Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

klava:klava:

PEKİ MADEM OLMICAM BUNDAN SONRA :dilcikar::dilcikar:

BİR SÜRE SİZİ BIRAKIYORUM TAHTIMI:roflol::roflol:

[ı]

benim var

kesileceğim

anladın sen onu

elveda arkadaşlar hepinizi çok sevmiştim

beni unutmayın emi

bir kaç haftaya döncem aranıza

olmadı 1 ay sonra

tabi verdiklerimi geri almazsam

öyle ümiid ediyorum
[/ı]

selam kızlar,benden sonra yazılanları okudum fakat cevap yazamayacağım,bugün çok yoğunum.solistimin albüm tanıtımı var Günay da, oraya gideceğim bir saate.hazırlanmam gerek...
akşama gelince hepsine cvp yazacağım... öpüyorum hepinizi

klava:klava:

PEKİ MADEM OLMICAM BUNDAN SONRA :dilcikar::dilcikar:

BİR SÜRE SİZİ BIRAKIYORUM TAHTIMI:roflol::roflol:

ben alayım o tahtı canım sempatiksalakcinni

Allah acil şifalar versin canım.. Çabuk dön bak özleriz sonra :1hug:

verdiklerini almadan dön bak kırarım oklavayı belinde klava:

hem ağzının tadı da olmicakmış bişey yemezsin sen yerimseniben

cnm ya diyom işte ben bu kızı seviyorum diye

demekki bundan seviyorum seni

bittimi regl bu arada

ben erteleyorum bakalım nolcak of ya

nefret ediyorum ya

inş. cnm kilo almam inş.

cnm ya diyom işte ben bu kızı seviyorum diye

demekki bundan seviyorum seni

bittimi regl bu arada

ben erteleyorum bakalım nolcak of ya

nefret ediyorum ya

inş. cnm kilo almam inş.

bitti bitti.. bugün ilk günü diyetimin.. yalnız bir iki küçücük kaçamak yaptım.. tam adapte olamadım galiba.. bir avuç leblebi yedim.. bi de patatesime mısır karıştırdım.. o ka! başka yok.. yarın çiğ sebze yemeyi planladım.. akşamda domatesli biberli bişi yapıcam yicem afiyetle.. şu gün bitse de.. zaten hangi günde olursam olayım (et günü hariç) gözüm hep ertesi günde oluyo.. gözüm aç anacım ben napim kaydirigubbakcemile3

sen sakin ol sadece.. bişey olmicak.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçicek :1hug:

kalliste olmayınca da sesi soluğu olmuyor takımın.. boshayallersmile gelse de artık başımızda dursa.. özledik :kedi:

selam sekerler..
ben diyete basliyamadim bugün. kallisimi bekliyorum ceksin cevirsin beni:sinifsinif:
kallisim bugün gelecektin güzelim trenimi kacirdin yine?

kalliste olmayınca da sesi soluğu olmuyor takımın.. boshayallersmile gelse de artık başımızda dursa.. özledik :kedi:
ben sizin annenizmiyim sırnaşık şeybaşımızda dursa demiiş birdedelikafadulden
geldim geldimmhihoyyyt
selam sekerler..
ben diyete basliyamadim bugün. kallisimi bekliyorum ceksin cevirsin beni:sinifsinif:
kallisim bugün gelecektin güzelim trenimi kacirdin yine?

ablacım geldim bir saat oldu evimdeyimkaydirigubbakcemile5 aşırı yorgunum bu gece dinlenirim sabah aslanlar gibi başlarız..

azıcık etrafı kontrol edeyim neler ytaptık anlatırım az sonrahihoyyyt

merhaba kızlar.
ne zamandır gelemedim ve bundan sonra da gelemicem.
tayin istedim 15 güne kadar sonuçlanacak.
sonra evimi dağıtıp nişanlımın-eşimin- yanına gideceğim.
bi koşturmaca içindeyim.
ev eşyalarını tamamlamadık, gelinlik bakmadık vs..
bayağı yoğunum anlayacağınız, beni affedin.

