- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.321
Yenilgi hazımsızlık yapmıştırKızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
Afiyet olsun ortim.yeşil çayımı alıp geleyim demledim erkenden enerji verip bol bol yağ yaksın
haaa haaaaa he -200 gr yaptı görende -2 kiloyla kazandı sanarYenilgi hazımsızlık yapmıştır
Bugun surekli biseyler yemek istiyorum..günaydın kızlarr. haftaiçi verdiklerimizi haftasonu almıyoruz değil mi ?
sabah tekrar tartılacaktım ki tartının pili bitmiş ya acilen pil almalıyım
afiyet olsunAfiyet olsun ortim.
Bende 10 kupa bitkili cay yaptim iciyorum simdi..
çok severim tahin pekmeziBugun surekli biseyler yemek istiyorum..
Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.
afiyet olsun bol bol yağ yaksınGunaydin herkese sirkeli limonlu suyumu içerek gune basliyorum
herkese Mutlu gunler
Canim bende iciyorum sirkeli su kesin ondan benim de bazen midemde yanma yapiyor ama çok faydali o da ayri bir konuay öyle canım galiba şifa niyetine içiyodum ama bırakıcam mide ağrısıda fena oluyor...
kazandim mi kazandım konuşmak hakkımhaaa haaaaa he -200 gr yaptı görende -2 kiloyla kazandı sanar
Bugun surekli biseyler yemek istiyorum..
Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.
günaydın kelebekler
kaçamaksız bol eksili güzel bir hafta sonu olsun inşallah
kızlar, az farkla içine giremediğiniz bir iki kıyafeti ortaya çıkarın ve bu hafta buna gireceğim deyininanın çok etkili sonrasında da sevindirik halinizi düşleyin
Ay evet sabah bağırsak temizliği yaptığı için içiyordum faydası çok..Canim bende iciyorum sirkeli su kesin ondan benim de bazen midemde yanma yapiyor ama çok faydali o da ayri bir konu
Zaten kazandığın için tebrik ediyorum ama fark çok olmadığı için onemsemedimkazandim mi kazandım konuşmak hakkım
Uzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..çok severim tahin pekmezi
Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.günaydın kelebekler
kızlar, az farkla içine giremediğiniz bir iki kıyafeti ortaya çıkarın ve bu hafta buna gireceğim deyininanın çok etkili sonrasında da sevindirik halinizi düşleyin
günaydın kelebekler
Benimde aynı senin gibi uzun zaman bu kilolarda kalınca küçük gelenleri attım hepay öyle bi kıyafetim bile yok. kendimi bildim bileli bu kilolardayım
izin çözüm değil aksine çok kötü sonuçlar getiriyor iyi ki izinli yazmadın canımgünaydınlarr
kızlar tekrar tesekkür ederim dün bi ara izinli yazacaktım kendime ama sonrasında dönmem sıkıntı olur diye vazgectim malum izne ayrılanlar zor dönüyorlar
hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum
tatlım sirken doğal mı ve miktarı da önemliKızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
harikaGünaydın kızlar
Dun menümü yazmadan uyumuşum erkenden
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
1 dilim t.b. ekmeği
Ara
1 yesilcay
1 elma
Öğlen 13.00
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran
Ara
2 sade t. Kahvesi
2 ceviz
Akşam 18.00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
Yenilgi hazımsızlık yapmıştır
Afiyet olsun ortim.
Bende 10 kupa bitkili cay yaptim iciyorum simdi..
canımcım bugün bol tarçın kullan iştahını dengeleyecektir çok sıkıştığındada kaçamak öncesi şuraya yazıver birileri seni durdururBugun surekli biseyler yemek istiyorum..
o zaman napıyosun hemen üzerine dar gelen bir kıyafet alıyorsun ve içine girebilme azmini gösteriyorsunay öyle bi kıyafetim bile yok. kendimi bildim bileli bu kilolardayım
maşaallah sübhanallahGunaydin guzeller :)
Haklısın canım, elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum ama bazen ipin ucunu kaçırdığım da oluyor :) insallah Umutcuk'a yariyordur yediklerim :) gerci son muayenede 2500 gr civarı olmustu tosuncuk
cok doğru karar vermişsin kaptan.günaydınlarr
kızlar tekrar tesekkür ederim dün bi ara izinli yazacaktım kendime ama sonrasında dönmem sıkıntı olur diye vazgectim malum izne ayrılanlar zor dönüyorlar
hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?