- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.161
ne demiş Hoca Nasrettin bana hekim değil damdan düşeni getirin. ne güzel anlatmışsın.Ben sahsen artik tavsiye etmiyorum canim o da kadar uzun sureli detoksu.. 2gun muz sut deneyebilirsin belki.
Ama sen kacamaklari bırakmaya yeni basliyosun verirsin bence biraz sabret..
Vucut bi de hafızaya bi kilo aliyo orda kalmak istiyo.. mesela yılbaşından beri 5kiloyu atmak icin ne kadar ugrastim bilemezsin.. biraz sabretmek lazim sanirim yasadiklarim ve zaman bana bunu öğretti..
Niye zayiflamiorum diye bakmamaya çalışalım vucuduma guzel seyler veriyorum sonucu guzel olacak bu bi yatirim gibi yaklasmaliyiz.
Evet tarti yuzumuzu gulmeyince keyfimiz kaciyo ama stres yapmamaya calisalim bence.
Sorunu da cevapliym almistim birazini geri. Sonra vermeye tekrar baslamam da biraz zaman almisti. Yani 3hafta sabretsem yine ayni noktaya gelirdim diye dusunuyorum.
Kisa sureli kendimizi kandirmamaya calisalim o catur cutur giden eksilerin sevkine kapilmayalim guzeller
Sağol canım. inşALLAH hep dualarda da beraber oluruzBu arada kandiliniz mubarek olsun guzeller.
Dualarda aklimdasiniz,siz de bu garip yavrucagi iki satir katarsiniz insallah dualariniza
Çok şükür canım iyiyim yol yorgunluğu var. Evimize geldik. Yolculuk kısa sürdü.Ebruşumm, iyiyiz sen nasılsın? Memlekete vardınız mı?
inş vesile cimkörü körüne diyette olmuyo kaptanım ya, küçük kaçamaklarla vücut diyet yaptığını anlamıyo heralde :) kesinlikle bu hafta olmasada haftaya 69'lara geçiceksiniz.
yaa tatlım benim 69 yılbaşı hedefimdi nerdeyse 3 aydır bi aşağı bi yukarı gidiyorum ama 70 i göremiyorum spor ciddi inceltti gerkes 4-5 kg vermişsin diyor ama tartı 70 i göremiyordu incelme çok oldu ama kg gitmiyordu açıkcası bende çok sıkılıp bolca kaçamak yapıyordum nasıl olsa gitmiyor diye ama bu sabah acaip şevke geldim kesin kararlıyım gidecek bu kg lar ve kaçamaklar min olacakoh oh afiyet olsun. bende merak ediyordum bu kaptan neden kilo veremiyor diye70,4ü görünce itiraflar gelmeye başlamış. oh oh afiyet olsun.
fındıklar fıstıklar kekler patates kızartmaları
cnm sın yaa saol tatlım
hayırdır 3 hafta diyordun ebruş cnmÇok şükür canım iyiyim yol yorgunluğu var. Evimize geldik. Yolculuk kısa sürdü.
aslında çok haklısın. biz tartıya endeksli yapıyoruz bunu. tartıda eksiyi görmeyince de gevşiyoruz. bırakmayınca oluyor. :)inş vesile cim
yaa tatlım benim 69 yılbaşı hedefimdi nerdeyse 3 aydır bi aşağı bi yukarı gidiyorum ama 70 i göremiyorum spor ciddi inceltti gerkes 4-5 kg vermişsin diyor ama tartı 70 i göremiyordu incelme çok oldu ama kg gitmiyordu açıkcası bende çok sıkılıp bolca kaçamak yapıyordum nasıl olsa gitmiyor diye ama bu sabah acaip şevke geldim kesin kararlıyım gidecek bu kg lar ve kaçamaklar min olacak
cnm sın yaa saol tatlım
sen tartıya çıkma zaten. ne işin var, yat uyu uzat ayaklarını. annende gelmiş hoşgelmiş. sende bunun tadını çıkar. keyif yap artıkGünaydın kızlar
Annemin gelmesi dolayısıyla kendimi eve kapatmış bulunuyorum :) dün evden çalıştım ama baya çalışmışım bugün müthiş bir yorgunluk var üzerimde, yatasım var sürekli
Ayaklarımda ödem oluştu bu aradatontik ayaklarım ve ben. Yarın da boyle olursa tartıya çıkmam
bence o ses seni kandırmasın. bugün 2-3kg verip ertesi gün 2-3kilo alacaksın değer mi?
Ben sahsen artik tavsiye etmiyorum canim o da kadar uzun sureli detoksu.. 2gun muz sut deneyebilirsin belki.
Ama sen kacamaklari bırakmaya yeni basliyosun verirsin bence biraz sabret..
