Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin sekerler..a.s.
bugünde biz mangal partisine davetliyiz kizimda..elimden geldigince dikkat ederim yediklerime ama bakalim... allahtan hava güzel..

bijom toplam satısı var seninde dediğin gibi fakat yüzde hesabı yapılmamış dikkatli bakarsan olmadığını görürsün..
kimseye pes filan demeye hakkımız yok başka takımda hata yapıldığında nasıl kimse yardım etmiyorsa bizede etmemeleri gayet normal... bizim takımın sorumluluğu önce bana daha sonra 13. takıma ait ama dün boş bulundum bende gelir yaparım dedim olmadı işte bir dahada kendi uğraşamadığım işi başkasından istemem aklım başına gelsin..
senin içinde kimse bir şey söylemedi hata bende görüldüğü gibi, sen takımda bile değilsin yapacağını yapıp uğraştın ben vaktimi ayırıp sorumluluğumu yerine getirmeliydim .. neyse geçmiş artık uzamasın da kimse üzülmesin..

tek sıkıntı benim sorumsuzca davrandığımdan kaynaklandı canım özeldende yazdım üzülme senin bir suçun yok..

merhabalar kızlar
bugün 77.3 çıktım ama regl oldum ondandır inşallah bu diyetin harika bir özelliğini keşfettim mide mi küçülüyor artık ne oluyorsa bişey yiyemiyorum 2 lokmada tıkanıyorum sabah evimize uğramıştım bütün evlenmeden giydiğim kıyafetlerimi topladım hepsi oluyor artık yaşasın zemuszemus sonra işe geldim o kadar acıkmıştım ki eşime hemen yemek söyleyelim dedim sabırsızcabekledim yemeği ama 3-4 parça tavuk şiş pidesinden ve pilavından sıfır ve salatasıyla doydum kalanını eşim yedi şimdi de dünyaları yemiş gibi rahatsızım keşke hep böyle devam etse
ve ben bi karar aldım haftaya da aynı diyete devam ediyorum çok mutlu oldum eskilerimi giyebiliyorum hatta etiketi koparılmamış bir sürü kıyafetim vardı hiç giyememiştim yeni alışveriş yamış gibi mutluyum bu mutluluğumu hiçbişeye değişmem valla eşim biraz kızıyor kaynuş da aman dikkat sağlık mağlık dimeye başladı ama hiç takmıycam onları en azından 1 hafta daha devam edicem sıkılırsam 1 hafta dinlenirim ondan sonra bu düzenle istediğim kiloya kadar devam beni zorlayan hiçbi gün olmadı şanslıyım herhalde ne meyve ne yumurta dün mesela 6 yumurtayla bitirdim günü hedefime istediğim tarihte ulaşacağıma inancım arttı

bijo bişey sorabilirmiyim
bana da ilk sen hazırlamıştın o zaman nasıldı hatırlamıyorum ama ben mesela başlangıç kilom 93,1 yazamıyorum veya işte 78.7 oldum diye değiştiremiyorum tam rakam yazmam gerekiyor bi püf noktası falan mı var biliyor musun aklıma şimdi geldi acaba ben nokta kullanıyorum da virgül mü kullanmak gerek ya da tam tersi mi?

canım nokta ile dene olmadı virgül ile dene. birinden biriydi hatırlamıyorum..

kallisim ben benim yazdığımda yüzde hesabı var demiştim cuma listesine bakamadım cuma günü hastaydım bütün gün yattım. neyse uzatmayalım kimsede suç yok hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. ve ayrıca bu da birleşmiş milletler listesi değil..

sempatiksalakcinniaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

geçmiş olsun cnm

canım böylesine mutlu olmana çok sevindim... ben de bu diyette aynı şeyi hissettim, ki ben sadece 4 gün yaptım o da bir akşam kaçamak da yaptım biliyorsun. (son günü yapamadım) ve gerçekten midem küçüldü,belki tek gıda yemiyorum ama o kadar az yiyorum ki!
fakaat ben diyorum ki, bu diyeti ard arda yapma. çünkü tek gıda ile beslendiğin için bazı vitamin ve minerallerden sürekli olarak eksik kalman doğru değil bana göre... ayda bir kere yap bence.3 hafta normal diyetin,1 hafta sallamak için bu diyet..benim fikrim canım!

selamlar umarım herkes iyidir.. ben aşırı yorgunum hiç oturmadan akşam yatağa gidiyoruz :) yarın veya salı evimdeyim o zaman katılıcam inşallah...

bijom yaa benim bu tür konulara takık biri olmadığımı bilirsin uzatmak amaçlı yazmıyorum ama sen yazdığın için yazma gereği duydum illa haksız biri çıksın diye uğraşmıyorum ... ama bana verdiğin linke lütfen bir tıkla orda son satırı iyice kontrol et yüzde hesabının olmadığını göreceksin cuma listelerine veya paylaşıma bak demiyorum sana lütfen kendi yaptığın ve bana verdiğin linke bak ...

