünaydın ...helal ortimeeeee
özlemciğim kızın nasıl oldu tatlım rahatladımı biraz öksürüğü
Zaten stresten boyleyız şişiz yoksa inceciğizzyaparsın canım sen stres yok stres şişiriyor
tabi ya elacıkta miss gibi hava alır
Ah ahahskxl kahkahalar attım resmen yayok ya bendeki bedevi şansıdün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
Çakal seni bir daha hayırlı olsun bakalımettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..sağol tatlım
Sen çok yaşa emi eliptik alırım diyor yac.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.
Kalmamış bugün sayılanları gordum yani sanmıyorum evrendehemen ara şikayet et. olmadi sende olmayan (varsa şayet) bir spor malzemesi hediye etsinler.
Ohh Ohh yağ olsun bal olsun afiyet olsunay sorma yedim ay üzüldüm ama çok fena gribim sürekli bişey yemek istiyorum..
şimdi sofrada bir kaç kaşık tarhana çorbası birkaç kaşıkta salçalı makarna azcık salata yedim menüme ek ..
yeşil çayımı aldım hemen elime içiyorum ..10 gündür çok iyi gidiyodum kaçamak sayılmaz dimi bunlar pişmanım hakime hanım
Ye sen canimcim İskender ismarlayayim ben sana ama akşam 9dan sonra ısmarlarımhahah benim akşam yemeğinden sonraki ara öğünü karaladı yemiyim diye çok mu kilolu gördü acaba beni
Yaz kızımmm; servey kadınlar külübübde step müziği ararken öyle bir veriye ulastı, eliptik almak ısteyen
Ne sinir bozucu, bana da olur hep.yok ya bendeki bedevi şansıdün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
Bence de iptal imkanın varsa et, boşuna fazla ödeme canım.yok kız hepsi burdan aldım bankaya kredi kartını yatırdım limit yetmiyodu canım bankaya ondan gittim extrayı odedim eve gelincede şipariş verdim .. daha kargoya verilmemiş 24 mart cuma günü verilicek diyo iptal edeyim dimi
ay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemişŞaşı oldum ben ya bugün nobetciyim sabah beri giremedim bir türlü okuyana kadar canım çıktı neler yaptınız bugün bakayım
nilsub bol bol yedin inşallah
Ah ahahskxl kahkahalar attım resmen ya
Çakal seni bir daha hayırlı olsun bakalım
Sen çok yaşa emi eliptik alırım diyor ya
Kalmamış bugün sayılanları gordum yani sanmıyorum evrendenilsub için spor aleti kalmadı
Ohh Ohh yağ olsun bal olsun afiyet olsun
Ye sen canimcim İskender ismarlayayim ben sana ama akşam 9dan sonra ısmarlarım
çakal sürüsü gibisiniz birinden kurtuluyon öteki geliyoYaz kızımmm; servey kadınlar külübübde step müziği ararken öyle bir veriye ulastı, eliptik almak ısteyennilsub hatırlayıp ifsa etmek ıstemiş amacı gaza getırmek olsa da ortim inatettimolacak hemen atılıp ortalığı duman etmiş sonra da morordek de orti listesi yapmak istemiş durum bu
etim canım yenisinide yani aynı model indirimlisinide sipariş ettimNe sinir bozucu, bana da olur hep.
Yanıyor burası geneay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş
yok ya o kadar spor aletim yok kız bunlar abartıyo hayır aldım adam parasını ödedi hiç kullanmadım yinede bunlar kadar laf söylemedi
Kucagımda ela ile kahkaha attımmçakal sürüsü gibisiniz birinden kurtuluyon öteki geliyo
Ben erittim onu bikerem hıhay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş
yok ya o kadar spor aletim yok kız bunlar abartıyo hayır aldım adam parasını ödedi hiç kullanmadım yinede bunlar kadar laf söylemedi
Çok geçmiş olsun.göz dr. canım. 6 ayda bir kontrole gidecegim. gözümde tansiyonsuz glokom varmis. yani göz sinirlerim incelmis.
Gene indirim olurmuş, sen yine iptal edermişin, bu hiç bitmezmişşetim canım yenisinide yani aynı model indirimlisinide sipariş ettimbaşka şeyler aldım eşim ne yapcan alma dedi bende nasıl olsa bu parayı gözden çıkardık alcam dedim bi kaç şey aldım
Bizi enişte tuttu ben dıyemıyorum sız deyın dedııay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş
fredinin kabusu gibi hiç bitmezzz ayyyyy ALLAH korusun daha indirim olsada değiştirmem artıkGene indirim olurmuş, sen yine iptal edermişin, bu hiç bitmezmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?