- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.121
Var evde canım kas gevşetici dimi belim için kullanıyordumMuscoflex al cnm eczaneden hemen geçmesini de bekleme ama
Tamam bekliyorum canımgünaydın canım. yoldayım şimdi. ofise gidince sana ayrıntılı yazacağım. ama tek tedavi ağrılar gecene kadar dinlenmek bildivim kadariyla. cok geçmiş olsun
Evet onu ic cnm başka bişi vermez doktor daVar evde canım kas gevşetici dimi belim için kullanıyordum
Sağol canım sıcak uygulasam sızlaması kesilirmiEvet onu ic cnm başka bişi vermez doktor da
Yok uygulama bence cnm zarar verebilirSağol canım sıcak uygulasam sızlaması kesilirmi
1tane muz yedim hemen içtim muscoflex sağol hiç aklıma gelmemişti gevşetir inşallahSağol canım sıcak uygulasam sızlaması kesilirmi
cnm turşu suyu iç 1/2 çay bardağı ama ev yapımı olsun bir de ılık duş al özellikle ağrıyan kısımlarına ılık suyu tut biraz dinlen sonra gevseme hareketleri yap en güzeli yere uzan ellerini başının üzerinde ayaklarını da iyice uzat geril o biraz rahatlatır yani yerde uzamaya çalış ilk başta çok az acıtır ama rahatlatır mahmut fena çarptı seniKızlar bana bir akıl verin ağlayacağım ağrıdan sızım sızım.sızlıyor dizlerim yürüyemiyorum sıcak mı iyi gelir soğukmu...yada dr gitsem çok fena yım dr ilaç verebilirmiki bu ağrıya
Gecmis olsun canım dizlerine cok yuk binmis.Sağol canım sıcak uygulasam sızlaması kesilirmi
Gecmis olsun Kaptan'ım nasil oldu kucuk oglanin?kızlar küçük oğlan 1,5 saattir öksürüyor
ayaklarına viks sürdüm sırtına gazete koydum ama yok kar etmedi yawrum uyuyamadı da şimdi kucağıma aldım inş öksürmezse dalacak çocuk anne uyumak istiyorum diyo içim parçalandı
Sağol kaptanım..yapıcam dediğini hemde ne çarptıcnm turşu suyu iç 1/2 çay bardağı ama ev yapımı olsun bir de ılık duş al özellikle ağrıyan kısımlarına ılık suyu tut biraz dinlen sonra gevseme hareketleri yap en güzeli yere uzan ellerini başının üzerinde ayaklarını da iyice uzat geril o biraz rahatlatır yani yerde uzamaya çalış ilk başta çok az acıtır ama rahatlatır mahmut fena çarptı seni
Yok ya 1de yaptım en düşük canımGecmis olsun canım dizlerine cok yuk binmis.
Her agrıya sıcak uygulanmaz ortim.
Direncini yuksekttin mi eliptik yaparken 1'de mi yaptın?
cnm evet yaklaşık 10-12 kişi ama hepsi aynı anda değil 1 saat içerisşnde bir seferde 50-60 falan yaptırıp ara ara yaptırdıGecmis olsun Kaptan'ım nasil oldu kucuk oglanin?
--
Spor salonunda grup halindemi yaptiniz 500 squatı?
cnm çok güzel anlatmışsın konuyunilsub Nilgün' cüğüm tekrar geçmiş olsun. Bu kas ağrısını geçirebilecek hiçbirşey yok öncelikle onu söyleyeyim. Bu işin uzmanları da söylüyor bunu. soğuk kompres iyi gelebiliyormuş. ayrıca kaptanın söylediği gibi esneme hareketleri yap. mahmutu ağrıların geçene kadar kullanma. ama yürüyüş yapmaya çalış.
şimdi bunun sebebini bilirsen tekrarını yaşamazsın diye düşünerek sebebini açıklayayım sana. kasları çalıştırdığın zaman kaslarda minik kopmalar oluyor. bu kopmalar daha sonra yeni kas lifleri oluşturarak birbirlerine bağlanıyor. sen başlangıç olarak fazla yüklendiğin için kopmalar fazlalaştı. kasların kendini toparlaması için biraz zaman ver. yaklaşık olarak 24-72 saatten sonra ağrılar azalmaya başlıyor. biraz daha çekeceksin maalesef
Bir de spor öncesi ısınma ve sonrası esneme hareketlerini asla bırakmaman lazım. bu ağrıların önüne öyle geçebilirsin. normalde bende de ağrı oluyor ama fazla yüklenmediğim için gün aşırı spora devam edebiliyorum.
kendini zorlama. dinlen biraz.
Superrr yaEki Görüntüle 1974899 kızlar size ne gösterecem
Eki Görüntüle 1974899 kızlar size ne gösterecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?