Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim
diyetisyende tartıda- 1.900 çıktı.
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.

Öğrendiğim iyi oldu, bilgilendirme için teşekkürler canım. Bende nette bakmıştım spor aç karnına mı tok karnına mı diye, bir dünya alakasız yazı vardı, süper oldu. :)

bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir

ara 1 brd ayran

öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi

ara 4 kayısı gun kurusu

aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam

Eksilerin içinde ayrıca tebrik ederim canım

Bu arada eliptiğin ne zaman geliyor canım?
İŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 1400
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 2100
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 0500
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda
ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin
bende yürüyüşten geldim

süper canım afiyet olsun..

31 mart cuma hedef listesi

lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
Servey-------71,9
0zlem----- 73.7
BuRCuCuKkK ---- 55.9
Cikilatacanavari -----83,7
nilsub---------76,8
inatettimolacak----- 62,7 (haftalık hedef 1kilo olsun )

hedef bildirmeyenler ekleyin kendinizi

hahahah yukardaki 3 emojiyi ben koymadım kopyala yapıştır yaptım ondan olmuş çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…