Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar herkezden özür dilerim yine Ban yedim neguzel burda takılıyorum ne işim var... Sizden ayrı kaldım ikigundur mutsuz kaldım iki çikolata ve bir şekerfare yedim sonra yediklerime pişman oldum
Eyer beni kabul ederseniz sizinle burda devam etmek isterim...

ay canım ne işiniz var yahu diğer taraflarda hoş geldin

Kizlar yazmis ben kimi gorduysem gecmedi bebeyim..

Al bak iste :) millet evlensin diye kandirikliyolar bence

Bak cocukla da gecmiyomus iste.. hep insanlari yiyorlar

Kanmayin bu da fazla cocuk yapin diye atiyo bence

Yaaa gör gör boyle hayınn bir ortidir bu nilgün.. anlarsin bizim dediklerimizi artik :)
kıymayın nilsub uma. o iyi ortidir.
Menu
15.00
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1kk petnir
1dlm tbe
19.00
10 küçük sardalya
Bol salata
1 tbe
1 litre su baya uyumam daha çok icerim
2 orta türk kahvesi
Spor yok
nöbetemi gideceksin? ye kızarmış yagli balıkları sonra otur popişin üstüne ne o mens olmus. kizim biz o dönemde bile bisiklet pedalı çevirdik. kaldir da yürü bari. ağrında kalmaz hem. saka bir yana yürüyebiliyorsan biraz yürü olmadi leslie 1 mil yap.
sorma çok gereksiz bir şeymiş aldıktan sonra anladım

Spor salonlarındakı yer doşemelerı eksık bır tek nilgün de
doğrudur inanırım diyeceğim ama evinde parke vardır canim. bence tek eksik kenarlardaki barlardır ama olsun. koçişinden isterse onuda küçük odasına yaptırır. hem ek gelir olur. mahalleliye hizmet verir. iyi niyetli insan benim ortim geleceğe yatirim yapiyor
sen ne işler çevirdinki bizden ayri?
Bende yürüyüs yapıyorum kızlar 35 dakikaya tamamlicam.
sağol canım bir siz biliyosunuz kıymetimi
aa... lutfen cok ortili şirket gibi olduk
Yürüyüşümü 55 dakikaya tamamladım.

Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan

Yarın sabah uyanir uyanmaz Leslie yaparım yine..
Aslinda sporsuz bir gunum gecmiyordu canim rahatsizlaninca bir kac gun yapamadim.
Simdi cok halim olmasada kendimi zorluyorum.
sende evdesin galiba. vaktin oluyor. farkettim yani sabah aksam spordasin. bende evde olugum zaman öyle oluyor

hayırlı olsun canim. ALLAH bol ve bereketli etsin işinizi

tamam alistira alistira söyleyim. Bu geçen sene ki verdiğim kiloydu ilk hafta . Bakalım bu ilk haftam da ne kadar vercem tahminim iki . Çünkü geçen sene ilk hafta birden herseyi kestigim için fazla gitmişti. Yeşil çay kalorisiz de fazla icince zararlı diyorlar o yüzden sordum Sağol uykusuzluk yaptığını bilmiyordum. Ben genelde aksamlari da içiyorum

amaaan oku oku bitmedi. güya bugun erken yatacaktım.
menü gelsin; )
sabah
3yk lor, maydanoz, dereotu, nane ve 1çay k. çörekotu ile salata
1 dilim cavdar ekmegi
1 fincan yesil cay

ara
duble sade türk kahvesi, 1 hurma, 2 gun kurusu kayisi

öğlen
firinda tavuk göğsü sebzeli (sebze dedigide 2dilim biber 3 bezelye 2tn de mısır)
salata ustune 2 yk kısır (ekmek yerine)
1 ayran

ara
1 kutu naneli ayranın icine 1yk chia
1 yeşil elma

aksam
2yk kapuska
2tn etli sarma

2lt su
1fincan sade kahve
1 fincan yesil cay.
spor yapmadim. başım ağrıyor biraz.
bu arada sabah 89.5 cikan ben isten geldiğimde 88dim. demekki gecen günkü 87.6 asıl kilom. ben ne yapacagim anlamadım.bu kadar ödem oluyor demekki
ben hicbir cuma eksi olmayacağım bu durumda. gecen hafta sabit gelebilmek için ne taklalar attim ben
kapatanlar bir akil verin bana inatettimolacak morordek

Hmm Diyet ortaklığı , güzelmiş. Canim benim , gitmemide istemezmis .Yok canım yeni geldim gidermiyim hiç sizi de çok sevdim; ) Bim de varmiymis ya yarın Bim den aliyim

Menum
Sabah
Yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
1 salkım domates
2 bardak çay
Öğle
1 porsiyon (8 kasik) sulu köfte
Yoğurt
Ara
1 diyet bisküvi
2 çilek
Aksam
1 porsiyon patates salatası
5 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tb ekmeği
Ara
Yeşilçay
3.5 litre su
2 saat yürüyüş (carsidayim)
1 saat pilates dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…