- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.661
Benim ölçüm yokksag bacak 68
sol bacak 70
bacağa gel bacağa
senin?
kiz benim belim eskide 52cm. di. belime gore kemer bulamazdım. en kucuk kemeri alip 3 delik deldirirdimşu halime bak. kendimi ne hale getirmişim
Antibiyotik kullanıyorsun ya cnm ondandırgünaydın kızlar kimsecikler gelmemiş daha ilk pazartesi bildirimi benden gelsin o zaman 78,4 hala anlamadığım bir şekilde artıdayımmenülerim buraya yazdığım gibi hiç kaçamak yapmadım ödemde değildir hergün düzenli bir şekilde yeşil çay içiyorum ...fikri olan varmı acaba
sıkıntı yok. öyle abla vs. sıfatına da pek takılmam. anneden büyük ha..Ayy ablacim ben sana kız mız diye konuştum kusura bakma ruhun çok genç gerçekten ben 20 li yaşlarda zannettim. Annemden bir yaş buyukmussun
Günaydın canım. Ben şöyle bir fikir beyan edeyim. bende bir ara yaşadım biliyorsun bu durumu. geçiyor. sabahları erken saatte ödem olabiliyor. mesela bu sabah farkettim. sabah botlarımı ayağıma zor giydim. Baya baya şişmiş ayaklarım. ama şimdi ayağım botun içinde dans edecek kadar yere sahip. kahvaltıdan önce 1 daha tartıl bakalım bir şey değişecek mi?günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş daha ilk pazartesi bildirimi benden gelsin o zaman 78,4 hala anlamadığım bir şekilde artıdayımmenülerim buraya yazdığım gibi hiç kaçamak yapmadım ödemde değildir hergün düzenli bir şekilde yeşil çay içiyorum ...fikri olan varmı acaba
Bitti canım ilaçlarım..anlamadım moralim bozuldu ...hadi hayırlı işler sana..Antibiyotik kullanıyorsun ya cnm ondandır
Günaydın. yürü git o zaman işine. burada moral bozma. şuna bak ya tatlı olarak bir beni yemedim dünGünaydın kızlar 84.4 geldim ama karnım çok şiş tuvalet ihtiyacımı giderdiğim an daha eksi gelebilirim ama ise gitmem lazım
Yok canım hafif bir şişkinlik var ama wc sıkıntım yok...Günaydın 5. TAKIMIN guzel bayanları..
Cuma: 74.7 bugun:75.1 hem erken tartildim hemde dün wc.ye giremedim onun etkisidir..
Ortim senin wc durumun nasil?
Ama dün 84.1 gelmiştim artıdayım yine ona göre rahatla birazGünaydın. yürü git o zaman işine. burada moral bozma. şuna bak ya tatlı olarak bir beni yemedim dün
Günaydın.Günaydın 5. TAKIMIN guzel bayanları..
Cuma: 74.7 bugun:75.1 hem erken tartildim hemde dün wc.ye giremedim onun etkisidir..
Ortim senin wc durumun nasil?
Neyse bu bilgi beni çok rahatlattı.Ama dün 84.1 gelmiştim artıdayım yine ona göre rahatla biraz
Hastalıktan yeni çıktın ya. onun etkisi de olabilir. vücut tutmuştur kendini. Genelde öyle olur. ben hastayken 5 günde 2 kilo verdim. iyileştiğim gün o 2 kilo geri geldi. ama çabuk çabuk gitti yine. cumaya güzel sonuçlar alacaksın.Yok canım hafif bir şişkinlik var ama wc sıkıntım yok...
Sabah tartılmadım canım ya yürüyüşten geldim biraz dinlenip oyle tartıldım detoxsmu yapsamGünaydın canım. Ben şöyle bir fikir beyan edeyim. bende bir ara yaşadım biliyorsun bu durumu. geçiyor. sabahları erken saatte ödem olabiliyor. mesela bu sabah farkettim. sabah botlarımı ayağıma zor giydim. Baya baya şişmiş ayaklarım. ama şimdi ayağım botun içinde dans edecek kadar yere sahip. kahvaltıdan önce 1 daha tartıl bakalım bir şey değişecek mi?
Hahah hislerime tercüman oldun...Günaydın. yürü git o zaman işine. burada moral bozma. şuna bak ya tatlı olarak bir beni yemedim dün
detoks olarak ne yapmayı düşünüyorsun?Sabah tartılmadım canım ya yürüyüşten geldim biraz dinlenip oyle tartıldım detoxsmu yapsam
değil miyim yani ?Hahah hislerime tercüman oldun...yanlız kendinide tatlı olarak görüp araya sıkıştırmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?