- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.461
Ohh iyiymis kayısı da gyzel olur ben de yaptim kahve incir nefis oldu . bi de benim ara öğünler bazen yapmıyorum yada yeşil çay içiyorum yanlış yaptım galiba .kuru kayısıda vardı onu yemiştim sonradan çektim fotoyu
tabi yeşil çayda içsen yanına mideyi çalıştıracak bir incir bile yeterli yada kayısı yerine 2 incir de olurOhh iyiymis kayısı da gyzel olur ben de yaptim kahve incir nefis oldu . bi de benim ara öğünler bazen yapmıyorum yada yeşil çay içiyorum yanlış yaptım galiba .
Farketmez canim cumartesi aliriz zaten ayda 1 olcup paylasacaz bakalim nekadar incelmisiz..cuma olmasin. çalışanlar nasil olcu alacak. bence h.sonu olsun. ben genelde c.tesi sabahı alıyordum.
Gobis benim icin en onemli yer canim inceldigimi oradan anliyorum..evet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım ben
Oyle dusunme canim aylar sonra nekadar inceldigini gorunce mutlu olacaksin..Ay benim her yerim kalın gerçekten korku sardı yüreğimi
Canim ben bir ara gobis deligimin hizasindan olcmustim net hatirlamiyorum ama 115 cm uzeriydi simdi ise 97-98 cm.Diyete başladığı zamanlarda ölçüsünü alanlar var mı??
Ben güya her ya yapıcaktım ama ilk ay alıp bırakmısım. sonrakı aylar gormekten korktum ben de sanırım o rakamları
Ama 10ay sonunda gecen bı daha olctumm böleeee kaldım
İnanılmaz fark oluşmus ıyı kı almısım o zamankı olculerı
Afiyet olsun canim sabah ve oglen az olmus sanki..Sabah yumurta,oglende yogurt falan yeseydin super olurdu..bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir
ara 1 brd ayran
öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi
ara 4 kayısı gun kurusu
aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam
Ortimm hastasin daha iyi beslenmen lazim oglen doyurdumu seni? Fazla ac birakma kendini vucut direncin dusmesin..menüm kızlar..
sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
kahvaltı 1 haş. yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 yk acı sos 1 dilim tbe
ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi
öğlen 1 kepçe yoğurt 1 kivi yarım elma 1 yk yulaf ezmesi 1 yk chia tarçın
ara zencefilli tarçınlı sütlü kahve 2 hurma
akşam 3 kepçe yayla çorbası bulgurlu 2 yumurtadan omlet(ince olunca lavaş gibi oluyo ekmek yerine süper)
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
Bence cok iyi gidiyorsun ortim oyle dusunme baksana 2 haftada 2.6 kilo gitmis..yemediğim halde zor veriyorum
teşekkür ederim canimTebrik ederim canım sen harika gidiyorsun
evet hemde deveci armututamam cumartesi alalım canım
hahah armut tipimisin sende
sagol ortimmsüper canım afiyet olsun..
demek son güncel liste değilmiş tatlımiyide bende eklediydim kendimi yok
süper. böyle santim santim incelecegiz :)Farketmez canim cumartesi aliriz zaten ayda 1 olcup paylasacaz bakalim nekadar incelmisiz..
Gobis benim icin en onemli yer canim inceldigimi oradan anliyorum..
Oyle dusunme canim aylar sonra nekadar inceldigini gorunce mutlu olacaksin..
Canim ben bir ara gobis deligimin hizasindan olcmustim net hatirlamiyorum ama 115 cm uzeriydi simdi ise 97-98 cm.
ben şokEki Görüntüle 1973150
ay kızlar ne fena yapmış satıcı adamnette dolaşıyor 1-2 gündür bu foto kendim aklıma geldim fotoyu görünce
canim diyetisyene gideceğim diye az yedimAfiyet olsun canim sabah ve oglen az olmus sanki..Sabah yumurta,oglende yogurt falan yeseydin super olurdu..
Sporunda muhtesemm..
Ortimm hastasin daha iyi beslenmen lazim oglen doyurdumu seni? Fazla ac birakma kendini vucut direncin dusmesin..
Hasta olmana ragmen yuruyusunude hic aksatmadin tatlim supersin sende..
online alışveriş sitelerinde beden ölçüleri ile ilgili bilgi oluyor. nereden ölçü ali alınacağıda gösteriliyor. ben ilk bedenimi ogrenmek icin başlamıştım. bana gore beden yoktu maalesefvücut ölçme yerlerini araştırmaya çalıştım bulamadm ya nerelerden ölcmemiz gerekli ?
aslında bel ölçüsünu elini koyarak bulurmuşsun. elini beline koydugun yermis. göbek deliği kisiye gore belin altinda yada üstünde olabilirmiş.Göbek yok mu ? Bel kısmını gobegin üstünde en ince olan yerden olccez demi ?
ay bende deveci armutuyum canım merak etmeteşekkür ederim canim
evet hemde deveci armutu
kilodan dolayı belimde kayboldu
sagol ortimm
demek son güncel liste değilmiş tatlım
süper. böyle santim santim incelecegiz :)
ben şok
canim diyetisyene gideceğim diye az yedim
kiz elma tiplerde belin ince yeri olur mu bilemedim. ince bel armutta ve kum saati tiplerde olur.evet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım ben
afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsınMenüm;
08:00
4-5 ceviz
1 h.yumurta
1 kivi
09:00
1 kupa sut ile nescafe
1 kuru erik,8 kabak cekirdegi
10:30
1,5 dilim ekmek uzeri tahin pekmez
15:00
1,5 kase yogurt corbası
icinde 8 tane minik kofte
18:30
3 yk ciger - 3 minik cigkofte (etsiz) ve Sogan Piyazı
Yulaf kepegi ve su ile yapilmis lavas (kucuk pasta tabagi kadar)
2 L su
2 t.kahvesi
600ml 10 bitkili cay
Şimdide 2-3bardak cay icerim
Spor;
45 dakika Leslie 5 K
ne bileyim ben hep armut olduğum içinkiz elma tiplerde belin ince yeri olur mu bilemedim. ince bel armutta ve kum saati tiplerde olur.
senin işin yok anlaşıldı. o kadar ölçüyü aldiracaksin yani :)Herkes için ayrı bı kayıt sayfası tutarım dıye dusundum.. Toplu paylaşımda da kalem kalem kım ne kadar ıncelmıs yıne guzel bı analız yaparım sıze
Sooon olarak da genel incelme miktarını toplayıp derecelerı ılan edebılırım
Ben yaptıgımı soyledım bebeyımsenin işin yok anlaşıldı. o kadar ölçüyü aldiracaksin yani :)
ne zaman basliyoruz peki?
korkma kız benimde öyle görende hepimiz 90-60-90 da bir sen 80 kg sanacak
kiz mezura senin bir boyunu ölçemez gerisini olcer merak etmeO zaman buna göre alalım biz de belli yerler olsun. ya metre beni ölçmesse çok korkuyorum
Sagol canım bende kendimi hafif hissediyorum hic siskinlik olmadi.afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın
Bende oyle yapiyorum aslinda.canim diyetisyene gideceğim diye az yedim
araya pasta mi eklese senin içinGüzel canım ama gözüme az görünüyor sanki hiç birşey yemiyomussun hissine kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?