Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bana bir akıl verin ağlayacağım ağrıdan sızım sızım.sızlıyor dizlerim yürüyemiyorum sıcak mı iyi gelir soğukmu...yada dr gitsem çok fena yım dr ilaç verebilirmiki bu ağrıya
cnm turşu suyu iç 1/2 çay bardağı ama ev yapımı olsun bir de ılık duş al özellikle ağrıyan kısımlarına ılık suyu tut biraz dinlen sonra gevseme hareketleri yap en güzeli yere uzan ellerini başının üzerinde ayaklarını da iyice uzat geril o biraz rahatlatır yani yerde uzamaya çalış ilk başta çok az acıtır ama rahatlatır mahmut fena çarptı seni

Gecmis olsun Kaptan'ım nasil oldu kucuk oglanin?
--
Spor salonunda grup halindemi yaptiniz 500 squatı?

Sağol kaptanım..yapıcam dediğini hemde ne çarptı

nilsub Nilgün' cüğüm tekrar geçmiş olsun. Bu kas ağrısını geçirebilecek hiçbirşey yok öncelikle onu söyleyeyim. Bu işin uzmanları da söylüyor bunu. soğuk kompres iyi gelebiliyormuş. ayrıca kaptanın söylediği gibi esneme hareketleri yap. mahmutu ağrıların geçene kadar kullanma. ama yürüyüş yapmaya çalış.
şimdi bunun sebebini bilirsen tekrarını yaşamazsın diye düşünerek sebebini açıklayayım sana. kasları çalıştırdığın zaman kaslarda minik kopmalar oluyor. bu kopmalar daha sonra yeni kas lifleri oluşturarak birbirlerine bağlanıyor. sen başlangıç olarak fazla yüklendiğin için kopmalar fazlalaştı. kasların kendini toparlaması için biraz zaman ver. yaklaşık olarak 24-72 saatten sonra ağrılar azalmaya başlıyor. biraz daha çekeceksin maalesef
Bir de spor öncesi ısınma ve sonrası esneme hareketlerini asla bırakmaman lazım. bu ağrıların önüne öyle geçebilirsin. normalde bende de ağrı oluyor ama fazla yüklenmediğim için gün aşırı spora devam edebiliyorum.
kendini zorlama. dinlen biraz.

Gecmis olsun Kaptan'ım nasil oldu kucuk oglanin?
--
Spor salonunda grup halindemi yaptiniz 500 squatı?
cnm evet yaklaşık 10-12 kişi ama hepsi aynı anda değil 1 saat içerisşnde bir seferde 50-60 falan yaptırıp ara ara yaptırdı
küçük oğlan saat 3 ü geçiyordu sızdı allahtan sabaha kadar öksürmedi az önce okula gönderdim ben öğleyin yola çıkacam diye evde kaldım direk terminal e gideceğim

cnm çok güzel anlatmışsın konuyu

eger yarın seyahatte olmasaydım kesin 69,9 u görürdüm çünkü 71 altına inemeyince menü yazmamamdan da anlamışsınızdır çok kaçamağım oluyordu ama dün 71,3 iken bugün 70,4 ü görünce inanamadım bi de spordan sonra 2-3 zeytin, 3 ev yapımı etli çiğköfte ve yarım bardak kefir içtim saat 10 gibi bunlar olmasaydı daha iyi olurdu inş 70 i direk gececeğim seyahatler bitince düxenli menü yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…