- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.901
ay bende yaptıramamTatlım ben korkarım öyle şeylerden.Ama önerin için teşekkür ederim
cılbır yap ımm misssYoğurt arada yemiştim, omlet yapayım bari. Çok canım çekti diye şansımı deneyeyim dedimyarın sabah kahvaltıda yerim artık
Bu arada görmüsken aklıma geldi göğüs kanseri dediğin meme kanseri sanırım biz kadınlar olarak meme kanseri konusunda bilinclenmeliyiz lütfen haftada 1 kez elle kontrol yapalım ayna karşısında boyutlarına bakalım kendi vücudumuzu bizden iyi kimse bilemez çevremize de söyleyelim özellikle 40 yaş üstü ablalarım en geç 2 yılda 1 mamografi çektirmeli mutlaka !!! Nolur dikkatli olungeçen kimdi hatırlayamadım aspir yağını sormuştu bende sabahları haftada 3 kez içiyorum diğer 4 gün çörek otu yağını kullanıyorum..
Aspirin Faydaları: Adet kanamalarını kolaylaştırır. Müshil etkisi ile kabızlığa karşı faydalıdır. Kolesterolü ve kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Başta prostat ve göğüs kanseri olmak üzere kansere karşı da koruyucudur. Vücutta biriken fazla yağı eriterek kilo vermeyi kolaylaştırdığı gibi yağ dokusunun enerjiye ve kas dokusuna dönüşmesine de katkıda bulunur. Ayrıca, kas dokusunu ve kütlesini koruyucu ve yaşlanmanın etkilerini azaltıcıdır.
Yağı sade tüketemiyorsanız; kaynar, sıcak olmamak şartıyla en fazla ılık olabilir, istediğiniz herhangi bir şeyle karıştırıp tüketebilirsiniz. ÖRNEĞİN: Yarım bardak ılık suya, bir tatlı kaşığı aspir yağı, bir tatlı kaşığı elma sirkesi ilave ederek.
Ne yaptın kız sen 10 kupa ne bitkisi içtin çok fazla..Bugun hic istedigim gibi olmadi. Günü bitirdim aksam spor yaparsam paylasirim..
Menüm;
07:00
2 kk pizza ve çay
11:00
2 kk pizza
3 yk yogurt
15:00
1 yesil elma
18:00
4 yk yogurt
4 yk menemen
Bide canim biber salcasi cekti yarim wasa'nın üzerine acı biber salcası sürdüm
2,5 L su
1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay
3 türk kahvesi
Spor;
45 dk Leslie 5 K
Ve
5000 adım yürüyüş ..
Ne yaptın kız sen 10 kupa ne bitkisi içtin çok fazla..
gelen giden devam ediyor canımcım,bu ara dışarıda işlerim vardı onları hallettimmoni abla sen neler yaptın? Yoğunluk gelen giden azaldı mı? Havuzu kullanmaya başladın mı?? Unutturamazsın bize bak o havuzda yüzülecek.
Aferin o zaman :)Valla peynirli yumurta yaptım yedim kaptanım, işte bak siz olmasanız yapıp mideye indirmiştim çoktanbenim canım bildiğin fırça çekmiş
Oy bir aslan parçası daha geliyor dünyayaİyi bari göstermiş önceden, isim düşündünüz mü?
2kk pizza ne kız? Kaşıkla mı yedin pizzayı anlamadım? :) neyse olan olmus en azından sabahta kalmış diyelimBugun hic istedigim gibi olmadi. Günü bitirdim aksam spor yaparsam paylasirim..
Menüm;
2 kk pizza ve çay
2 kk pizza
3 yk yogurt
1 yesil elma
4 yk yogurt
4 yk menemen
2,5 L su
1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay
3 türk kahvesi
Spor;
45 dk Leslie 5 K
Ve
5000 adım yürüyüş ..
Ortimm cok gecmis olsun iyi geceler..kızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim tbe 1 kk peynir 4 zeytin biraz domates salatalık
ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
öğlen 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 dilim tbe
ara 1 kivi
akşam 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta avuç içi kadar yağsız tavada tavuk 1 kase yoğurt
su 2lt
3 kupa yeşil çay
1 kupa 5'i bi rarada çay
spor 40 dk yürüyüş
anam kızlar çok fenayım gripten ateşim var biraz kulaklarım bile kızardı ben yatıyorum herkese hayırlı akşamlar..
2 kibrit kutusu kadar canım..Aferin o zaman :)
İsmi Umut olacak insallah :)
2kk pizza ne kız? Kaşıkla mı yedin pizzayı anlamadım? :) neyse olan olmus en azından sabahta kalmış diyelim
bende erkenciyimdir ama malım bana çekmemişaslında senin işin kolay meton hızlı akşam abur cuburlarını kessen bile kilo almazsın korumada..
dedim bileeee
mal sahibine çeker tartımda benim gibi erkenci
özlemBugun hic istedigim gibi olmadi. Günü bitirdim aksam spor yaparsam paylasirim..
Menüm;
2 kk pizza ve çay
2 kk pizza
3 yk yogurt
1 yesil elma
4 yk yogurt
4 yk menemen
2,5 L su
1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay
3 türk kahvesi
Spor;
45 dk Leslie 5 K
Ve
5000 adım yürüyüş ..
kiz o 10 kupa değil 10lu bitki çayıNe yaptın kız sen 10 kupa ne bitkisi içtin çok fazla..
iyi geceler. cok geçmiş olsun canim.kızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim tbe 1 kk peynir 4 zeytin biraz domates salatalık
ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir
öğlen 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 dilim tbe
ara 1 kivi
akşam 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta avuç içi kadar yağsız tavada tavuk 1 kase yoğurt
su 2lt
3 kupa yeşil çay
1 kupa 5'i bi rarada çay
spor 40 dk yürüyüş
anam kızlar çok fenayım gripten ateşim var biraz kulaklarım bile kızardı ben yatıyorum herkese hayırlı akşamlar..
Aslinda yediklerim cok degil tam tersi az bile ama saglıksız..özlem
bu ne? sabah pizza öğlen pizza. askolsun yani. yarin sabah tartı gunu. neyse akşamı kurtarmaya çalışmışsın ama wasa olmamis. butun gün kh la beslenmişsin. bunca emeğe yazik ama
kızlar menümü paylaşayım.
sabah kalkınca çörekotu yagi. elma sirkeli su
3yk lor, 1 cay k. corekotu, dereotu, maydanoz, taze naneli salatanin yarısı
domates salatalık
1dilim cavdar ekmegi
ara
duble sade turk kahvesi
1 hurma 2 gun kurusu kayısı
oglen
etli taze fasulye
salata yogurt pul biberli limonlu
ara
sade türk kahvesi
1 yeşil elma
aksam
1 salatalik, 4yk yogurt, taze nane, dereotu, sabahtan kalan lorlu salata, bol aci pul biber ve yarim limonla susuz cacık.
2 fincan yesil cay
2.5lt su
birazdan 30dk bisiklet ve pilates yapacagim.
bende onu diyorum işte sade ve yetersiz beslenmişsin. khlar cok su tutarmış. sabaha cok erken tartılma kabvaltiya yakın tartil. butun hafta uğraşıp sabaha odemle çıkmanı istemen.Aslinda yediklerim cok degil tam tersi az bile ama saglıksız..
Oglen arkadaslarla ciktik nasil halsizlestim anlatamam.Elimi kaldircak gucum kalmamisti kendimi nasil eve attim bilemedim..
2 kibrit kutusu kadar pizza yerine yumurta yeseydim 10 numara olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?