- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.701
Bencede yapmasin ben 1 ay once yaptim yeni yeni kurtuldum etkisinden. Ozgede yapti o da olumsuz etkilendi.Oooo... ben kesinlikle karşıyım onanilsub
o ancak ne zaman yapılır: düğüne vs gideceksindir de kıyafetine sığamazsın; o zaman yap. Ama diyet yaparken olmaz.
Benim annemle yaşıt degilsin, hatta cok cok gencsin ona göre :) Bu da moral olsun :) Gerçi ben son günlerde kaş yapayım derken göz çıkartıyorum ama umarım bu kez başarmışımdırkız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa..
Bencede yapmasin ben 1 ay once yaptim yeni yeni kurtuldum etkisinden. Ozgede yapti o olumsuz etkilendi.
Teşekkür ederim canım.Gunaydınlar :)
Benim annemle yaşıt degilsin, hatta cok cok gencsin ona göre :) Bu da moral olsun :) Gerçi ben son günlerde kaş yapayım derken göz çıkartıyorum ama umarım bu kez başarmışımdır
Sıkıntılı stresli durumlarda artıyor beyazlama. Genel olarak ırsi. Tek çözüm boyatmak. Sakın koparma artar derler.Kızlar ya birden bire saclarimin beyazladigini farkettim. Bu ay cok dikkatimi cekti onceden olsa farkederdim. Varmi bir bilginiz? Neden birden bire olmustur? Bunu geciktirme şansımız falan varmi?
Yakinsim dedim yaa benimki 48 oldu e 25yasinda danasi var olsun o kadar dimikız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa..
Canim benim teee uni ye hazırlandığımız zaman beyazlamisti sacimi ayirdigim yerden 2tel görmüştüm 18yasindaydim daha.. annem koparma diye cildirdi koparmıştım ama cocukluk.. sonra daha cikmadi. 1ay once yine ayni yerde 1tel gordum. Bu sefer korkudan kestim ucundan. Vakvak yarimle biraz sorunluyduk bence stres artinca cok etkileniyo..Kızlar ya birden bire saclarimin beyazladigini farkettim. Bu ay cok dikkatimi cekti onceden olsa farkederdim. Varmi bir bilginiz? Neden birden bire olmustur? Bunu geciktirme şansımız falan varmi?
Ahaha biz de babam öyledir 10yilda bir girer depresyonlara.. Misal 40yasinda 4sene 39yasinda kaldi annem geldi gecti onu o dereceTeşekkür ederim canım.Nispeten daha iyi oldu bu
bizde ailecek kalıtsal birşey bu demek ki. benim annem de yaşlandığını hala kabul etmez. bende büyüdükçe anneme benziyorum
benim öyle takıntılarım yok aslında. ama burada sizi kendime yakın gördüm ya.. öyle abla falan derseniz üstüme bir ağırlık çöker. arada sizinle cozutamamYakinsim dedim yaa benimki 48 oldu e 25yasinda danasi var olsun o kadar dimi
Ya ben sonradan aramiza katilan arkadaslarin yaslarina alisamadim ne diyelim kiz ayse mi diyelim..
Saka bi yana rahatsiz ediyosak aysecim datlum gibi poncik seslenmelerden birini de secebilirsin canim
Canim benim teee uni ye hazırlandığımız zaman beyazlamisti sacimi ayirdigim yerden 2tel görmüştüm 18yasindaydim daha.. annem koparma diye cildirdi koparmıştım ama cocukluk.. sonra daha cikmadi. 1ay once yine ayni yerde 1tel gordum. Bu sefer korkudan kestim ucundan. Vakvak yarimle biraz sorunluyduk bence stres artinca cok etkileniyo..
