- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.741
kızlar bende çok ağrı çekerdim evlenince geçmiyor malesef çocukta geçer dediler 1. çocuk doğurdum geçmedi 2. çocuğu doğurunca geçti şimdi şişkinliği oluyor ama ağrım iç olmuyor kızlar 2. çocuğu yapın
Bunu da ilk kez duydum yahuİlkinde tam doğuramadın mı acaba
@wendigo sen de test et bakalım 2.yi :)))
Hemen pes etmek yok. Bence bu detoks etkisi. Boşuna demiyorlar zor detoksları yapmayın diye. hafif sebze detoksları var. bol sebze çorbaları vs. olan. 1günlük. Ben eskiden metoyu şaşırtmak istediğimide öyle yapıyordum. Tabiki diyetisyen veriyordu menüyü yine.Günaydın hanımlar...
Pazartesi felaketini atmaya çalışıyorum ama fenalardayım halaBu hafta yüzdenin canına okuyacam sanırım siz cok cok verın de benım acıgımı kapatırsınız bari
Evet canım evdeyim.. Oyuzden bol bol vaktim oluyor. Ama bahane uretmek isteyene evde olmakta yetmiyor.sende evdesin galiba. vaktin oluyor. farkettim yani sabah aksam spordasin. bende evde olugum zaman öyle oluyor
Bu hafta bende ac kalmadim.Bir sure boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hatta cok bile yedim diyorumvalla benim sıktığım söylenemez. hiç aç kalmıyorum
Elinden geldigi kadar uyumadan once yapicaksin sende canım. Sabah kacta cikiyorsun evden?Günaydın canım
Dün yediklerin gitti bile
valla imreniyorum böyle sıkı spor yapan insanlara. Spor günlük rutin olacak olacak da nasıl olacak
sana maşallah sübhanallah diyeyimde nazar etmeyeyim
Detoks demeyin banaaHemen pes etmek yok. Bence bu detoks etkisi. Boşuna demiyorlar zor detoksları yapmayın diye. hafif sebze detoksları var. bol sebze çorbaları vs. olan. 1günlük. Ben eskiden metoyu şaşırtmak istediğimide öyle yapıyordum. Tabiki diyetisyen veriyordu menüyü yine.
toparlarsın inşALLAH.
Canim beslenmen nasildi bu 4 gun? Hic paylasmadin sanki? Salmadin kendini insallh..Günaydın hanımlar...
Pazartesi felaketini atmaya çalışıyorum ama fenalardayım halaBu hafta yüzdenin canına okuyacam sanırım siz cok cok verın de benım acıgımı kapatırsınız bari
Günaydın hanımlar...
Yok canım paylaşmadım dogru dıyosun.. bıraz modum dustu muhabbetlere de pek katılmadım zaten.. dıkkat edıyorum kacamak yapmadım. kahvaltılara 1dl tahıllı ekmek ekledım,dığer ogunlerım de kacamaksız..Detoks demeyin banaa
Canim beslenmen nasildi bu 4 gun? Hic paylasmadin sanki? Salmadin kendini insallh..
evet canım orada oturdum baya,dediğin gibi esenyurt uzak daha önemlisi trafik derdi hiç bitmiyormoni canım benim sende Gaziosmanpaşa da oturmustun degilmi çalıştığımiz yer Esenyurt a taşınıyor çok uzak kalıyor trafik den dolayı onun için ayrılıyoruz eşimde bende herseyde bir vesile olur buda bizim kendi işimizi kurmaya vesile oldu inşallah başarabiliriz rabbim utandirmasin
akşam yemeğimi aslında 5 gibi yemek istiyorum ama bir türlü evde olamıyorum o saatte bugünlerde nedense ondan gecikiyor.ara öğüne ihtiyaç duymadığımdan yemedim ama evde olsaydım arayı o kadar açmazdım ve kahve çay vs bir şeyler mutlaka içerdimmoni abla 11 de kahvaltı 18de akşamı yetmişsin menüde tek eksik aralar. cok aç kalırsan kilo veremezsin. 7 saat cok degil mi?
