- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.681
bijom canım benim yaa sağolasın.. sabahta sana not yazmıştım ama seni bağlamayayım diye sildim :))
ben geldim ama sen burdaysan hemen çıkayım kaçak geldim çünkü ama bir ricam daha var 13.takım bildirimlerinide kontrol edermisin hayatım yaaa..
yapamazsanda ben geç saatte yaparım gelip.. kaçıyorum hemen:1no2:
kızlar bu resim son 2.5 kiloyu vermeden önce çekildi.
ayy inşallah tombilim. valla incecik kızları görüp bir de kendime bakınca sinir oluyorum. biz de zayıflayalım noluuuurr
evet bu candy cğmn diyeti ara sıra uygulayalım,bazı haftalar bunu yapalım iyi olur diye düşünüyorum.
evet artık yakın takipteyim şekerim, kaçamak yaparsan alsanaalsanasmile unutmaki hala seninle eşiz,en çok biz kg vermeliyz yarın!!!!
aynen devam tombilim,bugün mersa ve benim et günümüz işte, gece programım vardı,15.00 de uyandım bugün. gayet güzeldi,sahneye çıktım birden bana çalan arkadaşlarım gülmeye başladılar,noluyo yahu dedim,ya sen eriyorsun çok hoş oluyorsun da hoşumuza gitti dediler...Allaaaaaah bir gaza geldim bir gaza geldim ki sorma...
dün akşam niran ünsalı dinledik,kendisini sevmiyorum ben onunla çalışan arkadaşlarım var,nalet bir kadın,sinirli kaprisli... ama sahnesi,şarkı söylemesi iyiydi.çok eğlendim. yediğim yemeği de umursamıyorum,napiym,hergün mü eğleniyorum...ihtiyacım da vardı zaten biliyorsun...bir dahaki diyete sıfır kaçamaksız yaparım artık!
haaa bide bebişimde 17 günde 3 kilo verdiiii.bu beni en çok mutlu eden haber.kendi verdiğimden çok ona seviniyorum..
Canım, çok teşekkürler, düzelttim. Gözümden kaçmış.
Sizin listeniz de doğru. İstersen paylaşım alanına koyabilirim ::)))
Çok güzel kilo vermişsiniz. Tebrikler.
tamam canım koyarsan sevinirim :) teşekkürler..
Merhabalar kızlar, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun :))))
İstismar edilmedikleri, zorla çalıştırılmadıkları, tek dertleri okulları ve oyunları olan bir çocukluk geçirmeleri dileği ile... Yüzlerindeki güneş hiç sönmesin...
saolasın canım benim bende seni tebrik ederim.sende gayet iyisin.mersam harikasın ..! seni tebrik ederim canım
sırnaşık şey :roflol:
yerlere yattım gülmekten ya inanamıyorum kendime nedense havuçlu anne gibi bişey çıkacak karşıma zannettim ama fıstık gibi bi hatun çıktı çıka çıka
2.5 kilonu da tebrik ederim hayatım alkisalkisalkis demekki neymiş yaşla alakası yokmuş
evet bebişim de bende o yüzden çok mutluyuz.aylardır hiç bir hareket yoktu ne zamanki kendi istedi kilo vermeye başladı.alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: en büyük kupayı o haketti o zaman tebrik ediyorum kızını da
bu diyetle pazartesiden beri 2.900 gram vermişim ben
1.gün 1000
2. gün 900
3.gün 200
4.gün 800 gram gitmiş oldu yani hiç kaçamaksız durumum budur bi de yarın bakalım ne olacak 76 olmak istiyorum ama olamayabilirim de herhalde daha ilk yumurtamı bile yemedim bildirime de geç kaldım eltimin oğlu anaokulunda gösterileri avrdı sonra geldik burda müşteri bastırdı neyse yetiştirdim en azından kilomu listeye bakalım kaçıncı olacaz bu hafta? bu haftanın takım birincisi de mersa olmuş tebrik ederim mersacım
çikolatım senden de 1.5 gitmiş bundan sonra bozmayacağın için daha güzel sonuçlar alacaksın zaten tebrik ederim eşimi
reyhan ablacım kallistecim daha tartılmadınız mı yarın ytartılacaksınız herhalde sabırsızlıkla bekliyoruz sizdeki değişimleri de
dün meyve günü o kadar zorlamadı beni kendinizi şartlandırmayın mersa ve çikolat sandığınızdan kolay olabilir
bugün yumurtaya ek olarak sütü ne kadar içebiliriz sıfır yağlı yarım litrelik süt aldım hepsini içebilirmiyim bi de sütü de mi ilk öğünde içmek zorundayız onu merak ettim
saolasın canım benim bende seni tebrik ederim.sende gayet iyisin.
ciddenmi öyle bekliyodun.ya bende çok güldüm ama bazen evde muziplik olsun diye havuçlu anne modunda da gezmiyor değilim.ya aslında ben kendimi olduğum yaşta görmüyorumki benim içimde büyümeyen bir çocuk var.benim kızlar o çocuğa yetiştiler bile.ama kendimi kandırmanın manası yok ayın 5 inde girdim 39 uma ama allah hayırlı yaş versin.
evet bebişim de bende o yüzden çok mutluyuz.aylardır hiç bir hareket yoktu ne zamanki kendi istedi kilo vermeye başladı.
tombili ben nasıl 1. olabilirim ki sen 2.900 vermişsin ben 2.500.ya ben bide bişey itiraf edecem 300 garam fazla öylemişim.aslında benim verdiğim 2200 müş.çünki
1. gün 400 gram
2.gün 1000 gram
3.gün 8oo gram
aaaa ben cumadan beri heasplarsam tamam yine aynı hesap.tam ne kadar vermişim hafta boyu bir hesaplıyimde olmazsa öbür hafta telafi ederim yanlışım varsa.
şimdi şöyle oluyor mersacım ben geçen hafta cuma 78.7 olarak bildirdim kilomu ama ne oldu bilmiyorum pazartesi bu diyete 79.9 olarak başladım aslında ne olduğunu da biliyorum tuvalet sıkıntım vardı neyse 79.9 dan 2.9 çıkınca 77 oluyorum yani 1.7vermiş gözüküyorum böyle işte
o fazlalığı da önümüzdeki hafta verirsin merak etme hatta diyet tamamlanmadan verirsin
fıstık gibisin valla abartmıyorum hiç bir de kilo verdiğini düşünemiyorum çacuklu çoluklu kadınsın daha ne olacaktı demeyip devam ediyorsun zayıflamaya zayıfla kız hep yabancılarda mı görcez kadın ananne olmuş bana 5 basar
mersa benim meyve günlerimde işkence gibi geçiyor aç aç yatıyorum sabah olunca yarım kilo sütü indiriyorum miideye
ay ay ay tebrikler canim kizina kocaman öpücükler.. bakin isteyince oluyormus demek.. takim ikincimi olduk bu hafta? hepinizi kutluyorum.. ayrica cok sevimlisin mersacigim resmini cok begendim birde yüzünü görseydik :))haaa bide bebişimde 17 günde 3 kilo verdiiii.bu beni en çok mutlu eden haber.kendi verdiğimden çok ona seviniyorum..
tebrik ederim cikolatam. düzeltir bu biraz moralini insallah. sadece 3 gün yaptin ve bir aksam bozdugun halde 1500 gr müthis bir sonuc degilmi?günaydın,
ben henüz 1500 gr vermişim.75.500 kg yum...
masallah tombisim cok güzel kilo verdin kutluyorum canim. ben eminim bu yaz mezun olacaksin ..:1hug:kızlar çok geç kaldım üzgünüm kilom 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?