Vucut bi de hafızaya bi kilo aliyo orda kalmak istiyo.. mesela yılbaşından beri 5kiloyu atmak icin ne kadar ugrastim bilemezsin.. biraz sabretmek lazim sanirim yasadiklarim ve zaman bana bunu öğretti..
Niye zayiflamiorum diye bakmamaya çalışalım vucuduma guzel seyler veriyorum sonucu guzel olacak bu bi yatirim gibi yaklasmaliyiz.
Evet tarti yuzumuzu gulmeyince keyfimiz kaciyo ama stres yapmamaya calisalim bence.
Sorunu da cevapliym almistim birazini geri. Sonra vermeye tekrar baslamam da biraz zaman almisti. Yani 3hafta sabretsem yine ayni noktaya gelirdim diye dusunuyorum.
Kisa sureli kendimizi kandirmamaya calisalim o catur cutur giden eksilerin sevkine kapilmayalim guzeller
Çok şükür canım iyiyim yol yorgunluğu var. Evimize geldik. Yolculuk kısa sürdü.
Günaydın kızlar
Annemin gelmesi dolayısıyla kendimi eve kapatmış bulunuyorum :) dün evden çalıştım ama baya çalışmışım bugün müthiş bir yorgunluk var üzerimde, yatasım var sürekli
Ayaklarımda ödem oluştu bu aradatontik ayaklarım ve ben. Yarın da boyle olursa tartıya çıkmam
Aman dikkat et.. Tarcinli kahveni yap, yaninda kuru meyveni ye ohh miss gibi..Kızlar çok mutsuzum ağrı eşiğim çok düşük bütün sistemim çöktü ağrıdan feci cısss istiyorum
Kızlar çok mutsuzum ağrı eşiğim çok düşük bütün sistemim çöktü ağrıdan feci cısss istiyorum
Ağrı eşiğinden değil o canım. Cidden çok ağrın olduğundan. ben 3 gün yürüyemedim. merdiven çıkamadım. senin ızdırabını çok iyi biliyorum. cısdan da uzak dur. bol su iç. bitki çayı iç. bastır cıs isteğini. 2-3 güne azalacak ağrıların. ama bu arada koyverme kendini. lütfen.Kızlar çok mutsuzum ağrı eşiğim çok düşük bütün sistemim çöktü ağrıdan feci cısss istiyorum
Dün akşam geldim evime artık gezmiyom.iyiyiz seni sormalı nerelerde geziyorsun bakalım
Çok şükür tatlım iyiyim. Kilo durumları nasıl??iyiyiz sen nasılsın?
Canim yaKızlar çok mutsuzum ağrı eşiğim çok düşük bütün sistemim çöktü ağrıdan feci cısss istiyorum
Ah ah biliyorsun durumları, ne keyfi :) Her gün deli gibi bilgisayar başında kontrol halindeyim.. Şu 2 haftayı da sağ salim atlatabilirsem belki o zaman keyif yaparım artıksen tartıya çıkma zaten. ne işin var, yat uyu uzat ayaklarını. annende gelmiş hoşgelmiş. sende bunun tadını çıkar. keyif yap artık
Aslında yürüyüse cıkıyoruz canım, dün de çıktık. Suyu zaten hep bildim bileli bol içerim, bu haftaya kadar ödemsiz geldiysem bu sayededir :) Geçen gün hala alyansım oluyordu, mutlu olmustum bayaoy kuzummm, anneni al yürüyüşe çıkın azıcık, baya bayaa da su iç sen, yoksa doğuma kadar öle ödem olurbence de tartılma artık boşver. kilo ödem derken gidiyo işte son ay.
Kız hayırdır senin neyin var, ben gecmisi okuyamadımKızlar çok mutsuzum ağrı eşiğim çok düşük bütün sistemim çöktü ağrıdan feci cısss istiyorum
kız ördeğim geçmişi neden okumadın yaww mahmut çarptı nilgünü bu arada bende 70 i gördüm tartı fotosu koydumAh ah biliyorsun durumları, ne keyfi :) Her gün deli gibi bilgisayar başında kontrol halindeyim.. Şu 2 haftayı da sağ salim atlatabilirsem belki o zaman keyif yaparım artık
Aslında yürüyüse cıkıyoruz canım, dün de çıktık. Suyu zaten hep bildim bileli bol içerim, bu haftaya kadar ödemsiz geldiysem bu sayededir :) Geçen gün hala alyansım oluyordu, mutlu olmustum bayaAma dün ve bugun ayaklarım şişti çok fazla olmasa da, artık o kadar da olur diyorum. Çoğalmaması icin dedigin gibi harekete devam.
Kız hayırdır senin neyin var, ben gecmisi okuyamadım
Aaa çok şey kaçırmısım ya hemen dönüp bakayımkız ördeğim geçmişi neden okumadın yaww mahmut çarptı nilgünü bu arada bende 70 i gördüm tartı fotosu koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?