Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdan

Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?
Bu arada kızın yesil caya mi ohh mis diyor?
ortim ben aspir yağının tadını pek sevemedim yaaa mecbur içiyorum...
Canim ictigin biseylerin icine damlat..

kız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsin
Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..
Bende de kosu bandi,bisiklet bide bi alet daha vardi hepsi gittii gittti gitttiii canlarım benim gittilerrr.. Geriye bir ayagi cukurda olan stepper,ab rocket ve 2 kiloluk dambillarim kaldi..

Kaptanım hayırlı haberlerle gel insallah
Eki Görüntüle 1971661

hahah, az önce forumda denk geldim
Hahahh süpermiş bu :))

Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...

Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...

heee bisikleti unutmuştum ben totomu çok ağrıtıyo oturamıyorum de
iyi fikir
ay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdan
organik organik
sadece kiloma baktı. ölçü almadı.
kızım beğendiği herşeye ohh miss diyor özellikle çayı çok seviyor. geçen gün daha akşam yemeğini yerken bana 'anne kalk çaa koo' diyordu

senin de nilsub dan aşağı kalır bir yanın yokmuş

küstüm bilseydim gelmezdim

Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım

ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorum sizde de oluyo mu böyle ?
Tam tersi canım kahvaltıdan sonra ara bile yapmadim canım istemiyor. Şu ictikce daha çok tokluk hissediyorum. AMA gece acikiyorum. Su icerek gecistirmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim

küstüm bilseydim gelmezdim
Neyse bu seferlik affettim bidaha olmasın
Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım
Destek manasında.
Iyi ben gidiyim o zaman
Güle güle
Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim
diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.

Kizlar net paketim bitiyor aksama giremem bu yuzden menumu simdiden yazayim

Kahvalti 7.15
2 yumurta
1 bardak kakaolu sut

Ara 10
1 galeta

Ogle 12.15
yogurtlu tavuklu salata

Aksama da pirasa yemegi yapacagim yanina da yogurt

Sguat programimda 4.gun bugun dinlenme ama bacak basen egzersizleri yaparim

Su 2 lt bitti 3 e tamamlarim
1 fincan yeşilçay

Hepinize mutlu gunler ve aksamlar

Neyse bu seferlik affettim bidaha olmasın

Destek manasında.

Güle güle

diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.
Tamam canım bi daha zayiflamam böyle hemen . Baklava börek yiyim mi Ohh iyiymiş yanındaki meyva süt .yeşil çay da içiyorum ikisi olur mu ki?

Afiyet olsun canım :)

maJun suyuna limon nane maydonoz gibi şeyler atmayı denesene iyi geliyor :)
Ya cnm bahane gibi gelebilir ama valla zor oluyor yemek taşımak 1 ay denemiştim zor oluyor 10 kişi çalışıyoruz alıp yemeği oturmak ayip geliyor herkese yapmak zor geliyor.. sonra 2 araç kullanıyorum gelip giderken zor geliyor açıkçası yemek taşımak

Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım

hepsini bazanın altına kaldır
lydznp bak burda büyük tecrübe konuşuyor yeni alet alabilmek için bütün yöntemleri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…