- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.441
evet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım benGöbek yok mu ? Bel kısmını gobegin üstünde en ince olan yerden olccez demi ?
sağol datlumGörmemısım canım arka sayfadayken eklemısım,duzeltme acıkken yazdım senınkını de bı sayfa arkada duzgun halı var
İşte ben de karar veremedim bi türlüevet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım ben
O zaman buna göre alalım biz de belli yerler olsun. ya metre beni ölçmesse çok korkuyorumKızlar bu ölçüm işi için de ideal kalemleri belirleyelim ona göre yazarsınız bana..
Ben ne yapıyorum dıye sorarsanın heryerlerden ölçüyom valla hiiiç üşenmıyom..
Göğüs (En cıkık noktasından)
Göğüs altı
Göbek deliği hizasından
Bel (iç çamasırı cizgisinden alıyorum ben burayı)
Kalca(En kalkık noktasından)
Sağ/Sol üst bacak
Sağ/Sol üst bacak
Sağ/Sol kol (Pazu-En kalın yerınden)
ay bende sevmiyorum ölçü işini ama mecburO zaman buna göre alalım biz de belli yerler olsun. ya metre beni ölçmesse çok korkuyorum
Oooo süpersin vallaHerkes için ayrı bı kayıt sayfası tutarım dıye dusundum.. Toplu paylaşımda da kalem kalem kım ne kadar ıncelmıs yıne guzel bı analız yaparım sıze
Sooon olarak da genel incelme miktarını toplayıp derecelerı ılan edebılırım
Ay benim her yerim kalın gerçekten korku sardı yüreğimiay bende sevmiyorum ölçü işini ama mecbur
korkma kız benimde öyle görende hepimiz 90-60-90 da bir sen 80 kg sanacakAy benim her yerim kalın gerçekten korku sardı yüreğimi
Güzel canım ama gözüme az görünüyor sanki hiç birşey yemiyomussun hissine kapılıyorummenüm kızlar..
sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
kahvaltı 1 haş. yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 yk acı sos 1 dilim tbe
ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi
öğlen 1 kepçe yoğurt 1 kivi yarım elma 1 yk yulaf ezmesi 1 yk chia tarçın
ara zencefilli tarçınlı sütlü kahve 2 hurma
akşam 3 kepçe yayla çorbası bulgurlu 2 yumurtadan omlet(ince olunca lavaş gibi oluyo ekmek yerine süper)
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
80 dedin ya çok hoşuma gitti gülümsedim kıs kıskorkma kız benimde öyle görende hepimiz 90-60-90 da bir sen 80 kg sanacak
yemediğim halde zor veriyorumGüzel canım ama gözüme az görünüyor sanki hiç birşey yemiyomussun hissine kapılıyorum
garip olan 4 parça söyledim 2 parça yurtiçi kargo ertesi gün geldi aras kargo gelmedi daha sinir oldum daha kurmak için serviste 2-3 gün sallar 1 haftaya anca olur benim eliptiknilsub yavrucum kaynamıs araya hangı kargoyla gelıyo senın elıptıgın??
Yurtıcı dersen sen ver o takıp numarasını ben bı daha ..... onların agızlarına.. Gecen hafta delırttıler benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?