- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.401
hangisini yapıcaksan seç işte tatlım özge ölçü listesini tutacak sende seç biriniTabi bu arada bakanlığa ya da yardımcılığa talip olabilirim
tatlım işte o günlük yazdığımız sporlar püff oluyor,onları toplayıp haftalık ve aylık spor birincimizi seçebilirizSporları günlük yazıyoruz zaten ekstra olmaz mı tatlım? (Üşengeç modeli A)
olur tabiikiSabahtan beri verdigim savasta galip geldim ve sporumu yaptim. Cok üşengecim bugun..Sıra aksam yemeginde gorumcem yemege cagirdi kendi lavasimi evde yapsam diyorum. Sadece yulaf kepegim var olurmu acaba? Ciger var yemekte arasina koyar yerdim..
Evet süper fikir kendi içimizde yarışmış oluruz:)tatlım işte o günlük yazdığımız sporlar püff oluyor,onları toplayıp haftalık ve aylık spor birincimizi seçebilirizspora teşvik olur hem
hangisini yapıcaksan seç işte tatlım özge ölçü listesini tutacak sende seç birini
tatlım işte o günlük yazdığımız sporlar püff oluyor,onları toplayıp haftalık ve aylık spor birincimizi seçebilirizspora teşvik olur hem
Bu arada eliptiğin ne zaman geliyor canım?hangisini yapıcaksan seç işte tatlım özge ölçü listesini tutacak sende seç birini
ttalım dışarıdan yenen yemekler her zaman cıss değilki sende kendine uygun bir şeyler sipariş verebilirsin mesela lahmacun,et yada tavuk döner lavaş lı yada lavaş sız,balık,yine etin her çeşidi ekmek ve gazlı içecek olmadıktan sonra bunlar yenebilir tabii patates kızartması yenmeyecekKızlar bugünde benim için çok tehlikeli, şimdi eşim dışardan yemek isteyecek kesin. Ben ne yapayım. Kaçamak hakkımız var mı? Yarın güzel güzel yapsam diyetimi. Bu saate kadar cozutmadım ama akşama garanti veremiyorum.
ttalım dışarıdan yenen yemekler her zaman cıss değilki sende kendine uygun bir şeyler sipariş verebilirsin mesela lahmacun,et yada tavuk döner lavaş lı yada lavaş sız,balık,yine etin her çeşidi ekmek ve gazlı içecek olmadıktan sonra bunlar yenebilir tabii patates kızartması yenmeyecek
45 dakika Leslie 5 K yaptım..Eveet ben yürüyüşümü yaptım bileee. Bugün evde cok iş olduğu için parkta 1 tur attık sadece, hava guzeldi banklarda oturduk. Sabahtan beri ayakta olduğumdan baya yoruldum. Ben bu halimle bile yürüdüğüme göre sizin sporlar ne alemde hanımlar?
Süpersin45 dakika Leslie 5 K yaptım..
30 dakika bantta yürüdüm, 30 dakika yavaş yavaş yüzdümEveet ben yürüyüşümü yaptım bileee. Bugün evde cok iş olduğu için parkta 1 tur attık sadece, hava guzeldi banklarda oturduk. Sabahtan beri ayakta olduğumdan baya yoruldum. Ben bu halimle bile yürüdüğüme göre sizin sporlar ne alemde hanımlar?
Leslie burn body fat 2 mile + floor abs + 50 mekikEveet ben yürüyüşümü yaptım bileee. Bugün evde cok iş olduğu için parkta 1 tur attık sadece, hava guzeldi banklarda oturduk. Sabahtan beri ayakta olduğumdan baya yoruldum. Ben bu halimle bile yürüdüğüme göre sizin sporlar ne alemde hanımlar?
Ya ben de cok hızlı yuzemem, hemen tıkanıyorum. Ama yavas da olsa tüm vücudu çalıştırdığı için yüzme süper bi sey bence30 dakika bantta yürüdüm, 30 dakika yavaş yavaş yüzdüm
1 senedir gitmiyorum o yüzden yavaştan başladım
anlamsız bir baş ağrım var
Oo bir güzel spor da burdaymışLeslie burn body fat 2 mile + floor abs + 50 mekik
cuma olmasin. çalışanlar nasil olcu alacak. bence h.sonu olsun. ben genelde c.tesi sabahı alıyordum.Ozaman Cuma gunu kilolarımızla beraber olcumlerimizede paylasalim mi?
Afiyet olsun canımm..
aşkolsun ne rezilliği abla. inceldigini göreceksin. öyle düşünün.yok ayol ben dururken rezillik sana mı kalmış hıhoy oy bir çok duyguyu bir arada yaşadım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?