yüzde 80 oğluşum olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :teytey:

hosgeldin hosgeldin tatlim ne iyi ettin ay allah basimizdan eksik etmesin seni ya. acini kederini göstermesin amin. benim soganlarimin nerdeyse yarisi cikti görünüyor. ne kadar gururla hergün kolacan ediyorum sayiyorum falan havalar cok güzel gidiyor. seninkilere bakmislardir mutlaka bu defa Şeniz

hayirlisi olsun oceanim . allah agiz tadi versin hepsini halledersiniz insallah:1hug:

hayırlı olsun diyelim canım ...opuyorumnanaktan

yüzde 80 oğluşum olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :teytey:
sanada hayırlı evlatlar olsun inşallah bijom allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

ablacım bu kez bakmışlar hepsine itina ile hemdekaydirigubbakcemile3

soğanlarım 20 cm olmuş nerdeyse.. petunyalarım açmış, sardunyalarıma çıkıp bakamadım henüz gece bakarım yerimden kalkamadımbilmiyorumkismile

ablam bak anlatayım neler yaptık opuyorumnanaktan

anlattttttt boshayallersmile
masallah demek darilman ise yaramis daha dikkat etmisler ciceklerine. ama haklisin insan emek veriyor üzülüyor bosa gidincede. ben yarin domateslerimi ekecegim bahceye insallah don olmaz artik.

ha kizimin kayinvalidesi bir daldi benim bahceye. epey hale yola koydu sagolsun. kurumus palmiyem vardiya. daha kalbi yesil dedi sari yapraklari yari yesil kesti budadi cok sevgiyle bak belkide yeserir yeniden dedi. birde donmus limonun vardi. onun tüm dallarini kesti minik minik birakti bunuda susuz birakma dedi.. meyve agaclarimada seneye subat ayinda alt dallarini kes üstlerinide kisalt güclensin dedi. ama vahsi yetisen ciceklerime bayildi.zemuszemus

dünde yazdığım gibi ne yemek yemeğe fırsat bulabildik nede dinlenmeye.. kısıtlı imkanlar ile herşeyi kendileri yapmaya çabalıyorlar gönül isterdi ki herşeyi bol imkanla kısa zamanda halledebilelim ama olmuyor işte sağlık olsun..

çiçek ekme alanları gayet büyükçe eniştem ve bir kaç çalışan 2 kamyon dolusu toprağı yerlerine taşıdılar, çim ekecekler... ablamla bense önce 40 saksı sardunya ektik tam 80 sardunya yaptı bu :)) ama hesaplarımız tutmadı daha 40 saksı ekmemiz gerekiyor şimdiye dek ektiklerimiz otelin bir tarafına yetti ancaksempatiksalakcinni diğerlerinide ısmarladık bu gün ...
sonra bahçenin çim olmayacak belirli yerlerini aldık ablamla glör soğanlarını ektik tüm duvar diplerine kaydirigubbakcemile5 sonra otelin giriş kapısının yanına bir botanik bahçesi yaptık değişik türde çiçekler ve minyatür ağaçlar ektik olumunekankayizsmile
dünde büyük bir alanı ortası çim için ayırdık tüm kaldırım kenarlarına hem glör hemde kısa boylu bir çiçekle donattık... bu da yetmedi havuza giden bir yol üstüne yıldız çiçekleri doldurduk yaza süper olacak inşallah...
bir kaç foto çektim ama makineyi bihtere bıraktım olanı ekliyim az sonra... artık son şeylere geldi sıra dışarısı bitti sayılır bu gün çimler ekildi önümüzdeki hafta içerideki son eksikler tamamlanacak inşallah aklinialirimsmile yorgunluğumuzu anlatamam hem zevkli hem yorucu... akşam olunca kimsede konuşacak hal bile kalmadı mafoldumben
şimdilik aile oteli gibi olacak ilk başta fazla eleman alamıyorlar bende gönüllü aşçı yardımcılığını kabul ettimbayanssulusmile ayçayı barmenlik kursuna yolluyacağız bu ay onu havuza bara vericez kafamçokkarıştı bihter müdür onun ufağı resepsiyonist kaydirigubbakcemile3 ablam çamaşırcı kaydirigubbakcemile3.. bir tane oda temizliğine eleman aldık dün genç bir bayan bu hafta başlayacak bende haftaya yine gideceğim bihterle odaları yerleştireceğiz artıkvereliniortak geç bile kalındı ama yapacak bir şey yok naniknanik

dün akşam bir kaç kişi geldi görüşmeye aşçı dediğim abimizle konuşuyorlar adam soruyor aşçınız kim kiminle görüşeceğiz abimiz beni gösteriyor ciddi ciddi kaydirigubbakcemile3 ablam diyor dünya mutfaklarının tümüne hakimdir onunla görüşünsırnaşık şey o ne derse ona göre hareket edilir filan kaydirigubbakcemile3 şamata gırgır geçirdik işte :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…