Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarr. haftaiçi verdiklerimizi haftasonu almıyoruz değil mi ?
sabah tekrar tartılacaktım ki tartının pili bitmiş ya acilen pil almalıyım
Bugun surekli biseyler yemek istiyorum..
Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.

günaydın kelebekler
kaçamaksız bol eksili güzel bir hafta sonu olsun inşallah
kızlar, az farkla içine giremediğiniz bir iki kıyafeti ortaya çıkarın ve bu hafta buna gireceğim deyininanın çok etkilisonrasında da sevindirik halinizi düşleyin

Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.

10 kupa bitki çayı içersen bişeyin kalmaz canım

ay öyle bi kıyafetim bile yok. kendimi bildim bileli bu kilolardayım

çok severim tahin pekmezi
Uzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..
Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!

Benimde aynı senin gibi uzun zaman bu kilolarda kalınca küçük gelenleri attım hep

izin çözüm değil aksine çok kötü sonuçlar getiriyor iyi ki izinli yazmadın canım
Kızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
tatlım sirken doğal mı ve miktarı da önemli bir müddet ara ver
harika
Yenilgi hazımsızlık yapmıştır

Afiyet olsun ortim.
Bende 10 kupa bitkili cay yaptim iciyorum simdi..

canımcım bugün bol tarçın kullan iştahını dengeleyecektir çok sıkıştığındada kaçamak öncesi şuraya yazıver birileri seni durdurur
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
o zaman napıyosun hemen üzerine dar gelen bir kıyafet alıyorsun ve içine girebilme azmini gösteriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…