- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.701
Ayy canım benim içim kaynadi sana : )ay bende sevdim seni
güzelmiş. o 2şer aderlere ve dilimlere takilmayacagim. sen yiyip yiyip kilo verenlerdendinMenum
Sabah
Yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
1 salkım domates
2 bardak çay
Öğle
1 porsiyon (8 kasik) sulu köfte
Yoğurt
Ara
1 diyet bisküvi
2 çilek
Aksam
1 porsiyon patates salatası
5 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tb ekmeği
Ara
Yeşilçay
3.5 litre su
2 saat yürüyüş (carsidayim)
1 saat pilates dans
Ayy canım benim içim kaynadi sana : )
Çok 2 oldu demi :) belli olmaz bakicaz cuma günü . Eğer veremessem ya da az verirsem sizin gibi sıkı bi diyet beni bekler.güzelmiş. o 2şer aderlere ve dilimlere takilmayacagim. sen yiyip yiyip kilo verenlerdendin
Geldim :)matilda34 kuzum nerdesin?
bugun menün güzel akşam patates salatası varmış ekmek yemesende olur canım akşam ekmek olmasaymış 10 numaraMenum
Sabah
Yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
1 salkım domates
2 bardak çay
Öğle
1 porsiyon (8 kasik) sulu köfte
Yoğurt
Ara
1 diyet bisküvi
2 çilek
Aksam
1 porsiyon patates salatası
5 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tb ekmeği
Ara
Yeşilçay
3.5 litre su
2 saat yürüyüş (carsidayim)
1 saat pilates dans
Slm cnm hiç duymadım belkide pudra kullanmadığımdan ben bazen gonderen kullanıyorum garnier in bb cilt kusursuzlaştırıcı fondoteni odaKızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.
Nilgün Naber canımbugun menün güzel akşam patates salatası varmış ekmek yemesende olur canım akşam ekmek olmasaymış 10 numara
İyi gecelerbende yatar herkese hayırlı geceler
hayırlı olsun canım Rabbim helalinden bol kazançlar versin inşallah aminnKızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
Hayırlı bol kazançlı olsun canım :)Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
Off bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?
Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz..
Kahvene yada ictigin biseye damlat tatlim bende yagdan nefret ederim zorla iciyorum.. üzerinede limonlu su yada elma sirkeli su iciyorum..
Ortak anlamında canım orti..nilsub ile ortiyiz.. Dimi tatlım..
cok geçmiş olsun canim. iyi haberlerle gel insALLAH.
ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım
bende yapmıyorum canım ..
ben demek gel orti olalım
gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş
Aminn inşallah canım benim Allah razı olsunhayırlı olsun canım Rabbim helalinden bol kazançlar versin inşallah aminn
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olurHayırlı bol kazançlı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?