Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
cnm geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın
cnm bugün bayaa yoğunsun allah kolaylık versin tatlım

kızlar dün akşam resmen krizim tuttu akşam 9,30 da 1 dilim mısır ekmeği ile 1-2 kk kadar peynir yedim biraz sonra da yattım sabah korka korka çıktım tartıya ama 70,9 u gördüm mutlu oldum artık bu akşam yemekten sonra bu akşam hiç bişey yemeden yatacağım belki bu hafta 69 u görürüm çok mu abarttım yoksam

Cok sevindim kaptan sen 70 lerde cok takildin ya bence simdi hizla gidecek

Olsun varsın kaptanım
Bekle benı bırlıkte 69 gorelim

Sağol canım...:)

oo.. kaptanım sende Cikilatacanavari gibi yiyip yiyip kilo vermeye başladın. ALLAH bozmasın
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar olsun
Hayırlı sabahlar canım

mısır ekmeğinin kalorisi tb ekmeğine göre çok ama. onun yerine sütlü tatlı çekiyor canım ona başlayalım biz. hem kalorisi daha da çok
gelsin prafiterol gitsin trileçe
ay şimdi korktum ben, mutfağın önünen geçerken kilo alan ben; bunların adını yazdım diye de kilo alırmıyım

Gunaydın kızlar, güzel bi gün olsunn
Menü biraz kh agırlıklı olmus dedigin gibi. İnsallah iyilesirsin en kısa sürede
Kolay gelsin, baya yogun bir gün seni bekliyormus

Cok sevindim kaptan sen 70 lerde cok takildin ya bence simdi hizla gidecek
aynen yaa kaç aydır takıldım kaldım
Olsun varsın kaptanım
Bekle benı bırlıkte 69 gorelim
yok senden önce gelmem lazım 69 a
Bizdemi mısır ekmeğine başlasak..
yaa ben mısır ekmeği yedim o saatte ama öğle yemeği olarak 1 köfte ve salata yemiştim bir gün önceden evde kalan akşam yemeğini de çok az yemiştim muhtemelen o yüzden gitti bi de yürüyüş mutlaka en az 5 km hergün yapmaya çalışıyorum

sıkıntı yapmayın kızlar. O kilolar bazen birden gidiyor. Günlerce tutup tutup bir bakmışsın cuma sabahı yok
Ayni durumdayiz canim dun ve bugun sabitim
dur bakalim 3 gun de az degil

hadi bakalım inşallah. galiba aralarda bu yüzden tartılmayın diyorlar. haftada 1 tartılmak gerekli sanırım.
motivasyon düşmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…