- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.641
Suc paylastirmak degilde degerlendirmeye almak diyelim 1 kase corbada icecektim bu sayede icmedim tatlim..
Aman da bak alinirmis daSuc paylastirmak degilde degerlendirmeye almak diyelim 1 kase corbada icecektim bu sayede icmedim tatlim..
ağızlarını yesinler kızçenin..iyi fikir
organik organik
sadece kiloma baktı. ölçü almadı.
kızım beğendiği herşeye ohh miss diyorözellikle çayı çok seviyor. geçen gün daha akşam yemeğini yerken bana 'anne kalk çaa koo' diyordu
senin denilsub dan aşağı kalır bir yanın yokmuş
ya diyet ortaklığı canım ..daha fazla ilgileniyoruz birbirimizleNe anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım
yok gıı nereyeIyi ben gidiyim o zaman
bende kullanıyorum bimden alıyorum arada yiyiyorum değişiklik oluyor..Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim
güzel olmuş canım afiyet olsun sabahki kakaolu süt yerine nede olsa işlenmiş yararından çok zararı var birki çayı iç tatlım...Kizlar net paketim bitiyor aksama giremem bu yuzden menumu simdiden yazayim
Kahvalti 7.15
2 yumurta
1 bardak kakaolu sut
Ara 10
1 galeta
Ogle 12.15
yogurtlu tavuklu salata
Aksama da pirasa yemegi yapacagim yanina da yogurt
Sguat programimda 4.gun bugun dinlenme ama bacak basen egzersizleri yaparim
Su 2 lt bitti 3 e tamamlarim
1 fincan yeşilçay
Hepinize mutlu gunler ve aksamlar
yok kız benimkiler boş bir küçük odam var orda serili heyt kimden korkucam@maJun suyuna limon nane maydonoz gibi şeyler atmayı denesene iyi geliyor :)
Ya cnm bahane gibi gelebilir ama valla zor oluyor yemek taşımak 1 ay denemiştim zor oluyor 10 kişi çalışıyoruz alıp yemeği oturmak ayip geliyor herkese yapmak zor geliyor.. sonra 2 araç kullanıyorum gelip giderken zor geliyor açıkçası yemek taşımak
Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım
@lydznp bak burda büyük tecrübe konuşuyor yeni alet alabilmek için bütün yöntemleri bilir
ay valla bende dünya ilaç içiyorum bakalım hayırlısıYa ama olmaz ki tam yarış yapıyorduk ben mens oldum valla ağlarım bak
Ya hiç olacak iş değildi şimdi ya
canım pizza ve salata ye çorba içme oda kh ağırlıklı oluyor ..yada pizza yoğurt yap..Ohhh afiyet olsun..
Bende uyumak uzereydm arkadas aradi kahve gunu varmis oraya gittim. Ne cikolatalara ne ne lokumlara dokunmadim bile. Sadece kahve ve 2 kuru kayisi yedim.. Bide yesil cay ictimm..
Amaaa eve geldim bizimkilere pizza icin hamur yogurdum. Kendimede yulaf kepegi ile denicektim ama oglen erken yedigim icin halsiz dustum bu bahane degil ama kisacasi yapamadim.
Bu yaptigimdan kucuk bir parca yemeyi dusunuyorum acikcasi.. Yaninda yogurt corbam var..
Sizinlede paylasmak istedim..
güzel canım afiyet olsun...Menüm;
07:30
2 wasa uzeri ucgen peynir
15 tane kucuk yesil zeytin
1 kivi
Ara:200 ml sut ile nescafe 1 kuru kayısı
12:00
1 kase yogurt corbası
1 yk sebzeli tavuk
2 wasa
15:00 turk kahvesi ve 2 kuru kayısı
18:00
1 parca pizza ve çay (birazdan yicez)
3 L su
2 kupa yesil cay
2 turk kahvesi
Karisik bikiyi cayi yaptim ondan icerim aksamm
Spor;
45 dk Leslie 5 K
15 dk dans
Pizzayi yersem aksamda spor yapar ve yazarım..
canım ben bi heves aldım iyisinden biraz kullandım bu ara kullanmıyorum pek ama kalori hasbı yaparken kolay oluyor gerçekten..ve net oluyor gr sonuçlarBugunluk kalorim ortalama bukadarmış..
nilsub bende mi mutfak tartisi alsam acaba tartip yazarsam daha net sonuc alirim. Kullanıyormusun sen?
