- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.721
Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
valla benim sıktığım söylenemez. hiç aç kalmıyorumÇok 2 oldu demi :) belli olmaz bakicaz cuma günü . Eğer veremessem ya da az verirsem sizin gibi sıkı bi diyet beni bekler.
profesyoneller de kullanıyor.Kızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.
hadi geçmiş olur inşALLAH :)Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdıbide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.
bugünkü menüm
sabah(11:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çubuk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
maydanoz
Açık çay
kşam(18:00)
1 porsiyon et döner
salata
Ara
çay
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:7000 den fazla adım atmışım
kardeşim bu aksam ne böyle? keske pastayıda yeseydin. o kadar yemeğin ustune iyi giderdi. annen senin aksam bunlarin hepsini yiyerek zayıflayacağına inanıyorsaKalkınca
1 Türk kahvesi
Kahvaltı (öğle yemeğim oldu)
Peynirli yumurta
5 zeytin
1 dilim Çerkez peyniri
1 küçük dilim ekmek
3 ceviz
5-6 çeri
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase domates çorbası
3 küçük sigara böreği
3 yk patates püresi
3 yk bulgur pilavı
5 köfte
Üstüne Türk kahvesi yine.
Akşamki anne menüsü tabi ki. Ay ye kızım, canından kıymetli mi, kilo vermesende olur, yavaş ver acele etme diye diye tabağımı doldurmaya çalışırken ucuz kurtuldum valla.
Birde üstüne kek ve çikolatalı muzlu pasta vardı ki bayılırımmmm ama ben yemedim
1,5 litre su
35 dk kadar yoga (başlangıç seviyesinde)
Cooooook teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsunBol kazançlarınız olsun inşallah
O nasıl bir aksamdir yahu karbonhidrat bombası? Bugun kesinlikle ekstra dikkat ediyor ve kacamak yapmiyorsun yarin cuma!Kalkınca
1 Türk kahvesi
Kahvaltı (öğle yemeğim oldu)
Peynirli yumurta
5 zeytin
1 dilim Çerkez peyniri
1 küçük dilim ekmek
3 ceviz
5-6 çeri
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase domates çorbası
3 küçük sigara böreği
3 yk patates püresi
3 yk bulgur pilavı
5 köfte
Üstüne Türk kahvesi yine.
Akşamki anne menüsü tabi ki. Ay ye kızım, canından kıymetli mi, kilo vermesende olur, yavaş ver acele etme diye diye tabağımı doldurmaya çalışırken ucuz kurtuldum valla.
Birde üstüne kek ve çikolatalı muzlu pasta vardı ki bayılırımmmm ama ben yemedim
1,5 litre su
35 dk kadar yoga (başlangıç seviyesinde)
Günaydın canımGünaydın bayanlar..
CumA'dan önceki son gün..
DiKKAT DİKKATTT!!!!
Dün yediklerin gitti bileLeslie 5 K an itibariyle bitmistir..
Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdıbide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.
Günaydın sana da bol eksiler olsun :)günaydın kızlarr herkese hayırlı az kalorili günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?