- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.801
bu hafta deniyeceğim candycim katılmak isteyen olursa yaparız mersamda azıcık değiştireceğini yazmış mesela reyhan ablada yapabilir sanırım benimle çünkü sabahçıymış bu hafta daha kolay olur ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta deniyeceğim candycim katılmak isteyen olursa yaparız mersamda azıcık değiştireceğini yazmış mesela reyhan ablada yapabilir sanırım benimle çünkü sabahçıymış bu hafta daha kolay olur ..
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
7 günde 5_6 kilo veriliyormuş bu diyetle...
kimse yok mu :gitme: yalnız mı kaldım mafoldumben tombili, reyhan abla, kalliste.. nerdesiniz ayol.. mersa da yok.. :çok üzgünüm:
ay kıyamam sana kimseciklerde uğramamış.. ben kızımla dışarı çıktım koçtaşa gittim dolaştım bir kaç çiçek aldım yine sardunyalarım eksik çünkü ektikçe alıyorum hepsi birde olmasın diye iki tanede sarkan begonya aldım bir kaç minik saklama kabı aldım dönerkende markete uğradık geldik..
sabah yemiştim iki patates dışarı çıkınca fena acıktım hemen ocağa koydum üç tane daha...
cadycim üzgünüm ama ben sohbete kalamıyacağım bugün yalnızsın... kızım bekliyor pcyi çünkü..
tamam canım napalım.. bugün de böyle geçecekmiş demek ki.. kızına selam opuyorumnanaktan
se çıkmadan yakaladım ama bugün takım nerde yahuuu:bbo:
kimse yok mu :gitme: yalnız mı kaldım mafoldumben tombili, reyhan abla, kalliste.. nerdesiniz ayol.. mersa da yok.. :çok üzgünüm:
reyhan ablacım bulmuşsun yarın ne günü olduğunu... ben patates ve sebze yapalım dedim ama istersen dene ben deniyeceğim patatesi daha ölçülü yiyerek ...
mersacım canım nasılsın belin nasıl oldu düzeldimi geçen gün yazamadım sana gelip hemen çıktım çünkü...
kızlar artık herkes farkediyor ne kadar kilo verdiğimi.bu gün tahmin yürüttüler ne kadar verdiğime dair rahat 30 kilo dediler 20-21 deyince inanmadılar ben kilo verirken toparlandımda galiba.sanırım yürüyüşün faydaları.tabi bu gün kıskançlıktan çatlayan birileride olmadı değilll....
reyhan ablacım bulmuşsun yarın ne günü olduğunu... ben patates ve sebze yapalım dedim ama istersen dene ben deniyeceğim patatesi daha ölçülü yiyerek ...
mersacım canım nasılsın belin nasıl oldu düzeldimi geçen gün yazamadım sana gelip hemen çıktım çünkü...