Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooo... ben kesinlikle karşıyım ona nilsub
o ancak ne zaman yapılır: düğüne vs gideceksindir de kıyafetine sığamazsın; o zaman yap. Ama diyet yaparken olmaz.
Bencede yapmasin ben 1 ay once yaptim yeni yeni kurtuldum etkisinden. Ozgede yapti o da olumsuz etkilendi.

Son düzenleme:
Gunaydınlar :)
kız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa..
Benim annemle yaşıt degilsin, hatta cok cok gencsin ona göre :) Bu da moral olsun :) Gerçi ben son günlerde kaş yapayım derken göz çıkartıyorum ama umarım bu kez başarmışımdır

Gunaydınlar :)

Benim annemle yaşıt degilsin, hatta cok cok gencsin ona göre :) Bu da moral olsun :) Gerçi ben son günlerde kaş yapayım derken göz çıkartıyorum ama umarım bu kez başarmışımdır
Teşekkür ederim canım. Nispeten daha iyi oldu bu
bizde ailecek kalıtsal birşey bu demek ki. benim annem de yaşlandığını hala kabul etmez. bende büyüdükçe anneme benziyorum

Kızlar ya birden bire saclarimin beyazladigini farkettim. Bu ay cok dikkatimi cekti onceden olsa farkederdim. Varmi bir bilginiz? Neden birden bire olmustur? Bunu geciktirme şansımız falan varmi?
Sıkıntılı stresli durumlarda artıyor beyazlama. Genel olarak ırsi. Tek çözüm boyatmak. Sakın koparma artar derler.

Yakinsim dedim yaa benimki 48 oldu e 25yasinda danasi var olsun o kadar dimi
Ya ben sonradan aramiza katilan arkadaslarin yaslarina alisamadim ne diyelim kiz ayse mi diyelim..
Saka bi yana rahatsiz ediyosak aysecim datlum gibi poncik seslenmelerden birini de secebilirsin canim

Kızlar ya birden bire saclarimin beyazladigini farkettim. Bu ay cok dikkatimi cekti onceden olsa farkederdim. Varmi bir bilginiz? Neden birden bire olmustur? Bunu geciktirme şansımız falan varmi?
Canim benim teee uni ye hazırlandığımız zaman beyazlamisti sacimi ayirdigim yerden 2tel görmüştüm 18yasindaydim daha.. annem koparma diye cildirdi koparmıştım ama cocukluk.. sonra daha cikmadi. 1ay once yine ayni yerde 1tel gordum. Bu sefer korkudan kestim ucundan. Vakvak yarimle biraz sorunluyduk bence stres artinca cok etkileniyo..
Ama en onemli faktör genetik tabiiki. Benim bi arkadasimim ortaokulda başlamıştı bembeyaz simdi.. teyzem bir miktar da gamsizdir 45 oldu duruyu hala öyle velhasil kelam geri donusu yok boyatirsin ya da sal gitsin

Teşekkür ederim canım. Nispeten daha iyi oldu bu
bizde ailecek kalıtsal birşey bu demek ki. benim annem de yaşlandığını hala kabul etmez. bende büyüdükçe anneme benziyorum
Ahaha biz de babam öyledir 10yilda bir girer depresyonlara.. Misal 40yasinda 4sene 39yasinda kaldi annem geldi gecti onu o derece son 3yildir da 48yasindaydi.. bu sene kabul etti 51 oldugunu..
Doğan buyuyo der annem yapacak bişey yk yaslar gidiyo cinimmm

benim öyle takıntılarım yok aslında. ama burada sizi kendime yakın gördüm ya.. öyle abla falan derseniz üstüme bir ağırlık çöker. arada sizinle cozutamam

şok diyet diyecektim ama okudum msj vazgeçtim...

balsın baallllllbirde eliptik aldın mı tadından yenmicen
canım o senin ballığın
alacağım alacağım. bende 3 aydır bakıyorum. ama sadece bakıyordum. şimdi artık farklı bakıyorum

canım sabit çıksam tamam dicem artı çıkınca moralim bozuluyor çünkü kaçamakta yapmadım çok dikkat ediyorum evdekilere kızartma bile yapıyorum ağzıma bir tane atmıyorum bazen önden çabucak kendi yemeğimi yiyiyorumki onlara sofraya oturunca aç olup yemiyim diye...
burda taze zencefil bulamıyorum canım ben..

melabaaaa
dün çoook kalabalıktık ama çok da güzel bi gündü bütün aile bir araya gelince çok mutlu oluyorum,bu arada eltilerim,kayınlarım çocukları gelinleri torunlarıydı misafirlerimiz yani kocanızın akrabalarını sevin ben çook seviyorum

ben sana yolların kız buradan. sen iste yeter ki. ayrıca toz zencefilde oluyormuş.

Oooo... ben kesinlikle karşıyım ona nilsub
o ancak ne zaman yapılır: düğüne vs gideceksindir de kıyafetine sığamazsın; o zaman yap. Ama diyet yaparken olmaz.
tamam beklicem bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam
annemden küçüksün datlum bence normalsin ben sana halaa kız dicem haberin olsun kızzz
nilsub görüyon mu kııızzz.... ortilerin karşı şok mok yok. o kadar
ortilerim ne derse oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…