Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım bi daha zayiflamam böyle hemen . Baklava börek yiyim mi Ohh iyiymiş yanındaki meyva süt .yeşil çay da içiyorum ikisi olur mu ki?
sen yine de yeme. ben sebep olmak istemem. o kadar vicdansız değilim ama 4kg verirsen 2 de. yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle
Yeşil çay kalorisiz. günde 3 fincan diyorlar. ne zaman içtiğin sana bağlı ama 4den sonra içmek uykusuzluk yapıyor. enerji verdiği için.

Haklısın valla

anam yeni uyandım öğlen oğluşumla uzandık neyse kahvemi içip çıkyorum gelince bakarım geçmişe

anam yeni uyandım öğlen oğluşumla uzandık neyse kahvemi içip çıkyorum gelince bakarım geçmişe
Ohhh afiyet olsun..
Bende uyumak uzereydm arkadas aradi kahve gunu varmis oraya gittim. Ne cikolatalara ne ne lokumlara dokunmadim bile. Sadece kahve ve 2 kuru kayisi yedim.. Bide yesil cay ictimm..
Amaaa eve geldim bizimkilere pizza icin hamur yogurdum. Kendimede yulaf kepegi ile denicektim ama oglen erken yedigim icin halsiz dustum bu bahane degil ama kisacasi yapamadim.
Bu yaptigimdan kucuk bir parca yemeyi dusunuyorum acikcasi.. Yaninda yogurt corbam var..
Sizinlede paylasmak istedim..

Ahahah yicem baştan soyleyeyim de sonra neden yedin demeyin diyosun suçu paylastırmak bir nevi ahahahfklsnfls

Oylamaya sunalım yesin diyenler ve yemesin diyenler..
Benim diyetisyeni instagramdan takip ediyorum. diyor ki; 'sabah kahvaltını kaçamaksız ara öğünlerini de dikkat edersen. ince hamur 1 dilim pizza yiyebilirsiniz.' ama çorba olmaz. o kadar da değil. ikiside kh. çünkü

Menüm;
07:30
2 wasa uzeri ucgen peynir
15 tane kucuk yesil zeytin
1 kivi

Ara:200 ml sut ile nescafe 1 kuru kayısı

12:00
1 kase yogurt corbası
1 yk sebzeli tavuk
2 wasa

15:00 turk kahvesi ve 2 kuru kayısı

18:00
1 parca pizza ve çay (birazdan yicez)

3 L su
2 kupa yesil cay
2 turk kahvesi
Karisik bikiyi cayi yaptim ondan icerim aksamm

Spor;
45 dk Leslie 5 K
15 dk dans
Pizzayi yersem aksamda spor yapar ve yazarım..

Menüm boyleydi canim gun boyu..
Bende bakim canim diyetisyenin adi neydi? Ozeldende yazabilirsin..

Bugunluk kalorim ortalama bukadarmış..
nilsub bende mi mutfak tartisi alsam acaba tartip yazarsam daha net sonuc alirim. Kullanıyormusun sen?

Birde aksama 1 cay bardagi yogurt ekledim acikirsam pul biber ve limonla karistirir yerim..

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-22-18-18-03.webp
    7 KB · Görüntüleme: 41
Gerçekten ölecem ağrıdan evlenince gecebilir diyorlar düşündükçe heycanlaniyorum düşünsene mens oluyorsun ve agrimiyor çok enteresan
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım

Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım

Kötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)

Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik
Ahahahah ulan yarıldım ya siz çok yaşayın emi sayenizde gülerek bi ton kalori harcadım ama geçmediğini öğrenmek de çok koydu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…