Birde aksama 1 cay bardagi yogurt ekledim acikirsam pul biber ve limonla karistirir yerim..
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım
kızlar bende çok ağrı çekerdim evlenince geçmiyor malesef çocukta geçer dediler 1. çocuk doğurdum geçmedi 2. çocuğu doğurunca geçti şimdi şişkinliği oluyor ama ağrım iç olmuyor kızlar 2. çocuğu yapınKötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)
Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik
paylaşmıyorum ben paylaşımcı bir insan değilim
Hainsin ya hemn de sevindi bakgüzel olmuş canım afiyet olsun sabahki kakaolu süt yerine nede olsa işlenmiş yararından çok zararı var birki çayı iç tatlım...
yok kız benimkiler boş bir küçük odam var orda serili heyt kimden korkucam
ay valla bende dünya ilaç içiyorum bakalım hayırlısı
tabi sevincem ben ilaç kullanıyodum haksızlık olucaktı şimdi sende regli olunca eşit oldukHainsin ya hemn de sevindi bak
Kizlar yazmis ben kimi gorduysem gecmedi bebeyim..Gerçekten ölecem ağrıdanevlenince gecebilir diyorlar düşündükçe heycanlaniyorum düşünsene mens oluyorsun ve agrimiyor çok enteresan
Al bak iste :) millet evlensin diye kandirikliyolar benceKötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım
Bak cocukla da gecmiyomus iste.. hep insanlari yiyorlarKötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)
Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik
Kanmayin bu da fazla cocuk yapin diye atiyo bencekızlar bende çok ağrı çekerdim evlenince geçmiyor malesef çocukta geçer dediler 1. çocuk doğurdum geçmedi 2. çocuğu doğurunca geçti şimdi şişkinliği oluyor ama ağrım iç olmuyor kızlar 2. çocuğu yapın
yok ya vallahi 2. çocuktan sonra geçti iyice açıldı içeriler demek kiKizlar yazmis ben kimi gorduysem gecmedi bebeyim..
Al bak iste :) millet evlensin diye kandirikliyolar bence
Bak cocukla da gecmiyomus iste.. hep insanlari yiyorlar
Kanmayin bu da fazla cocuk yapin diye atiyo bence
Yaaa gör gör boyle hayınn bir ortidir bu nilgün..Hainsin ya hemn de sevindi bak
iyide o benim ortim değilki ...Yaaa gör gör boyle hayınn bir ortidir bu nilgün..anlarsin bizim dediklerimizi artik :)
Kiz butun takimi orti etmisin kendine onu da ben katayim araya cok mu oldu bebeyimiyide o benim ortim değilki ...düşmanım bu hafta
beni çekiştirmeye yer arıyonuz valla
kızlar buda benim menümmm..
kahvaltı 1 haş yumurta 2kk peynir 2 dilim domates 4 zeytin 1 dilim tbe şekersiz çay
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı
öğlen 3 yk ıspanak sote 100 gr kadarda körili tavuk yağsız tavada 1 bardak ayran 1 dilim tbe
ara yarı süt yarı su sade nescafeli kahve 1 muz 1 hurma
Allah bozmasin canimm
akşam 3 yk kıymalı soğanlı harca 2 yumurta 1 dilim tbe
spor 40 dk yürüyüş
su 1.5 bitti
3 kupa yeşil çay
Cok TATLiŞ bir ortisinnn..iyide o benim ortim değilki ...düşmanım bu hafta
beni çekiştirmeye yer arıyonuz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?