- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.361
Nekadar sa okadar sonrasında görmek lazım inşallah inşallah hedefine ulasta :)Ay ölçmeye korkuyorum anam ne kadardır acaba ...ölçülerim
Canım geçen konuşamadık model dikiyorum demiştin bende ist modelistlik yaptım birkaç firmada buraya gelin geldim ...bakırkoy kız meslek lisesi moda tasarımı mezunuydum ikitelli civarında çalıştım.. Hayırlı olur inşallah yeni işinizHimm ben çalışıyorum öyle arasında iyi gider
Ayy canım benim sağol Allah razı olsunCanım geçen konuşamadık model dikiyorum demiştin bende ist modelistlik yaptım birkaç firmada buraya gelin geldim ...bakırkoy kız meslek lisesi moda tasarımı mezunuydum ikitelli civarında çalıştım.. Hayırlı olur inşallah yeni işiniz
heh mezuradan sorumlu bakanımızı da buldukYapabiliriz güzel fikir.. Ben de almıştım geçenlerde düzenli hale getirebilirz
Ben düzenlerim listeyi gönüllüyüm
Ay sorma 2-3 gündür o şişkinlik bendede varDün hiç tuvalete cikmadim neden böyle oldu anlamadım. Kuru fasulye yaparmiki
Ben de kahveyi yanında çikolata olmadan icemiyordum. Kuru incir iyi fikir . DenicemNasıl güzel bir hava var balkonda kahve keyfi yapıyorum
Eki Görüntüle 1973017
Bugün gitti Allahtan ama çok rahatladımAy sorma 2-3 gündür o şişkinlik bendede var
olabilir evet canım bu işle görevli biri lazım 'mezura dan sorumlu bakan'ben 6 martta ölçülerimi almıştım 6 nisanı bekliyorum bakalım
Ozaman Cuma gunu kilolarımızla beraber olcumlerimizede paylasalim mi?Yapabiliriz güzel fikir.. Ben de almıştım geçenlerde düzenli hale getirebilirz
Ben düzenlerim listeyi gönüllüyüm
Afiyet olsun canımm..Nasıl güzel bir hava var balkonda kahve keyfi yapıyorum
Eki Görüntüle 1973017
kuru kayısıda vardı onu yemiştim sonradan çektim fotoyuBen de kahveyi yanında çikolata olmadan icemiyordum. Kuru incir iyi fikir . Denicem
ay rezil olmayayım benim ölçüler fenaaaaOzaman Cuma gunu kilolarımızla beraber olcumlerimizede paylasalim mi?
Afiyet olsun canımm..
yok ayol ben dururken rezillik sana mı kalmış hıhay rezil olmayayım benim ölçüler fenaaaa
Ay canım tamam birbirimizden saklımız var kilo konusunda cumaya paylaşalım o zaman ...yok ayol ben dururken rezillik sana mı kalmış hıhoy oy bir çok duyguyu bir arada yaşadım şu an
Nıye sen kac gıyıyorsun
benimde kocaman bir totom varUzun zamandır kot almadım ama 32 falan herhalde, genelde tayt takılıyorum. Aslında 40-42 oluyor popoya da göbekten kaybediyorum((( iliklenmiyoooo
Tatlim sen popişi bende göbüşü sıkılaştırıp eritecek hareketleri bulup gün aşırı yapalım bariiiibenimde kocaman bir totom var
eliptik gelse iyi geliyomuş kalçaya tam bana göreTatlim sen popişi bende göbüşü sıkılaştırıp eritecek hareketleri bulup gün aşırı yapalım bariiii
Bende duymuştum onu ama unutuyorum yaparkeneliptik gelse iyi geliyomuş kalçaya tam bana göresende eliptik yaparken karnını sürekli sık içine çek faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?