- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.921
tesekkur ederim canim.Supersin canim..
Güzel menü organigim, gecmis olsun cokkızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim tbe 1 kk peynir 4 zeytin biraz domates salatalık
ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
öğlen 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 dilim tbe
ara 1 kivi
akşam 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta avuç içi kadar yağsız tavada tavuk 1 kase yoğurt
su 2lt
3 kupa yeşil çay
1 kupa 5'i bi rarada çay
spor 40 dk yürüyüş
anam kızlar çok fenayım gripten ateşim var biraz kulaklarım bile kızardı ben yatıyorum herkese hayırlı akşamlar..
Yaa doğru kk kibrit kutusu demekti di mi2 kibrit kutusu kadar canım..
Menü gayet güzel hadi bakalım yarın güzel eksiler görürsün umarımkızlar menümü paylaşayım.
sabah kalkınca çörekotu yagi. elma sirkeli su
3yk lor, 1 cay k. corekotu, dereotu, maydanoz, taze naneli salatanin yarısı
domates salatalık
1dilim cavdar ekmegi
ara
duble sade turk kahvesi
1 hurma 2 gun kurusu kayısı
oglen
etli taze fasulye
salata yogurt pul biberli limonlu
ara
sade türk kahvesi
1 yeşil elma
aksam
1 salatalik, 4yk yogurt, taze nane, dereotu, sabahtan kalan lorlu salata, bol aci pul biber ve yarim limonla susuz cacık.
2 fincan yesil cay
2.5lt su
birazdan 30dk bisiklet ve pilates yapacagim.
Ama emzirirken kilo vermeyle uğraşmayayım diyorum. Off ya cocuk mu yapmasam49 olursan bki 18.9 oluyor normali 20-21-22 bence olmaz zaten doğumda 8-10kilosu gidiyor hamilelikten önce kendini vitaminsiz bırakma hatta şimdiden beslenmenin ayarlamalisin kızdırma kafamı yok diyet sana
Offff süper olurdu bir dahaki sefere artıkcılbır yap ımm misss
Evet 55.8 56 arasıyım.zaten 55 değil miydin sen? akışına bırak abartma o kendi kendine gider zaten.
Yerim onu, adıyla yaşasın inşallah.Aferin o zaman :)
İsmi Umut olacak insallah :)
2kk pizza ne kız? Kaşıkla mı yedin pizzayı anlamadım? :) neyse olan olmus en azından sabahta kalmış diyelim
Teşekkür ederiz canım insallahYerim onu, adıyla yaşasın inşallah.
kızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim tbe 1 kk peynir 4 zeytin biraz domates salatalık
ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
öğlen 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 dilim tbe
ara 1 kivi
akşam 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta avuç içi kadar yağsız tavada tavuk 1 kase yoğurt
su 2lt
3 kupa yeşil çay
1 kupa 5'i bi rarada çay
spor 40 dk yürüyüş
anam kızlar çok fenayım gripten ateşim var biraz kulaklarım bile kızardı ben yatıyorum herkese hayırlı akşamlar..
kızlar menümü paylaşayım.
sabah kalkınca çörekotu yagi. elma sirkeli su
3yk lor, 1 cay k. corekotu, dereotu, maydanoz, taze naneli salatanin yarısı
domates salatalık
1dilim cavdar ekmegi
ara
duble sade turk kahvesi
1 hurma 2 gun kurusu kayısı
oglen
etli taze fasulye
salata yogurt pul biberli limonlu
ara
sade türk kahvesi
1 yeşil elma
aksam
1 salatalik, 4yk yogurt, taze nane, dereotu, sabahtan kalan lorlu salata, bol aci pul biber ve yarim limonla susuz cacık.
2 fincan yesil cay
2.5lt su
birazdan 30dk bisiklet ve pilates yapacagim.
Bence doyurucu da olmamıştır. Yani ben doymazdım. Yanına bari yumurta falan olaymış.özlem
bu ne? sabah pizza öğlen pizza. askolsun yani. yarin sabah tartı gunu. neyse akşamı kurtarmaya çalışmışsın ama wasa olmamis. butun gün kh la beslenmişsin. bunca emeğe yazik ama
Benim ablamın arkadaşı böyleymiş. Ablam diyordu biz 1 porsiyon yiyorsak kız 2 por. yiyor birde çöp gibi incecik.Bende sesli güldüm, var böyle tipler ama. Yanlış kişiye dert yanıyor
Ben yeni yeni öğreniyorum ördeğim. Geç oldu ama temiz olsun. :))Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşer
O zamn 53'de karar kıldım. Sanırım yarın bir şehir dışı seferi yapcaz. Döndüğümde bomba gibi başlayacağım.49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e in
Herşey yolunda değil mi ördeğim, Umut paşamız nasıl? Erken gelmeye niyeti yok değil mi??Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)
Bu beslenme şekli çok iyi gelir umarım.Bende vardi canim.. ortama 1100 1200 kalori falan aldim 5 ogun beslendim ogunlerime ekmek eklicektim aslinda wasa almistim bu hafta ondan yedim ekmek yerine.. corek otu yagi kullanmaya basladim.. meyve yiyorum her gun.. kabizlik azaldi. Insallah yarin guzel bir sonuc alirim.
ayy ne çok faydası varmış. Senin marka neydi Foto atmıştın ama unuttum ben.geçen kimdi hatırlayamadım aspir yağını sormuştu bende sabahları haftada 3 kez içiyorum diğer 4 gün çörek otu yağını kullanıyorum..
