Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız hangi akla hizmet ilk günden o ham halinle 45 dk + 15 dk eliptik yaptın??? Spor salonlarında bile 10 dk.dan başlatıyorlar eliptiğe ki o kadarı bile gebertiyor insanı, 45 dk nedir?! Bence sen 1-2 hafta tatile çıkar Mahmut'u, anca geçer ağrıların[/QUOTE]
Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım

Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım[/QUOTE]
biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa

Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım
biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa [/QUOTE]
Ay canım benim ya çabuk geçer inşallah bende böyle keyifsiz olmayı sevmiyorum...

evet bi bitsin artık

biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa
Ay canım benim ya çabuk geçer inşallah bende böyle keyifsiz olmayı sevmiyorum...[/QUOTE]
inşALLAH çabuk geçer.

ben varım candy şeker eski kaptanın
hayırlı olsun tatlım bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bende yeni babaanne oldum

ay monicimmmm sen de mi 5.takıma geldin

sen de bu heyecanlara hakimsin demek ki Allah torununu size bağışlasın sağlıklı sıhhatli yaşlarını görmek nasip olsun inşallah.. bizim ki de küçük daha 4 haftalık

Hayırlı olsun Sevalim, zaten istiyordun hatırladığım kadarıyla,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. Kaç aylık bebişimiz ,nasıl gidiyor hamilelik..

canım 4 haftalık daha çok yeni bi öncekine göre biraz zor geçiyor ama çok şükür çok kötü değil iyi gidiyor

sağlıkla kucağına al tatlım.

lydznp ortim şimdi balkona çıktım açtım dizlerimi kollarımı güneş te 15dk oturdum kahvemi içtim biraz geçti sızlaması ısınınca hemde d vitamini almış oldum..
Seninde bu bu kadar kotumuydu sanki hiç geçmicek gibi..

Var böyle gıcık tipler dünyaları yiyiyorlar kilo almıyorlar ben onların yediklerini seyrederken kilo alıyorum.. benim küçük gorumcem var yaşıda 31 kuçukte değilde herkesten önce başlar herkesten sonra kalkar yer yer doymaz 52 kilo hep birde bazen 50 kiloya düşüyor beni gıcık ediyor

Ah ah kötü ne demek. sürüm sürüm süründüm düpedüz

hayırlı günler şekerlerim
bugün temizlik günüm, bitti çok şükür ocağa çorba koydum pişsin onu bekliyorum biraz yürüyüp yüzücem inşallah
kandilimiz mübarek olsun tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah,rabbim bize sağlıklı ,bereketli mutlu ve zayıf günler yıllar göstersin inşallah aminnn

kuzuna geçmiş olsun kaptanım sanada hayırlı yolculuklar
Günaydın kızlar dizlerimin sızlamasından gece uyuyamadım normal mi bu kadar ağrıması..
ah be güzelim dedik sana mahmut bu yavaştan ağırdan başla diye
bi müddet ara ver rabbim acil şifa versin ağrılarına inşallah

oo harikasın
Allah razı olsun canım amin inşallah
rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar butun gece uyumadım elw dıs cıkarttıgından aksam 7 den snr yemedım ve aksam yemegım normaldı sabah 2 kulo fazla cıktımmmhıc uyumadım onunla ılgısı olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…