- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.341
Ya birak bırak zaten hiç yenemezsin sen beni ben senden önce mezun da olurum görAy evet sabah bağırsak temizliği yaptığı için içiyordum faydası çok..
Zaten kazandığın için tebrik ediyorum ama fark çok olmadığı için onemsemedim
Bırak 55'i 58'e bile razıyımUzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..
Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!
daha iyi olacaksin ALLAH'IN izniyle inşALLAHdün akşam spora gittim gecen çarşambadan beri gidememiştim biraz şyi geldi wc sorunumda çözüldü gibi inş bu hafta daha düşük bir rakam görürüm tartıda
sagol canım inşALLAH: )İnşallah diyetisyenden güle oynaya gelirsin, hadi bakalım :)
70'in altina bir inelim canim arkası gelecek inaniyorum sen cok istikarli ilerliyorsun zaten istemesende gidecek bu kilolar.. Eliptikte yolda ona asılırsın bol bol acarsın hareketli muzik ohh ne guzell..Bırak 55'i 58'e bile razıyım
sirkeli su bir müddet sonra sıkıntı yapabiliyor. yari yarıya azaltıp ustune suyu mu bol içsen acaba? aman dikkat et kendine ortimmKızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
Evet organik canım kemak kukrerin cam şişede organik yazıyor.. Dun annemle konuşmuştum üzüldüm biraz belkide stresten ağrıdıizin çözüm değil aksine çok kötü sonuçlar getiriyor iyi ki izinli yazmadın canım
tatlım sirken doğal mı ve miktarı da önemlibir müddet ara ver
harika
canımcım bugün bol tarçın kullan iştahını dengeleyecektir çok sıkıştığındada kaçamak öncesi şuraya yazıver birileri seni durdurur
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
o zaman napıyosun hemen üzerine dar gelen bir kıyafet alıyorsun ve içine girebilme azmini gösteriyorsun
sağol canımHadi bakalım bol bol eksilerle gel...
Hayellerinde pehhh güzelmiş..Ya birak bırak zaten hiç yenemezsin sen beni ben senden önce mezun da olurum gör
bravo. cuma rehaveti yok. gayet guzel menüGünaydın kızlar
Dun menümü yazmadan uyumuşum erkenden
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
1 dilim t.b. ekmeği
Ara
1 yesilcay
1 elma
Öğlen 13.00
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran
Ara
2 sade t. Kahvesi
2 ceviz
Akşam 18.00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
Bak bende merak ettim kendi sonucuma bakacakmisim gibi.sağol canım
Afiyet olsun ortim.
Bende 10 kupa bitkili cay yaptim iciyorum simdi..
olursun canım neden olmayacaksin. herkes gibi bizde kilo verecegiz. 60lari 55leri gorecegiz. sonra bir bakmışız az yemege alışıp biraz daha vermişizUzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..
Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!
insallah canımm..olursun canım neden olmayacaksin. herkes gibi bizde kilo verecegiz. 60lari 55leri gorecegiz. sonra bir bakmışız az yemege alışıp biraz daha vermişiz
olabilir evet canım bu işle görevli biri lazım 'mezura dan sorumlu bakan'Kızlar ayda bir mezura ile ölcü alıp burada paylasalım mı?
Kızlar ayda bir mezura ile ölcü alıp burada paylasalım mı?
olabilir evet canım bu işle görevli biri lazım 'mezura dan sorumlu bakan'ben 6 martta ölçülerimi almıştım 6 nisanı bekliyorum bakalım
Himm ben çalışıyorum öyle arasında iyi giderNasıl güzel bir hava var balkonda kahve keyfi yapıyorum
Eki Görüntüle 1973017
Ay ölçmeye korkuyorum anam ne kadardır acaba ...ölçülerimYapabiliriz güzel fikir.. Ben de almıştım geçenlerde düzenli hale getirebilirz
Ben düzenlerim listeyi gönüllüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?