- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.881
Ahahaha annem bi öyle bi böyledir. Ay kilo ver ay yemeğini ye, ayarları değişiyorkardeşim bu aksam ne böyle? keske pastayıda yeseydin. o kadar yemeğin ustune iyi giderdi. annen senin aksam bunlarin hepsini yiyerek zayıflayacağına inanıyorsa
ellerinden öperim annene selamlar
Gunaydinlar
O nasıl bir aksamdir yahu karbonhidrat bombası? Bugun kesinlikle ekstra dikkat ediyor ve kacamak yapmiyorsun yarin cuma!
O zamn 53 olayım. Gerçi zaten ben zor kilo veriyorum. 53 olana kadar yaz olur. :))48 çok değil mi? hamilelikte dikkat etsen sağlıklı beslenip 9-10kg alsan daha iyi olmaz mıayrıca ideal kilon 53 diyor program 48 ne yaa...
Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.Fena gitmiyo cnm arada gelip okuyorym ama yazmaya firsat olmuyo surekli sinav calisiyorum suan 53.5 ama reglim biraz daha eksilir sonra az kaldi 21 mayista sinav
Tatlım ben korkarım öyle şeylerden.canım korkmuyorsan hacamat denesene ? çok iyi geliyormuş kulaktaki iltihaba bile
Bu hafta nasıldı canım değişiklik var mı??@inatettimolacak canım diyetisyene gitmeyi dusundun mu hic? Yada gittin mi onceden bilmiyorum.
Yediklerin cok azdi bence 1000 kalorininin cok altiydaydi. Hem kendini ac birak hem okadar spor yap vucut kendini korumaya almistır.
Bende o sekilde beslenerek dogru yaptigimi zannediyordum ama cok buyuk hata yapiyorsum canim..
Tost yerine yumurta yoğurt yesen çok daha iyi olurSorma ya, şimdi kahvaltı yaptım sadece 5 gibi tost yesem akşam yemeği niyetine olur mu ki acaba?
49 olursan bki 18.9 oluyor normali 20-21-22 bence olmaz zaten doğumda 8-10kilosu gidiyor hamilelikten önce kendini vitaminsiz bırakma hatta şimdiden beslenmenin ayarlamalisin kızdırma kafamı yok diyet sana1.61 canım. Bu yaz için hamilelik düşünüyorum. Şimdi En az 15 kilo alırım diye düşündüm. Eğer 50 kilo olursam 65 ile hamileliği kapatırım.
Ayy hesaplara bak
Su anda 74 900 . Iste 76 400 ile başladım 4 gün oldu . 1 5 kilo vermisim ama ödem olduğunu düşünüyorum.yaparsın yaparsın. Birşey kalmamış. dedim ama şimdi kilon kaç?
geçmiş olsun canım ALLAH dermansız dert vermesin yeterki
Vitamin takviyesi yapıyor musın canım?ay biri beni bütün gece dövmüş gibi heryerim ağrıyoooo
Haha kendimi okudum sanki bir anBen dünyanın 1 numaralı üşengeciyim de ondan
şimdi o kakao soğuk sütte erimez. topak olursa ısıt, kaynat. Ben sıcak süt içemem onu soğut. Damak zevkime uysun diye dolapta da soğut. oooo... kim uğraşacak onunla
Senin doktorda gerçekten epey rahatmışBenim doktor beni bugun de NST'ye sokmadı :) Cocugun kafası biraz daha asagıdaymıs gecen kontrole gore ama daha erken dedi, hastayım rahatlıgına ya :) Yüzünü de göstermedi zaten bizim bıdık :) Boşuna doktora gitmiş gibi hissediyorum kendimi
Tost yerine yumurta yoğurt yesen çok daha iyi olur
zaten 55 değil miydin sen? akışına bırak abartma o kendi kendine gider zaten.O zamn 53 olayım. Gerçi zaten ben zor kilo veriyorum. 53 olana kadar yaz olur. :))
Bende sesli güldüm, var böyle tipler ama. Yanlış kişiye dert yanıyorEki Görüntüle 1972262 çok gülüyorum buna ya
kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
Sade ödem değildir canım. arada biraz su biraz yağda gitmiştirSu anda 74 900 . Iste 76 400 ile başladım 4 gün oldu . 1 5 kilo vermisim ama ödem olduğunu düşünüyorum.
Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşerÇabucak geçsin inşallah bu yoğunluğun.
Evet devam :)) Salmadım bu sefer. 200 gram artıdaydım ama bir artı bir eksi orta yolu buluyorum.
49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e inKızlar kilomu 49'a çekmeyi düşünüyorum. Ama ilk hedef 53 Nasıl fikir???
Tost mu?Sorma ya, şimdi kahvaltı yaptım sadece 5 gibi tost yesem akşam yemeği niyetine olur mu ki acaba?
Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)Senin doktorda gerçekten epey rahatmışBende oğlanın yüzünü göremedim doğana kadar. Cinsiyeti neydi?
Bende vardi canim.. ortama 1100 1200 kalori falan aldim 5 ogun beslendim ogunlerime ekmek eklicektim aslinda wasa almistim bu hafta ondan yedim ekmek yerine.. corek otu yagi kullanmaya basladim.. meyve yiyorum her gun.. kabizlik azaldi. Insallah yarin guzel bir sonuc alirim.Bu hafta nasıldı canım değişiklik var mı??
Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşer
49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e in
Tost mu?
Kuzum karbonhidrat protein ayrımını yapalım senle once. Eksiye düşmek istiyorsak protein ağırlıklı beslenmeliyiz, sen tutmus tost diyorsun :) yogurt ye, köfte ye, tavuk ye ama ekmek yeme :)
Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)
aslında senin işin kolay meton hızlı akşam abur cuburlarını kessen bile kilo almazsın korumada..Ben kırk gün yaptım 67 e indim. Keşke biraz daha yapabilseydim.hedefim 63 tu .
dedim bileeeeAyy ama oyle deme
mal sahibine çeker tartımda benim gibi erkenciDemek bizim tartılar kadar erken mesaiye başlamıyor. Yada senin tartı erken çalışmayı seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?