- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.681
Annem erken evlenmiş canım o yüzden .sıkıntı yok. öyle abla vs. sıfatına da pek takılmam. anneden büyük ha..
Günaydın :)günaydız kızlar. hayırlı haftalar olsun inşallah herkese
bende bakıyorum iyi geliyor. ha gayret diyorum kendimeArti geldik diye moral bozmak yok simdi basaranlarin oncesi sonrasi video ve fotograflarina baktim.. Azimle nasil saglikli beslenip spor yaptiklarini gordum.(ara ara bakiyorum motivasyon olsun diye) Sizde bakın iyi gelecektiŕ.
Ve kahvemi icip Leslie yapicam guzel enerji aldim onlara bakinca.
maalesef göremedim canıminsALLAH görürsün kaptan
ooo 14 günde maşallah ne güzel erimiş ben ölçü falan almadım yawwwkızlar az once ölçüleri aldim. 14 günlük ölçüler göğüs bel kalca ust bacak alt bacak ve kollar olculdu. her yerden toplam 32cm incelme var. 9cm incelme ile bel 1. sirada 2. sirada göğüs 6cm (bende sutyenlerin lastiği gevşedi diyordum) 3.sira kalca 5cm. bacak üstler toplam 5cm. kollar toplam 7cm incelmiş. bacaklara biraz ağırlık vermem kazım. bakalim 1 hafta sonra ölçüler ne olacak.
İnşallah kaptanım herşey gönlünüze göregelelim fasülyenin nimetlerine
cuma 71,5
pazar 70,9
ptesi 71,1
gene gördük 71 i yaa benim belam bu 71 bu geçsem sanırsam hemen 65 e düşcem
Gunaydin kizlar Dun menumu yazamadim
Kahvaltim
2 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
Ogle
1 porsiyon haslanmis et
2 cigkofte
salata
Ara sade kahve
Aksam
1 buyuk kase yayla corbasi
kilo o kadar çok gitmese de incelme oluyor kaptan. ölçülerinizi alın bence. moral oluyor. :)günaydınlarrrr
maalesef göremedim canım
ooo 14 günde maşallah ne güzel erimiş ben ölçü falan almadım yawww
cumaya göre -400 demek ki gitmişgelelim fasülyenin nimetlerine
cuma 71,5
pazar 70,9
ptesi 71,1
inşallah cnm yaa bakalım bu cuma ne çıkacakcumaya göre -400 demek ki gitmişCuma yine 70i görürsünüz. :)
Detoksun zararı olmaz diye düşünüyorum ben. Diyete ilk başladığımda su içemiyordum. onun için yapıyordum. limon,taze zencefil ve çubuk tarçınla. çok ta faydalı oldu su içmeye alıştım. aslında bu havalarda yapmak lazım. zencefil yağ yakımına yardımcı, tarçın tatlı isteğini gideriyor. taze nanede güzel oluyor. fresh fresh tokluk veriyor. hatta dün bir tarif vardı kk de zencefille göbek eritme diye. onu yapmayı düşünüyorum bende.Günaydın kızlarrr
Cuma 63,7
Güncel 63
H.sonu daha düşüktü ama kan verdiğim icin ödem caylarımı ıcmedım 2gündür.. Bi de yuzum gözüm sis dün akşam banyo yapıp yatmıstım,banyo pofidik hale getiriyo beni
nilsub canım belkı sana da oyle olmustur.. Detoks tavsıye etmem daha yenı basladın dıyetıne.. sabret bakalım bıkac gun neler olacak derım ben
Nilgün öyle bi detokstan bahsetmıyo anladıgım kadarıyla ablacım-valla benım de anneme yakınsın yasını gordum az once :) -Detoksun zararı olmaz diye düşünüyorum ben. Diyete ilk başladığımda su içemiyordum. onun için yapıyordum. limon,taze zencefil ve çubuk tarçınla. çok ta faydalı oldu su içmeye alıştım. aslında bu havalarda yapmak lazım. zencefil yağ yakımına yardımcı, tarçın tatlı isteğini gideriyor. taze nanede güzel oluyor. fresh fresh tokluk veriyor. hatta dün bir tarif vardı kk de zencefille göbek eritme diye. onu yapmayı düşünüyorum bende.nilsub sende onu deneyebilirsin.
Kaptan'ım fazlanız 200gr olsun 200gr 10dk degisecek bir rakam amann daha fazlasi olmasinda..gelelim fasülyenin nimetlerine
cuma 71,5
pazar 70,9
ptesi 71,1
Oooo... ben kesinlikle karşıyım onaNilgün öyle bi detokstan bahsetmıyo anladıgım kadarıyla ablacım-valla benım de anneme yakınsın yasını gordum az once :) -
Oyle suyuna bıkac bısey atıp dıyetıne devam edecekse yok bı sorun tabııkı. ben de atıyorum suyuma cubuk tarcın taze zencefılım bıttı onu almayı unutuyorum hep..
Bızım hatun sok dıyetten bahsedıyo bence
kız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa..Nilgün öyle bi detokstan bahsetmıyo anladıgım kadarıyla ablacım-valla benım de anneme yakınsın yasını gordum az once :) -
Oyle suyuna bıkac bısey atıp dıyetıne devam edecekse yok bı sorun tabııkı. ben de atıyorum suyuma cubuk tarcın taze zencefılım bıttı onu almayı unutuyorum hep..
Bızım hatun sok dıyetten bahsedıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?