Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cuma zayıflama yarışması 153.etap

( 16 - 23 nisan )

153.etap bireyselde

7.takımdan

1.zalimi.................................6.3 / 7.65%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

7.takımdan

2.saliormoon........................... 3 / 3.89%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

5.takımdan

3.mersa....................................2.5 / 3.26%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

Cuma zayıflama yarışması 153.etap

( 16 - 23 nisan )

takımlarda

1........................7.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

2........................5.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

3........................4.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

şöyle oluyor 5gün diyeti yaptım geçen hafta perşembe sabah tartılmıştım sonra diyet bitince tartıldım 2 kilo vermişim sonra bu haftada yaptım diyeti bozdum ama çok az yedim 2 dilim ekmek yedim öyle yani 4.3kilosunu pazartesiden bu güne verdim

süper 1 haftada verilebilecek harika bir kilo.ben dayanamadım ve az önce biraz yemek yedim ama yediğim içinde pişman değilim artık kıpırdıyamıyordum.şu anda iyiyim kendime geldim biraz.ama bu tamamen bozdum demek değil yine aynen devam buna biraz mecburi kaçamak diyelim çünki şekerim çok düştü.bu gün 200 gram versem oda iyidir .

mersam ben de çok fenayım,midem kazım kazım kazınıyor. dolapta dünden kalan bir parça tavuk var,yesem mi yemesem mi diye 2 saattir düşünüyorum...bu meyve günü beni mahvetti...
bu akşam 9 dan itibaren sabah kadar da sahnedeyim.bir düğünüm ve gece programım var...

merhabalar tekrardan.. listelerin son haline bakmak için ancak fırsat buldum ama listelerin sonuçları açıklanmış bile geç kalmışım..
nasıl olduysa bizim listenin toplamda sonucu yazılmamış 13. takımda kontrol etmiş ama hem bijıom hem kardeş takımım bu hatayı gözden kaçırmış ve paylaşım alanında sorun olmuş.. bu duruma çok üzüldüm ya neyse..

kardeş takımada bijomada teşekkür ederim..

tombilim canım ben tartılamam burda ablamın tartısı ile benim evdekinin arasında 3 kilo gibi bi rakam var ama bugün saldım gitti aşırı koşturmacadayız ve ayakta duracak halimiz yok.. diyeti filan unuttum özür dilerim..

evet ablacığım, ben de bu 3 günü detox sayıyorum,süper oldu.hızlandırdık işte.
senin de maşallahın var valla,iyi vermişsin ablacığm sen de..
haktanı ben de daha çok seviyorum.niran o gün arkasında çalanlardan tut,kim varsa ona hizmet eden,herkesi tersledi...kaprisli işte..

evet spor beni kurtarıyor,hergün gitmiyorum,2 günde bir gidiyorum. aslında hergün gitsem ne iyi olur.
boşver eşini,sen diyetine bak.ama bu diyet sürekli yapılmaz bence,aç kalmaktan değil,her türlü vitamin ve minerali alamıyoruz.mesela bu hafta sadece 1 gün meyve yemiş olduk,olmaz böyle.ayda bir kere yapmayı düşünüyorum ben kendi adıma...

maşallah tombişim maşallah.. ne güzel verdin ya.hep böyle gider inşallah da 2-3 aya bu işi bitiririz..ağustosta bikiniyle denize girmek ne süper olurdu :1rolleyes:

haaa bide bebişimde 17 günde 3 kilo verdiiii.bu beni en çok mutlu eden haber.kendi verdiğimden çok ona seviniyorum..

oooh maşallah tebrik ederim o kuzucuğu opuyorumnanaktan

ewet kaliste alıntılarda falanda karışıklık olmuş:mymeka:

bazı sonuçlar yanlıştıohaoldumsmile

tombilinin bildirimi yoktuohaoldumsmile

saatlerce onları toparlayıp hesapladımohaoldumsmile

ama hallettim ben sorun deil cnm opuyorumnanaktan

sıkma canını üzülme senŞeniz

Son düzenleme:
zalimi sana da maşşalllh!! süper kilo vermişin kız!

ewet bide adet olacaktım midem bulanıyodu

öldüm 3gün pazar pazartesi salı

tabi yiyemiyorum yada çıkarıyorum

sonra çarşamba doktor aradı ameliyat diye

sonra jinekoloğumu aradım primolut iç dedi

ama ilacın hepsini bitir dedi

ben kesilince bırakmıştım bi kere

öyle olmaz dedi​

kallisim ben oraya yapıştırdığımda toplam satırı vardı hatta bak mesaj bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12841504&postcount=23452

bir parantez eksikti o yüzden düzenleme yapmıştım dün sadece. arkadaş sonucu yapıştırabilirim dedi tamam dedim çıktım. dün çok hastaydım ben neyse. bir iş yapayım dedim olmadı demek, ayrıca ne var toplam satırı yoksa birisi toplayıp yazıverseydi o kadar mı tembel bu takım kaptanları pes!

günaydın millet sabah bir kalktım belim tutulmuş.dönemiyorum.bir sürü iş var kim yapacak onları bilmiyorum.
ben dün bozdum akşamda yedim biraz dayanamadım.galiba meyve kan şekerini çok onatıyor.sebze günü harikaydı hiç sorun yaşamadım bu gün yumurta günü ama ben asla haşlanmış yumurta yiyemem o yüzden yoğurtla deniycem götürebildiğim yere kadar.kızlar bişey soracam yoğurt serbestse sütte serbest olmazmı ve hatta peynir .
bijom burdamısın bana yardımcı olurmusun peynir yiyebilirmiyim sence.

mersam bence yenebilmesi gerekir çünkü protein peynir de ama diyetinizi de tam bilmiyorum ki. yiceksen de kireç gibi sert yağsız olanlardan yemen gerekir kanımca..

ama yoğurtla günü geçirebilirsin. benim yaptığım diyette sadece 5 tabak yoğurt vardı bir günde. ben o gün zorlanmıyodum sizinki sınırsız bildiğim kadarı ile. o yüzden acıktıkça yoğurt ye derim. olmadı ayran yap arada iç falan filan :)

bijom sadece oplam deil diğer sayfalara baktığımda tombilinin yazılmadığını da farkettim

Bijocum, ben de çok mahçup oldum. Bi açıklama yapmak istedim. Tüm kişisel hesapları tek tek kontrol ettim, hepsi doğru olunca sonuç satırını ben de atlamışım. Zaten paylaşım alanında sonuç satırı vardı ama yüzde sütunu yoktu. Sıkıntı da oradan kaynaklandı sanırım. Kusuruma bakma.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: en büyük kupayı o haketti o zaman tebrik ediyorum kızını da

tamam canım şimdi başlıycam yoğurt yemeye diyet sütte içecem.olmadı peynir yemem.ama dün biraz bozunca motivasyonum düştü.inşallah bu günü kazasız geçiririm.en azından elimden geleni yaparım.tıs resmimi koydum dün görmedinmiiii.

bijom sadece oplam deil diğer sayfalara baktığımda tombilinin yazılmadığını da farkettim
anladım hayatım teşekkür ederim ilgin için a.s. valla ben de kallise mahçup oldum bir iş verdi tam yapamadım..
estafurullah canım olur böyle şeyler. ben teşekkür ederim yine de bizimle de ilgilendiğin için..

yok görmedim aplam nerde kızzz gerçi ben seni görüyom facebook da bol bol ama burdakine de bakayım merak ettimm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…