Aspirin Faydaları: Adet kanamalarını kolaylaştırır. Müshil etkisi ile kabızlığa karşı faydalıdır. Kolesterolü ve kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Başta prostat ve göğüs kanseri olmak üzere kansere karşı da koruyucudur. Vücutta biriken fazla yağı eriterek kilo vermeyi kolaylaştırdığı gibi yağ dokusunun enerjiye ve kas dokusuna dönüşmesine de katkıda bulunur. Ayrıca, kas dokusunu ve kütlesini koruyucu ve yaşlanmanın etkilerini azaltıcıdır.
Yağı sade tüketemiyorsanız; kaynar, sıcak olmamak şartıyla en fazla ılık olabilir, istediğiniz herhangi bir şeyle karıştırıp tüketebilirsiniz. ÖRNEĞİN: Yarım bardak ılık suya, bir tatlı kaşığı aspir yağı, bir tatlı kaşığı elma sirkesi ilave ederek.
Ülke olarak bu konuda çok bilinçsiziz malesef. Birde çok yaygın bir hastalık.Bu arada görmüsken aklıma geldi göğüs kanseri dediğin meme kanseri sanırım biz kadınlar olarak meme kanseri konusunda bilinclenmeliyiz lütfen haftada 1 kez elle kontrol yapalım ayna karşısında boyutlarına bakalım kendi vücudumuzu bizden iyi kimse bilemez çevremize de söyleyelim özellikle 40 yaş üstü ablalarım en geç 2 yılda 1 mamografi çektirmeli mutlaka !!! Nolur dikkatli olun
Ohh ohh yarasıni bol bol yağ yaksın ablacım.gelen giden devam ediyor canımcım,bu ara dışarıda işlerim vardı onları hallettimsalı günü başladım havuza birazdan yine gidicem
Ay çok alemsin, kilo alacaksın diye çocuk yapılmaz mı kız.Ama emzirirken kilo vermeyle uğraşmayayım diyorum. Off ya cocuk mu yapmasam
Amaanııın desene kilo alıp döneceksinO zamn 53'de karar kıldım. Sanırım yarın bir şehir dışı seferi yapcaz. Döndüğümde bomba gibi başlayacağım.
Her şey yolunda şimdilik Ebruşum, doktora göre daha vakti varmış, 2 hafta sonra gene kontrol. O zamana kadar ne degisir bilmiyorum :) Daha gelmesin zaten ya minik henüzHerşey yolunda değil mi ördeğim, Umut paşamız nasıl? Erken gelmeye niyeti yok değil mi??
Yine hazırlamışsın listeyi, ellerine sağlık.***5. Takım 510. Etap***
toplight (71/)
servey (73,5/)
matilda34 (66,5/)
gulsayszey (95,2) geçen hafta bildirimde bulunmadı
0zlem (75,7/)
inatettimolacak (61,9/)
fattofit85 (77,8/)
moni (106,5/)
fancynancy (81,7/)
Cikilatacanavari (86,2/)
lydznp (88,2/)
BuRCuCuKkK (56.5/)
5. Takım Ortalama: %
maJun (73,4/) yeni üye başlangıç tarihi: 03.03.2017, başlangıç kilosu: 74,9 hedef kilosu: 60
aytozuvegece (75,6/) yeni üye başlangıç tarihi: 07.03.2017, başlangıç kilosu: 76,8 hedef kilosu: 65
PINAR45 (76,4/) 460. etapta diskalifiye olan üye. Başlangıç tarihi: 20.03.2017, başlangıç kilosu: 76,4, hedef kilosu: ?
wendigo (63,7/)
morordek (73,2/)
ebrusonmez (55,8/)
nilsub (78,4/)
Birumut55 (52,8/)
Haklısın ya cocuksuzda olmaz heraldeAy çok alemsin, kilo alacaksın diye çocuk yapılmaz mı kız.Bak burda bir sürü anne var ve çoğumuz da tombiş ve tabii ki geçici olarak ama bu seninde fazla kilo alacağın anlamına gelmiyor tatlım. Ne anneler var fit fit, sinir oluyorum bu arada onlara o ayrı mesele :)
BenceCikilatacanavari nı dinle canım
Ayy deme deme :))maanııın desene kilo alıp döneceksin
Ayy güzel güzel sonuçlarla gel..Her şey yolunda şimdilik Ebruşum, doktora göre daha vakti varmış, 2 hafta sonra gene kontrol. O zamana kadar ne degisir bilmiyorum :) Daha gelmesin zaten ya minik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?