Ama en onemli faktör genetik tabiiki. Benim bi arkadasimim ortaokulda başlamıştı bembeyaz simdi.. teyzem bir miktar da gamsizdir 45 oldu duruyu hala öylevelhasil kelam geri donusu yok boyatirsin ya da sal gitsin
Ahaha biz de babam öyledir 10yilda bir girer depresyonlara.. Misal 40yasinda 4sene 39yasinda kaldi annem geldi gecti onu o dereceson 3yildir da 48yasindaydi.. bu sene kabul etti 51 oldugunu..
Doğan buyuyo der annem yapacak bişey yk yaslar gidiyo cinimmm
şok diyet diyecektim ama okudum msj vazgeçtim...detoks olarak ne yapmayı düşünüyorsun?
balsın baalllllldeğil miyim yani ?
canım o senin ballığınşok diyet diyecektim ama okudum msj vazgeçtim...
balsın baallllllbirde eliptik aldın mı tadından yenmicen
canım sabit çıksam tamam dicem artı çıkınca moralim bozuluyor çünkü kaçamakta yapmadım çok dikkat ediyorum evdekilere kızartma bile yapıyorum ağzıma bir tane atmıyorum bazen önden çabucak kendi yemeğimi yiyiyorumki onlara sofraya oturunca aç olup yemiyim diye...Günaydın kızlarrr
Cuma 63,7
Güncel 63
H.sonu daha düşüktü ama kan verdiğim icin ödem caylarımı ıcmedım 2gündür.. Bi de yuzum gözüm sis dün akşam banyo yapıp yatmıstım,banyo pofidik hale getiriyo beni
nilsub canım belkı sana da oyle olmustur.. Detoks tavsıye etmem daha yenı basladın dıyetıne.. sabret bakalım bıkac gun neler olacak derım ben
burda taze zencefil bulamıyorum canım ben..Detoksun zararı olmaz diye düşünüyorum ben. Diyete ilk başladığımda su içemiyordum. onun için yapıyordum. limon,taze zencefil ve çubuk tarçınla. çok ta faydalı oldu su içmeye alıştım. aslında bu havalarda yapmak lazım. zencefil yağ yakımına yardımcı, tarçın tatlı isteğini gideriyor. taze nanede güzel oluyor. fresh fresh tokluk veriyor. hatta dün bir tarif vardı kk de zencefille göbek eritme diye. onu yapmayı düşünüyorum bende.nilsub sende onu deneyebilirsin.
ben sana yolların kız buradan. sen iste yeter ki. ayrıca toz zencefilde oluyormuş.canım sabit çıksam tamam dicem artı çıkınca moralim bozuluyor çünkü kaçamakta yapmadım çok dikkat ediyorum evdekilere kızartma bile yapıyorum ağzıma bir tane atmıyorum bazen önden çabucak kendi yemeğimi yiyiyorumki onlara sofraya oturunca aç olup yemiyim diye...
burda taze zencefil bulamıyorum canım ben..
tamam beklicem bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcamOooo... ben kesinlikle karşıyım onanilsub
o ancak ne zaman yapılır: düğüne vs gideceksindir de kıyafetine sığamazsın; o zaman yap. Ama diyet yaparken olmaz.
annemden küçüksün datlum bence normalsin ben sana halaa kız dicem haberin olsun kızzzkız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa..
ortilerim ne derse oooo
kamu spotu gibi oldumelabaaaa
dün çoook kalabalıktık ama çok da güzel bi gündü bütün aile bir araya gelince çok mutlu oluyorum,bu arada eltilerim,kayınlarım çocukları gelinleri torunlarıydı misafirlerimiz yani kocanızın akrabalarını sevin ben çook seviyorum
cansın sen kıııztamam beklicem bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam
annemden küçüksün datlum bence normalsin ben sana halaa kız dicem haberin olsun kızzz
ortilerim ne derse oooo
toz cencefil buluyorum evdede var marketlerde var zaten 2. arada tarçınlı zencefilli kahve koydum artık o zamanda kullanıyorum yeterli olur herhalde..ben sana yolların kız buradan. sen iste yeter ki. ayrıca toz zencefilde oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?