selamlar ...

reyhan ablam ben yarın evime dönüyorum kısmetse salı günü başlıyacağım hem patatese hemde yürüyüşe... siz başlayın ama hafta sonuna kalmayın derim.... benim kaç gün yaptığımda iki günde güme gitti nefes alacak halimiz kalmayıncaya dek çalıştık şu an içeri girdik herkes oflayıp pufluyor yorgunluktan.. çok yorulup çok yedik günde iki öğün yiyebildik çünkü...üzgünüm ben hemde çok .... salıya tekrar sil baştan olacak..

ne farkeder kallisim? önemli olan niyet.. sali olsun ne olacakmis bu haftasonu benimde beter oldu. misafirlerin yüzünden. önümüzdeki pazara gidiyorlar evlerine. dünde davetliydik bugünde yani ne yapalim bende cok üzgünüm ama muhtesem bir haftasonuydu..

günaydın opuyorumnanaktan

diyet sürekli uygulanabiliyor ama kendimize göre bir düzen ayarlayabiliriz tabi.. ben bugüne patatesle başladım hayırlısı..

ben de 3 hafta ard arda yapıp 1 hafta durmak sonra yine 3 hafta devam etmek niyetindeyim kilomu verene kadar.. hafta sonları da haftaiçinde yediklerimizi mixleyip bi menü hazırladım kendime.. şöyle ki:

cumartesi/pazar

sabah domates-biber-salatalık üçlüsünden salata / aynı şekilde

öğlen: yumurta (omlet muhtemel), peynir / patates salatası

akşam üstü: sebze yemeği / meyve

akşam: haşlanmış tavuk, salata. / yumurta salatası

böyle bişey düşündüm.. bakalım düşündüğüm gibi mi olacak haftasonu boshayallersmile

bu arada çok iyi kilolar vermişsiniz bayanlar hepinizi kutlarım.. zalimi olmasa birinci olurduk :dilcikar: naniknanik

günaydınlar ben bugün patatesimi haşlayamadım dün kayseriden misafirler vardı onlarla beraberdik akşam unuttum sabah da dedim ki bişey yemeyim işyerinde haşlarım ama burda da piknik tüpümüz var ölme eşşeğim ölme olurdu yani vazgeçtim kahvaltımı yaptım ama yarın balıyorum candy den bir gün geride kallisle beraber reyhan abla sen naptın candy ye mi katılıyorsun bize mi?
çikolatım dediklerini ben de düşünmüştüm haklı olabilirsin ama bi gitmeye başladı ya duramıyorum ben daha çok gitsin istiyorum bir de verdiklerimi almadım ben hafta sonu dikkat ettim ama çok kesin sınırlar içerisinde değil 77.7 yim bu sabah itibariyle ama kaçgündür wcye çıkamdım artı regliyim ondan olabileceğini düşünüyorum gerçi 700 ünü alsam bile 2.2 kilo vermiş oldum bu da iyi ben 2 hafta yapıp bir hafta ara düşünüyoum bakalım nasıl olur
yediklerimi de yazıyım
cumartesi
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
ara: yoktu galiba
öğle: tavuk şiş 3-4 parça ve salata
ara: hatırlamıyorum
akşam: 1 kepçe çorba 2 kaşık bakla yoğurtlu

pazar
sabah:2 dilim ekmek bolca peynir yarım yumurta domates biber 2 dilimin yarımına ince sarelle sürdüm
ara-öğle: misaifrleri bekledik kahvaltıya geç oturduk ara öğle karıştı yani sonra da işe gittik zaten neyse 1 portakal 1 salatalık 4-5 çilek
akşam: yarım kıymalı boooool salata
ara: 1 külah dondurma
çok da kötü bir liste değil herhalde inşallah

öncü birlik mücadeleye başladı guclubacismile

listen güzel tombilicim geri almaman da güzel.. ben de patatesim akşamdan haşlayıp başladım bugün.. tuz dışında birebir uyucam bu sefer.. akşamda patatesi kumpir gibi pişiricem.. yarın içi hiç bir planım yok fisfisfis

selamlarrrrrrrr..
patates hasliyormuyuz yarina?

ben haşadımmm.
ama çok sıkı yapmıycam arada azcık kaçamak yapacam yani mesela patates salatası yapacam yağsız.içine biraz sebze karıştıracam yani.bu gün kocamda başladı ama o da tam uyamaz sabah patates yedi öğlen domates salatalık yiycek işyerinde.bende biraz esneterek yapacam.
hafta sonum çok kötü geçti sanırım verdiklerimden biraz almışımdır.2 gün yemekli misafirim vardı.ama bu hafta içi telafi edecem.sabah yürüyüşümüde yaptım.listeye elimden geldiğince uyacam ama birebir değil çünki kaldıramıyorum.çok koşturuyorum bu sıralar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…