Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

baktım 13.takıma ama sondan bir önceki arkadaşın yüzdesi hatalı gibi geldi kallisim. onlara yazdım henüz cevap vermediler, bizimkini de kontrol etsinler diye yolladım. az sonra temizlik yapmak için çıkıcam ben de gelmeye çalışırım ama gelemezsem kontrol onayı bekliyorum haberin olsun..

kızlar bu resim son 2.5 kiloyu vermeden önce çekildi.

sırnaşık şey :roflol:
yerlere yattım gülmekten ya inanamıyorum kendime nedense havuçlu anne gibi bişey çıkacak karşıma zannettim ama fıstık gibi bi hatun çıktı çıka çıka
2.5 kilonu da tebrik ederim hayatım alkisalkisalkis demekki neymiş yaşla alakası yokmuş

ben de nefret ederim kendisinden ama nedense güzel söylüyor vala kadın
boşver canım iyi ettin eğlendin senin kontenjanın var meraklanma o kadar sporu kim yapıyor aramızda?
ben haftaya da yapmak istiyorum ama zaten eşimin tarafında ayrık otu gibiyim bi de bu çıkınca şimdi iyice dikkatleri çektim üzerime hayırlısı olsun bakalım ne yapacaz haftaya
ama ne yaparsak yapalım artık silkelendik ve biz zaten çok iyi bir ikiliyiz harika sonuçlar bizi bekliyor

Canım, çok teşekkürler, düzelttim. Gözümden kaçmış.
Sizin listeniz de doğru. İstersen paylaşım alanına koyabilirim ::)))
Çok güzel kilo vermişsiniz. Tebrikler.

bu diyetle pazartesiden beri 2.900 gram vermişim ben
1.gün 1000
2. gün 900
3.gün 200
4.gün 800 gram gitmiş oldu yani hiç kaçamaksız durumum budur bi de yarın bakalım ne olacak 76 olmak istiyorum ama olamayabilirim de herhalde daha ilk yumurtamı bile yemedim bildirime de geç kaldım eltimin oğlu anaokulunda gösterileri avrdı sonra geldik burda müşteri bastırdı neyse yetiştirdim en azından kilomu listeye bakalım kaçıncı olacaz bu hafta? bu haftanın takım birincisi de mersa olmuş tebrik ederim mersacım
çikolatım senden de 1.5 gitmiş bundan sonra bozmayacağın için daha güzel sonuçlar alacaksın zaten tebrik ederim eşimi

reyhan ablacım kallistecim daha tartılmadınız mı yarın ytartılacaksınız herhalde sabırsızlıkla bekliyoruz sizdeki değişimleri de

dün meyve günü o kadar zorlamadı beni kendinizi şartlandırmayın mersa ve çikolat sandığınızdan kolay olabilir

bugün yumurtaya ek olarak sütü ne kadar içebiliriz sıfır yağlı yarım litrelik süt aldım hepsini içebilirmiyim bi de sütü de mi ilk öğünde içmek zorundayız onu merak ettim

haa bi de kaç tane yumurta yiyebiliriz tamam sınırsız ama sağlığımızdan olmayız demi kolestrol falan filan bilmiyorumkismile

mersam harikasın ..! seni tebrik ederim canım
saolasın canım benim bende seni tebrik ederim.sende gayet iyisin.

ciddenmi öyle bekliyodun.ya bende çok güldüm ama bazen evde muziplik olsun diye havuçlu anne modunda da gezmiyor değilim.ya aslında ben kendimi olduğum yaşta görmüyorumki benim içimde büyümeyen bir çocuk var.benim kızlar o çocuğa yetiştiler bile.ama kendimi kandırmanın manası yok ayın 5 inde girdim 39 uma ama allah hayırlı yaş versin.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: en büyük kupayı o haketti o zaman tebrik ediyorum kızını da
evet bebişim de bende o yüzden çok mutluyuz.aylardır hiç bir hareket yoktu ne zamanki kendi istedi kilo vermeye başladı.

tombili ben nasıl 1. olabilirim ki sen 2.900 vermişsin ben 2.500.ya ben bide bişey itiraf edecem 300 garam fazla öylemişim.aslında benim verdiğim 2200 müş.çünki
1. gün 400 gram
2.gün 1000 gram
3.gün 8oo gram

aaaa ben cumadan beri heasplarsam tamam yine aynı hesap.tam ne kadar vermişim hafta boyu bir hesaplıyimde olmazsa öbür hafta telafi ederim yanlışım varsa.

şimdi şöyle oluyor mersacım ben geçen hafta cuma 78.7 olarak bildirdim kilomu ama ne oldu bilmiyorum pazartesi bu diyete 79.9 olarak başladım aslında ne olduğunu da biliyorum tuvalet sıkıntım vardı neyse 79.9 dan 2.9 çıkınca 77 oluyorum yani 1.7vermiş gözüküyorum böyle işte
o fazlalığı da önümüzdeki hafta verirsin merak etme hatta diyet tamamlanmadan verirsin
fıstık gibisin valla abartmıyorum hiç bir de kilo verdiğini düşünemiyorum çacuklu çoluklu kadınsın daha ne olacaktı demeyip devam ediyorsun zayıflamaya zayıfla kız hep yabancılarda mı görcez kadın ananne olmuş bana 5 basar

Son düzenleme:

arada böyle resimler eklim bari acayip iyi geliyor.daha bir havaya giriyorum.ama meyve beni çok acıktırdı yaaa ben acımmmmmmmm...sende koysana resmini hep ben ekleyip duruyom.

mersa benim meyve günlerimde işkence gibi geçiyor aç aç yatıyorum sabah olunca yarım kilo sütü indiriyorum miideye

mersacım dereceyin girdin tebrik ederim ve takımınızı da kutlarım 2.takım oldunuz mersa kişiseldede 3.sün tatlım

haaa bide bebişimde 17 günde 3 kilo verdiiii.bu beni en çok mutlu eden haber.kendi verdiğimden çok ona seviniyorum..
ay ay ay tebrikler canim kizina kocaman öpücükler.. bakin isteyince oluyormus demek.. takim ikincimi olduk bu hafta? hepinizi kutluyorum.. ayrica cok sevimlisin mersacigim resmini cok begendim birde yüzünü görseydik :))
günaydın,

ben henüz 1500 gr vermişim.75.500 kg yum...
tebrik ederim cikolatam. düzeltir bu biraz moralini insallah. sadece 3 gün yaptin ve bir aksam bozdugun halde 1500 gr müthis bir sonuc degilmi?
laf aramizda ben o niran hanimi hic sevmiyorum ama erkek kardesine lafim yok seside hosuma gidiyor yorumuda kendide cok sempatik. hay allah adi aklima gelmedi.. haktan haktan tamam alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar çok geç kaldım üzgünüm kilom 77
masallah tombisim cok güzel kilo verdin kutluyorum canim. ben eminim bu yaz mezun olacaksin ..:1hug:

merhabalar bu arada.. isten geldim misafir bastirdi bahce partysi vardi gardenpartymi deniyor ne naneyse.
ha 1,5 kiloda ben vermisim bu hafta 88,3_86,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…