Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzelmiş. o 2şer aderlere ve dilimlere takilmayacagim. sen yiyip yiyip kilo verenlerdendin

Kızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.

bugun menün güzel akşam patates salatası varmış ekmek yemesende olur canım akşam ekmek olmasaymış 10 numara

Slm cnm hiç duymadım belkide pudra kullanmadığımdan ben bazen gonderen kullanıyorum garnier in bb cilt kusursuzlaştırıcı fondoteni oda

hayırlı geceler kızlar
bugün tüm gün dışarıda koşuşturmalardaydım
baya yol yürümüş oldum
yarında dışarıda olucam
akşamda misafirim vardı yazamadım
çok yorgunum menümü paylaşıp ben yatağa

bugünkü menüm

sabah(11:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çubuk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
maydanoz
Açık çay

kşam(18:00)
1 porsiyon et döner
salata

Ara
çay

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:7000 den fazla adım atmışım

hayırlı olsun canım Rabbim helalinden bol kazançlar versin inşallah aminn

Hayırlı bol kazançlı olsun canım :)

cok geçmiş olsun canim. iyi haberlerle gel insALLAH.

Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdı bide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.

moni canım benim sende Gaziosmanpaşa da oturmustun degilmi çalıştığımiz yer Esenyurt a taşınıyor çok uzak kalıyor trafik den dolayı onun için ayrılıyoruz eşimde bende herseyde bir vesile olur buda bizim kendi işimizi kurmaya vesile oldu inşallah başarabiliriz rabbim utandirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…