Amin inşallah :)evet canım orada oturdum baya,dediğin gibi esenyurt uzak daha önemlisi trafik derdi hiç bitmiyor
rabbim hakkınızda hayırlısını versin
akşam yemeğimi aslında 5 gibi yemek istiyorum ama bir türlü evde olamıyorum o saatte bugünlerde nedense ondan gecikiyor.ara öğüne ihtiyaç duymadığımdan yemedim ama evde olsaydım arayı o kadar açmazdım ve kahve çay vs bir şeyler mutlaka içerdim
Canim haklisin 2 yildir surekli ictim ama bitki caylarinin surekli icilince bobreklere zarar verdigini bir nefrologdan duyunca gun içinde 1 fincan iciyorum.güzel olmuş canım afiyet olsun sabahki kakaolu süt yerine nede olsa işlenmiş yararından çok zararı var birki çayı iç tatlım...
yok kız benimkiler boş bir küçük odam var orda serili heyt kimden korkucam
ay valla bende dünya ilaç içiyorum bakalım hayırlısı
Ben 6,15de sürünerek kalkıp 6,52-6,55 arası çıkıyorum. hazırlan kahvaltı hazırla yetişemiyorum bile. çoğu zaman su içmeyi unutuyorum koşuşturmaktan. Belkide bu bile sıkıntı yapıyordur bana. Kim bilir.Evet canım evdeyim.. Oyuzden bol bol vaktim oluyor. Ama bahane uretmek isteyene evde olmakta yetmiyor.
Bu hafta bende ac kalmadim.Bir sure boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hatta cok bile yedim diyorum
Elinden geldigi kadar uyumadan once yapicaksin sende canım. Sabah kacta cikiyorsun evden?
--
Bide kahvalti yerine yedim ondan bir parca.ama bol hareket olcak ve hafif ogunler yapicam yarin daha iyi sonuc alalim..
Mesela oglen yagsiz lahana haslicam uzerine az yogurt ..
Aksamda 1 kase yogurt corbasi.. yada oglenle aksam yer degisebilir..
Kolay gelsingünaydın şekerler
birazdan yine yollara düşeceğim halletmem gereken banka sgk vs işleri var
eve erken dönebilirsem ve halim olursa havuza gitmeyi düşünüyorum
yavaş yavaş toparlarsın. Benimde 10günden fazla oldu sıkıntım. Bu hafta sanki kendine gelir gibiydi ama yine anormallikler yaşıyorum bu haftayı sabit yada az artıyla kapatırsın inşALLAH.Yok canım paylaşmadım dogru dıyosun.. bıraz modum dustu muhabbetlere de pek katılmadım zaten.. dıkkat edıyorum kacamak yapmadım. kahvaltılara 1dl tahıllı ekmek ekledım,dığer ogunlerım de kacamaksız..
Pazartesı 65gordum bırden wc sorunum da vardıpazartesıne gore eksıdeyım ama cumaya gore maalesef baya artı var
Peki kilo verme durumun nasıl haftada?valla benim sıktığım söylenemez. hiç aç kalmıyorum
hayırdır nilgün niye tıkandın?Ay kızlar iyice tıkandım yeşil çay içiyorum bol limonlu
Gecmis olsun ortimm dikkat et kendine..Ay kızlar iyice tıkandım yeşil çay içiyorum bol limonlu
Hadi bakalım insallahhhhhBen 6,15de sürünerek kalkıp 6,52-6,55 arası çıkıyorum. hazırlan kahvaltı hazırla yetişemiyorum bile. çoğu zaman su içmeyi unutuyorum koşuşturmaktan. Belkide bu bile sıkıntı yapıyordur bana. Kim bilir.
bende bu akşamı 1 salatalık ve 3-4yk yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum. öğlen normal yerim ama. sabah kahvaltımı bitiremedim.akşama çok açıkmamam lazım. erken de yatarsam yarın sabaha bomba gibi bir sonuç bekliyorum
iyilik canım senden naber sık sık gel böyle olmuyor..Nilgün Naber canım
Teşekkürler canım bb yi duydum hem besleyici krem hem pudra, güzelSlm cnm hiç duymadım belkide pudra kullanmadığımdan ben bazen gonderen kullanıyorum garnier in bb cilt kusursuzlaştırıcı fondoteni oda
geçmiş olsun canım ALLAH dermansız dert vermesin yeterkiTeşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdıbide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?