- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.421
ondan ben de var. bak ortak bir yönümüz daha cikti.benimde kocaman bir totom var
aaa... ama bu çokKol
Bel
Gobek deligi cevresi
Alt gobek
Kalca
Ust bacak
Alt bacak
Gögüs
Kolu bile alt ust diye olcenler var..
Akşama eliptikte yapmayı düşünüyorum yorgun olmazsamYa ben de cok hızlı yuzemem, hemen tıkanıyorum. Ama yavas da olsa tüm vücudu çalıştırdığı için yüzme süper bi sey bence
Oo bir güzel spor da burdaymış
kizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim
diyetisyende tartıda- 1.900 çıktı.
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.
kizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim
diyetisyende tartıda- 1.900 çıktı.
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.
cok teşekkür ederim canim. dun benim tartida çıkaydı ya 1.900Eksilerin içinde ayrıca tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım sen harika gidiyorsuncok teşekkür ederim canim. dun benim tartida çıkaydı ya 1.900
İŞLEM TARİHİBu arada eliptiğin ne zaman geliyor canım?
ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsinKızlar bugünde benim için çok tehlikeli, şimdi eşim dışardan yemek isteyecek kesin. Ben ne yapayım. Kaçamak hakkımız var mı? Yarın güzel güzel yapsam diyetimi. Bu saate kadar cozutmadım ama akşama garanti veremiyorum.
bende yürüyüşten geldimEveet ben yürüyüşümü yaptım bileee. Bugün evde cok iş olduğu için parkta 1 tur attık sadece, hava guzeldi banklarda oturduk. Sabahtan beri ayakta olduğumdan baya yoruldum. Ben bu halimle bile yürüdüğüme göre sizin sporlar ne alemde hanımlar?
tamam cumartesi alalım canımcuma olmasin. çalışanlar nasil olcu alacak. bence h.sonu olsun. ben genelde c.tesi sabahı alıyordum.
hahah armut tipimisin sendeondan ben de var. bak ortak bir yönümüz daha cikti.
süper canım afiyet olsun..bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir
ara 1 brd ayran
öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi
ara 4 kayısı gun kurusu
aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam
hahahah yukardaki 3 emojiyi ben koymadım kopyala yapıştır yaptım ondan olmuş çok güldümİŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 1400
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 2100
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 0500
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda
ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin
bende yürüyüşten geldim
iyide bende eklediydim kendimi yok31 mart cuma hedef listesi
lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
Servey-------71,9
0zlem----- 73.7
BuRCuCuKkK ---- 55.9
Cikilatacanavari -----83,7
inatettimolacak----- 62,7 (haftalık hedef 1kilo olsun )
hedef bildirmeyenler ekleyin kendinizi
bu şekilde canım....vücut ölçme yerlerini araştırmaya çalıştım bulamadm ya nerelerden ölcmemiz gerekli ?
Görmemısım canım arka sayfadayken eklemısım,duzeltme acıkken yazdım senınkını de bı sayfa arkada duzgun halı variyide bende eklediydim kendimi yok
Göbek yok mu ? Bel kısmını gobegin üstünde en ince olan yerden olccez demi ?bu şekilde canım....
göğüs
bel
kalça
bacak (üst baldır)
kol(pazu)
kızlar bu şekilde yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?