- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.721
bende 46 lık ayşeYakinsim dedim yaa benimki 48 oldu e 25yasinda danasi var olsun o kadar dimi
Ya ben sonradan aramiza katilan arkadaslarin yaslarina alisamadim ne diyelim kiz ayse mi diyelim..
Saka bi yana rahatsiz ediyosak aysecim datlum gibi poncik seslenmelerden birini de secebilirsin canim
ay valla burda herkes benle yaşıtmış gibi amaç bir olunca yaş pek önemli değil dimi hepimiz çıtır olmak için uğraşıyoruz sonuçta içimiz geçmemiş dahabende 46 lık ayşe
taze babaanneama siz bana ponçik ponçik yazın
tadı nasıl? ben tarçınlı kahve denedim çok da beğenmedim. yani hergün içememtoz cencefil buluyorum evdede var marketlerde var zaten 2. arada tarçınlı zencefilli kahve koydum artık o zamanda kullanıyorum yeterli olur herhalde..
işte bir ayşe dahabende 46 lık ayşe
evet aynı fikirdeyim. bu grup yaşsızay valla burda herkes benle yaşıtmış gibi amaç bir olunca yaş pek önemli değil dimi hepimiz çıtır olmak için uğraşıyoruz sonuçta içimiz geçmemiş daha
Kız arayıp cemkırsene accık yürüyerek mı getırıyolar bu kargoyu dıyeben kahvemi yapayım her işimde duruyor bugun tembelim yaaa kargo takibe baktım hala yolda diyor ne bitmez yolmuş arkadaş ...
sıcak süte biraz tarçın biraz zencefil çk ucuyla çok değil sonrada sade nescafe koyuyorum kahve tadlarını bastırıyor canım yanında hurmada güzel oluyor ben seviyorum gerçi benim sevmedim bişey yoktadı nasıl? ben tarçınlı kahve denedim çok da beğenmedim. yani hergün içemem
Kız arayıp cemkırsene accık yürüyerek mı getırıyolar bu kargoyu dıye
Ben bunu türk kahvesiyle deneyeyim o zaman. öyle granül kahve kullanmıyorum ben. Çok amerikanvarisıcak süte biraz tarçın biraz zencefil çk ucuyla çok değil sonrada sade nescafe koyuyorum kahve tadlarını bastırıyor canım yanında hurmada güzel oluyor ben seviyorum gerçi benim sevmedim bişey yok
süte koyulan zencefil sütün şişkinlik yapan gazınıda alıyormuş daha yararlı oluyormuş
Ayy sorma sorma bak ınsanlar bu donemlerınde babaanne dede oluyo.. annem neyse de babam bunalımlarda yıter nerde torun dıyo daha kardesım de ben de besbekarızbende 46 lık ayşe
valla öyle yaa yurtiç kargo ertesi gün teslim etti aynı anda aldım hepsi bir gelsin dediğim içim hepsi bir çıktı merkezden ama aras kargo daha gelemediKız arayıp cemkırsene accık yürüyerek mı getırıyolar bu kargoyu dıye
öğleden önce türk kahvesi içiyorum akşam üstüde amerikan vari oluyom deseneBen bunu türk kahvesiyle deneyeyim o zaman. öyle granül kahve kullanmıyorum ben. Çok amerikanvari
Afiyet olsun canım. :)lydznp canım ben turk kahvesını tarcınlı yapıyorum hatta sımdı gıdıyorum yapaya guzel oluyo baya bence severım ben aromalı kahve
bana 10,30da kahve koydu diyetisyen. onu duble içiyorum. öğleden sonrada tam türk usulu. bende çok alaturka kaldımöğleden önce türk kahvesi içiyorum akşam üstüde amerikan vari oluyom desene
tabi ya ben çk ucuyla azcık koyuyorum canım şekerimi dengelese yeter çok atma ondan acı oluyordur benimkinin kokusu oluyo biraz tadını değiştirmiyo bileAfiyet olsun canım. :)
ben tarçını mı çok koyuyorum acaba. çok acı geliyor bana.
bende duble içiyorum valla anca kesiyobana 10,30da kahve koydu diyetisyen. onu duble içiyorum. öğleden sonrada tam türk usulu. bende çok alaturka kaldım
sanrım benim sıkıntım o. neyse masamın üstünde tarçın ilk yardım malzemesi olarak duruyor. bundan sonra bende deneyeceğimsen dediğinden beri bende azcık atıyorum çok tadını değiştirmicek şekilde bencede güzel oluyorservey çok atmıştı bence sevmedi o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?