Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü organigim, gecmis olsun cok
2 kibrit kutusu kadar canım..
Yaa doğru kk kibrit kutusu demekti di mi
O zaman çok az yemissin aslında ama saglıksız olmus, kendin de kabul etmissin zaten :)
Menü gayet güzel hadi bakalım yarın güzel eksiler görürsün umarım

***5. Takım 510. Etap***

toplight (71/)
servey (73,5/)
matilda34 (66,5/)
gulsayszey (95,2)
geçen hafta bildirimde bulunmadı
0zlem (75,7/)
inatettimolacak (61,9/)
fattofit85 (77,8/)
moni (106,5/)

fancynancy (81,7/)
Cikilatacanavari (86,2/)
lydznp (88,2/)

BuRCuCuKkK (56.5/)

5. Takım Ortalama: %

maJun (73,4/) yeni üye başlangıç tarihi: 03.03.2017, başlangıç kilosu: 74,9 hedef kilosu: 60
aytozuvegece (75,6/) yeni üye başlangıç tarihi: 07.03.2017, başlangıç kilosu: 76,8 hedef kilosu: 65

PINAR45 (76,4/) 460. etapta diskalifiye olan üye. Başlangıç tarihi: 20.03.2017, başlangıç kilosu: 76,4, hedef kilosu: ?

wendigo (63,7/)
morordek (73,2/)
ebrusonmez (55,8/)
nilsub (78,4/)
Birumut55 (52,8/)

Son düzenleme:
49 olursan bki 18.9 oluyor normali 20-21-22 bence olmaz zaten doğumda 8-10kilosu gidiyor hamilelikten önce kendini vitaminsiz bırakma hatta şimdiden beslenmenin ayarlamalisin kızdırma kafamı yok diyet sana
Ama emzirirken kilo vermeyle uğraşmayayım diyorum. Off ya cocuk mu yapmasam

PINAR45 canım senin durumuna baktım simdi, 460. etapta paylaşımda bulunmadıgın icin diskalifiye olmussun yarısmadan. Tekrar listeye dönmen icin durumunu tüm takımların oylamasına acmak gerekiyor. Keşke zamanında haber vermeden ayrılmak yerine izne ayrılsaydın, o zaman işimiz daha kolay olurdu. Umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz...

Şu anda zaten 2 hafta deneme süren olacak yeni üye gibi, bu süre sonunda eger katılımın yeterli olursa toplight kaptanım durumu oylamaya açar.

Dikkat et kendine canım, ağrı kesici ateş düşürücü birşey alıp yatsaydın. Hastayken spora yüklenme istersen, enerjin vücuduna lazım iyileşmen için.

Menü ve spor yine yakıyor canım

özlem
bu ne? sabah pizza öğlen pizza. askolsun yani. yarin sabah tartı gunu. neyse akşamı kurtarmaya çalışmışsın ama wasa olmamis. butun gün kh la beslenmişsin. bunca emeğe yazik ama
Bence doyurucu da olmamıştır. Yani ben doymazdım. Yanına bari yumurta falan olaymış.
Bende sesli güldüm, var böyle tipler ama. Yanlış kişiye dert yanıyor
Benim ablamın arkadaşı böyleymiş. Ablam diyordu biz 1 porsiyon yiyorsak kız 2 por. yiyor birde çöp gibi incecik.
Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşer
Ben yeni yeni öğreniyorum ördeğim. Geç oldu ama temiz olsun. :))
49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e in
O zamn 53'de karar kıldım. Sanırım yarın bir şehir dışı seferi yapcaz. Döndüğümde bomba gibi başlayacağım.
Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)
Herşey yolunda değil mi ördeğim, Umut paşamız nasıl? Erken gelmeye niyeti yok değil mi??
Bu beslenme şekli çok iyi gelir umarım.
ayy ne çok faydası varmış. Senin marka neydi Foto atmıştın ama unuttum ben.
Ülke olarak bu konuda çok bilinçsiziz malesef. Birde çok yaygın bir hastalık.
gelen giden devam ediyor canımcım,bu ara dışarıda işlerim vardı onları hallettimsalı günü başladım havuza birazdan yine gidicem
Ohh ohh yarasıni bol bol yağ yaksın ablacım.

Ama emzirirken kilo vermeyle uğraşmayayım diyorum. Off ya cocuk mu yapmasam
Ay çok alemsin, kilo alacaksın diye çocuk yapılmaz mı kız. Bak burda bir sürü anne var ve çoğumuz da tombiş ve tabii ki geçici olarak ama bu seninde fazla kilo alacağın anlamına gelmiyor tatlım. Ne anneler var fit fit, sinir oluyorum bu arada onlara o ayrı mesele :)
Bence Cikilatacanavari nı dinle canım

O zamn 53'de karar kıldım. Sanırım yarın bir şehir dışı seferi yapcaz. Döndüğümde bomba gibi başlayacağım.
Amaanııın desene kilo alıp döneceksin
Herşey yolunda değil mi ördeğim, Umut paşamız nasıl? Erken gelmeye niyeti yok değil mi??
Her şey yolunda şimdilik Ebruşum, doktora göre daha vakti varmış, 2 hafta sonra gene kontrol. O zamana kadar ne degisir bilmiyorum :) Daha gelmesin zaten ya minik henüz

Yine hazırlamışsın listeyi, ellerine sağlık.

Haklısın ya cocuksuzda olmaz heralde
En iyisi hamileliktede dikkat ederek olabildiğince az kilo almak.

Her şey yolunda şimdilik Ebruşum, doktora göre daha vakti varmış, 2 hafta sonra gene kontrol. O zamana kadar ne degisir bilmiyorum :) Daha gelmesin zaten ya minik henüz
Ayy güzel güzel sonuçlarla gel..
Hurma falan yemeye başladın mı canım??
Doğumu kolaylaştırıyormuş ya hani, gerçi ne zamn yenmeye başlanmalı bilmiyorum.

Sabah
2 günkurusu
1 kupa bitki çayı

Kahvaltı
Yarım dilim tbe
1 dilim pastırma
1 ince dilim eski kaşar
4 zeytin
Çay

Ara
Ufak kase yoğurt
Yarım muz
Filtre kahve

Akşam
Peynirli yumurta (2 yumurtadan)
1 etimek

Ara
250 ml kefir
Yarım bardak ayran

Su
1,5 litre kadar
1 kupa yeşil çay
1 kupa mistik chai
2 kupa karışık bitki çayı

Spor
Leslie burn body fat 2 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…